Carwell Reviews

Carwell Reviews

5.0

Excellent - based on 129 reviews

carwell.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (129)
Emanuel Silva
Emanuel Silva
2024-02-15
Veel leerzame rijlessen gehad, hele eerlijke rijinstructeur, hij heeft mij goed klaar gestoomd voor het examen.#ineenkeergeslaagd!
Renske Doves
2024-02-06
Gezellige, leerzame en efficiënte rijlessen gehad bij Devlet (Carwell). Zeker aan te raden! Hij doet er alles aan om je zo snel en goed mogelijk af te laten rijden.
Meryem Korkmaz
Meryem Korkmaz
2024-01-04
Super aardige rijinstructeur, duidelijke uitleg en rijlessen op maat! In één keer geslaagd!!
Sybren Doves
Sybren Doves
2024-01-03
Heel goeie instructeur, altijd gezellig in de auto en alles duidelijk uitgelegd. In 1x geslaagd bij Devlet!
Jebli Imad
Jebli Imad
2023-12-20
Top rijschool! Relaxte omgeving met goede uitleg. Vandaag in 1x geslaagd🤝
Nawaaz Soeleman
Nawaaz Soeleman
2023-12-12
Een superaardige, deskundige rijinstructeur, Devlet gaat voor kwaliteit en heeft hart voor zijn leerlingen, is eerlijk, open en oprecht. Vandaag ben ik geslaagd dankzij een toffe rijinstructeur van wie ik heel veel heb geleerd. Dank je wel Devlet, voor de gezellige en vooral leerzame lessen, dat ga ik missen. Dus zoek je een rijschool waar er echt persoonlijke aandacht voor de leerling is en waar je goed voorbereid je examen in gaat, kijk dan vooral even bij Carwell, je krijgt er geen spijt van. Carwell, de leukste, de gezelligste, de beste rijschool in Lelystad en omgeving.
Anouk Riep
Anouk Riep
2023-12-05
Ik ben super tevreden. Ik ben eind augustus begonnen en ik heb 5 december afgereden. Het is zo snel gegaan en dat heb ik allemaal te danken aan devlet. Ik kreeg super goeie advies en hij hielp me altijd. Ik raad het zeker aan om bij deze rijschool te lessen!!
Daphne Posthumus
Daphne Posthumus
2023-12-05
Ik ben in één keer geslaagd bij Carwell!! Devlet is niet alleen een goede rijinstructeur, maar ook een gezellige en relaxte gast. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en super blij dat ik in één keer geslaagd ben. Dus als je een goede rijschool zoekt, ben je bij Carwell aan het juiste adres!
Joanny Buningh
Joanny Buningh
2023-11-23
Hele fijne instructeur! Gaat er lekker vlot doorheen en in een keer geslaagd net zoals mijn vriendinnen.
Shenny Dushi
Shenny Dushi
2023-11-20
Beste rijschool van Lelystad. Goede instructeur. Beter kan je niet wensen.
Lucas van Weezep
Lucas van Weezep
2023-11-13
Beste rijschool van NL!
sep
sep
2023-11-07
Vandaag in 1x geslaagd!
Diego van As
Diego van As
2023-10-17
Yesss ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen!! Carwell is zeker een aanrader!! Ik heb hele goede lessen gehad van Carwell!!
Akash Badal
Akash Badal
2023-10-12
Top rijschool! Instructeur legt alles goed stap voor stap uit. Geduldige instructeur. In 1x door deze man geslaagd!!
Samuel
Samuel
2023-10-10
In 1x geslaagd en het had letterlijk niet gekund zonder carwell. Echt gewoon zonder overdrijven een perfecte mentor die gewoon perfect inziet waar je sterk en zwak in bent en op je zwakte punten werkt. Gezellig ook in de auto maar altijd serieus waar je serieus moet zijn zodat je gewoon vooruit kan gaan en kan slagen. Je kunt carwell gewoon volkomen vertrouwen.
Denizbaro
Denizbaro
2023-10-06
Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij Carwell!! Zeker een aanrader👍
Achie Talha
Achie Talha
2023-10-05
Yess vandaag in 1 keer geslacht dankzij ben heel goed opgelijd zeker een aanrader
Rümeysa Karatekin
Rümeysa Karatekin
2023-09-26
Top instructeur!! Zeker een aanrader ❤️
M. Xxx
M. Xxx
2023-09-25
Ik ben vandaag #ineenkeergeslaagd!! Echt een aanrader hij heeft heel veel moeite voor mij gedaan 🫶
laurie
laurie
2023-08-01
Hele fijne leerzame maar vooral ook gezellige rijlessen! Zakken bij Carwell is bijna onmogelijk, hij bereid je super goed voor op je examen en is een hartstikke gezellig persoon om bij in de auto te zitten. Ik zou carwell aan iedereen aanraden!