Blindeerkoning

blindeerkoning.nl

Blindeerkoning Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
402 recensies Geverifieerd
Blindeerkoning
%title%

%offer%

Recensies ( 402 ) 4.9

Michel Latuharhary
Michel Latuharhary
2024.07.12
Uitstekende kwaliteit, service en heel klantvriendelijk. Een aanrader!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.13
Bedankt Michel! We hopen dat je er veel plezier van mag hebben.
Social BeardsNL
Social BeardsNL
2024.07.10
Goede service, snel klaar en duidelijke uitleg. Mijn Chameleon voorruit is zeer netjes uitgevoerd 🤙🏼
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.11
Leuk om te horen hartstikke bedankt voor de goede review!
Fikret Oral
Fikret Oral
2024.07.08
Snelle service met uitstekend resultaat!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.08
Bedankt Fikret veel plezier ermee en tot de volgende keer weer!
bojaaper
bojaaper
2024.07.07
Goede duidelijke communicatie via de mail gehad. Ter plekke snelle service, stond binnen 3 kwartier weer buiten nadat de jongens mijn ruit hadden beplakt! Alles netjes volgens afspraak.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.08
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
John van Ree
John van Ree
2024.07.06
Uiterst vriendelijk geholpen en vakkundig beplakt. Ook fijn dat je op zaterdag terecht kan.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.07
Leuk om te horen John. Dank u! De volgende keer gaan we voor de 5 sterren.
R.D.J.
R.D.J.
2024.07.04
Snel en professioneel mijn achterraam geblindeerd. Binnen een paar dagen uitgevoerd. Ziet er goed uit en erg blij mee.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.04
Dankjewel! We hopen dat je er veel plezier van mag hebben.
Paul Kaiser
Paul Kaiser
2024.07.03
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.04
Dankjewel Paul!
Nico van den heetkamp
Nico van den heetkamp
2024.07.02
Hele goede service en goede uitleg ben er blij mee.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.02
Bedankt Nico!
Nico van den heetkamp
2024.07.01 2024.07.01 | Netherlands
Raam tinten Vandaag met mijn auto geweest hele goede service lekkere koffie en het zit perfect.Kan nu naar Frankrijk laat de zon maar komen.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.01
Bedankt Nico! Fijn dat je tevreden bent met de service en de koffie! We hopen dat je een geweldige trip naar Frankrijk hebt. Geniet van de zon!
Nik Lijnis Huffenreuter
Nik Lijnis Huffenreuter
2024.07.01
Hele fijne zaak! Werken netjes, schoon en professioneel. Heb er mijn raamlijsten laten ontchromen, logo's laten vervangen en de grill laten vervangen. Heel mooi resultaat en een echte upgrade van de auto. Bedankt en we zien elkaar snel voor de ramen!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.07.02
Leuk om te horen Nik! Bedankt voor de mooie order.
Tom Lancel
Tom Lancel
2024.06.21
Top bedrijf, meerdere auto’s laten blinderen
Antwoord van Blindeerkoning 2024.06.21
Bedankt weer Tom! Veel plezier ermee
Tim Van Rijn
Tim Van Rijn
2024.06.21
Snelle en vriendelijke service met een oog voor detail. Ze nemen de tijd voor je en helpen je bij de juiste keuzen maken. Heel tevreden met het eindresultaat! Zeker een aanrader voor wie wat wil laten doen aan de auto.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.06.21
Thanks Tim!
Danny Braak
Danny Braak
2024.06.11
Netjes en snel gedaan, ben er blij mee!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.06.15
Leuk om te horen Danny! Dank u
yannick
2024.06.04 2024.06.04 | Netherlands
Top service! Had om 12.30 een afspraak. Samen met de medewerker bekeken welke tint het beste op de ramen past. Daarna een kop koffie gekregen en kon rustig wachten in de wachtruimte. Binnen 2 uur waren ze klaar en kon ik weer gaan! Top gasten zijn het ook!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.06.04
Bedankt voor je geweldige review, Yannick! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het resultaat. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Tim van Heusden
Tim van Heusden
2024.06.01
Antwoord van Blindeerkoning 2024.06.01
Dankje Tim!
Dirk De Bruin
Dirk De Bruin
2024.05.31
Vandaag bij de Blindeerkoning geweest heel tevreden over het resultaat dit zijn mannen die weten waar ze mee bezig zijn het zijn echte toppers
Antwoord van Blindeerkoning 2024.05.31
Hartstikke bedankt weer voor de zoveelste keer veel plezier ermee!
Modi Teunissen
2024.05.30 2024.05.30 | Netherlands
Auto weer als nieuw! Ik ben super fijn geholpen door het team van Blindeerkoning! Ik wilde mijn oude reclame stickers laten verwijderen en mijn auto weer netjes hebben zonder de stickers. De stickers zijn vakkundig verwijderen en daarna is mijn auto helemaal gepolijst en hij was weer als nieuw. Ik kreeg een heerlijk kopje thee terwijl ik in de wachtruimte even plaats kon nemen om te wachten. Vriendelijk ontvangen en een onwijs gezellige sfeer. Bedankt Jerry en Tim!

Datum ervaring: 22 Mei, 2024
Antwoord van Blindeerkoning 2024.05.30
Bedankt Modi voor je enthousiaste woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de gezellige sfeer. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Hannie Warendorf
Hannie Warendorf
2024.05.28
Wat een fijn bedrijf is dit, makkelijk een afspraak maken, op tijd geholpen door hele vriendelijke medewerkers. Goede uitleg om de juiste folie te bepalen wat er snel en vakkundig op werd gezet. Helemaal blij met het resultaat!!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.05.28
Hartstikke leuk om te horen Hannie! We hopen dat je er veel plezier van mag hebben.
rachid el yaacoubi
rachid el yaacoubi
2024.05.27
Goede en snelle service bij het vervangen van een autogordel, top!
Antwoord van Blindeerkoning 2024.05.27
Leuk om te horen bedankt Rachid!
Quincy Iersel
Quincy Iersel
2024.05.24
Uitstekende service, alle vijf ramen perfect geblindeerd, plus de voorruit een prachtige Chameleon tint aangebracht. Gordels zijn perfect aangebracht. mijn raam was onderweg in de deur gevallen, zelfs dat hebben ze allemaal dezelfde dag gerepareerd.
Antwoord van Blindeerkoning 2024.05.26
Hartstikke bedankt Quincy voor de leuke beoordeling en de mooie klus!