Bjorholms Malerfirma

Bjorholms Malerfirma Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
5.0
19 anmeldelser Verificeret
%title%

%offer%

Anmeldelser (18)
Kim Hedegaard Andersen
Kim Hedegaard Andersen
2024.03.27
Tappeseret og malet som aftalt arbejde udført som aftalt, til fuld tilfredshed -:) Jeg kan fint anbefale Anette , Bjorholms Malerfirma
Kasper Boel
Kasper Boel
2024.03.21
Flot arbejde, kom til den aftalte tid og var færdig med arbejdet til tiden. Generelt nem at komme i kontakt med og svarede hurtigt tilbage på mine spørgsmål. Prisen var god og fair sammenlignet med andre tilbud, jeg havde indhentet Vil klart anbefale Bjornholms Malerfirma.
Tina simonsen
Tina simonsen
2024.03.19
Fint malerarbejde, og hurtigt udført
Henrik Andersen
Henrik Andersen
2024.02.01
Hurtig udrykning på en lille opgave med badeværelse og gang. Rimelig pris, god kommunikation og fint arbejde.
Lone Albin Petersen
Lone Albin Petersen
2023.12.08
Jeg valgte Annette til at male træloft og vægge pga. gode anmeldelser. Dem kan jeg nu tilslutte mig. Hurtig og nem kommunikation, tidsplan overholdt, flot arbejde, god pris. Ikke en finger at sætte. Jeg er en fuldt ud tilfreds kunde og ringer til Annette næste gang, jeg skal have malet :-)
Danni V. Hansen
Danni V. Hansen
2023.11.07
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Super tilfreds med vores behandling, og hurtig udførsel! Vi vil helt sikkert kontakte Annette igen når nyt arbejde kommer op. Vi fik fuldspartlet, filt og malet, og det ser super godt ud. Samt jeg vil nævne at kommunikationen var god, så vi begge var på samme side og kunne forventnings afstemme.
Lisa Jensen
Lisa Jensen
2023.10.07
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Værdi
Super god oplevelse med dette malerfirma. Vi fik malet hele vores hus udvendigt. Der manglede ingenting på hverken rådgivning eller håndværk. Vi er så glade for resultatet! Vil helt sikkert anbefale dem til andre.
Super god service!
Bente Middelhede
Bente Middelhede
2023.09.29
Positiv
Kvalitet
Godt og flot arbejde over hele linjen.
birthe lindgaard
birthe lindgaard
2023.09.20
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Jeg har en lakeret hoveddør i eg med fyldinger. Den var afskallet og krakeleret i lakken, men efter at være blevet pudset og olieret, fremstår den rigtig flot.
Lene Thomsen
Lene Thomsen
2023.09.19
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Jeg er meget tilfreds med arbejdet. Virkelig flot håndværk.
Birgit Jørgensen
Birgit Jørgensen
2023.02.27
Dygtig sympatisk og hurtig Maler Hende kan jeg varmt anbefale
Anne-Sofie Christensen
Anne-Sofie Christensen
2022.09.17
anbefaler
Anette er absolut verdensklasse! Alle aftaler blev overholdt og resultatet er virkelig flot. Jeg fik malet alt udendørs træværk, og Anette blev færdig inden for den tidsramme, som hun havde sat på trods af regn og vind - så malede hun jo bare underbeklædningen i stedet 😆👏 Man hører så meget om håndværkere, hvor projekter trækker ud mm., men jeg fik lige det, som jeg var blevet lovet inkl. nogle gode snakke om, hvad der var bedst til mit hus. Tak for det! 😊
Jacob Baskan Mastrup
Jacob Baskan Mastrup
2022.09.08
anbefaler
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Service i særklasse, god kommunikation, kvalitet og professionel rådgivning. Udførelse blev gjort ordentligt og grundigt. Vores amerlink blækehus står så flot efter den helt store omgang ! Kæmpe ros herfra og helt sikkert vi ringer næste gang :)
Jacob Mastrup
Jacob Mastrup
2022.09.08
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Service i særklasse, god kommunikation, kvalitet og professionel rådgivning. Udførelse blev gjort ordentligt og grundigt. Vores amerlink blækehus står så flot efter den helt store omgang ! Kæmpe ros herfra og helt sikkert vi ringer næste gang :)
Kamilla Schrøder Lindberg
Kamilla Schrøder Lindberg
2022.01.19
anbefaler
Vi meget glade og tilfredse med det veludførte stykke arbejde. Og overholdt deadline, som gjorde vi kunne flytte ind til tiden🙏🏼 Bjorholms bliver gerne brugt igen hvis vi mangler maler
Dorthe Jacobsen
Dorthe Jacobsen
2021.11.01
Positiv
Faglighed
Punctuality
Kvalitet
Lydhørhed
Værdi
Det bedste firma de yder den bedste service, og alt, de har lavet hos mig er bare iorden. Jeg har anbefalet dem til alle der har brug for et godt og flot malearbejde. Hele vores hus hat de udført, til vores store tilfredshed.
Kasper Riis Nielsen
Kasper Riis Nielsen
2021.11.01
Positiv
Kvalitet
Værdi
Vi var super super tilfredse. Kommunikation, service og kvalitet var i top. Bruger dem helt sikkert igen!