Beton Ciré Webshop

Beton Ciré Webshop Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
70 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (70)
Andre Van Der Burg
Andre Van Der Burg
2024.04.05
Wat is Beton cité toch een makkelijk product om te verwerken. Ons aanrechtblad ziet er écht uit, alsof het beton is. Mede door de zeer vriendelijke en behulpzame familie kan ik dit product Zeer aanbevelen. bevelen!!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.04.08
Beste Andre, Bedankt voor het compliment en de foto's!
Fred van Lent
Fred van Lent
2024.03.15
Super, nu voor de tweede keer - na eerder de beton cire bij deze webshop aangekocht te hebben - de service als heel positief ervaren. Snelle reactie op mail, het meedenken in de vraag van de klant, kijken wat er op maat mogelijk is en dan ook nog kosteloos wat materialen toesturen voor kleine herstelwerkzaamheden in mijn badkamer. Top!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.03.15
Bedankt voor deze mooie review! Wij denken graag mee aan uw project 😃
Jolande Otten
Jolande Otten
2024.03.12
Mardie heeft de betin ciré heel mooi aangebracht!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.03.13
Dat is leuk om te horen. Mardie is een beton cire topper.
Marion Buffart
Marion Buffart
2024.02.12
Weij Maatwerk & Interieur
Weij Maatwerk & Interieur
2024.02.09
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.02.09
Bedankt, tot een volgende keer!
Rhowendy Toppenberg
Rhowendy Toppenberg
2024.01.30
Goed spul , makkelijk te verwerken.
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.31
Ja leuk he! Je hebt jouw eigen betonlook creatie op je nieuwe tafelgemaakt! Bedankt voor de review.
Tjeerd Meinardi
Tjeerd Meinardi
2024.01.08
Fijn product, prima service!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.09
Dank je wel, we doen ons best.
sylvia heijsteeg
sylvia heijsteeg
2024.01.06
Na eerst de kleur te kiezen en twijfel had toegeslagen toch maar op advies van ibolya de 4 gratis testers aangevraagd. Daar zat de kleur bij die meer bij mijn badkamer paste. Gelukkig was het nog mogelijk om de poeder voor de kleur van de beton cire aan te passen! Wat een super service! Op naar een mooie badkamervloer😁
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.08
Bedankt voor je compliment, service bieden we graag. Succes met het project, we zijn benieuwd naar het resultaat!
Jeroen Delva
Jeroen Delva
2024.01.04
Goed gelukt, aangenaam gevoel om over te wrijven. Zou een 2de keer misschien nog een beter resultaat geven. Wel jammer dat de kleur lichter is dan op het staal en helaas niet groen uitvalt, wat wel onze bedoeling was.
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.05
Beste Jeroen, bedankt voor je review. Wat de kleur betreft, Heb je het volledig zakje pigment toegevoegd aan het beton cire? Aangezien het pigment die het groen maakt echt maar 4 gram is. Op 4 kg beton cire is dit wel nodig. Als je dit wenst op te lossen kunnen we je nog wat toesturen. Is dit wat je wilt?
Jeremy Danbury
Jeremy Danbury
2023.12.14
Great service.
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.08
Dat is altijd fijn te horen! Succes !
Robert Van Campenhout
Robert Van Campenhout
2023.12.12
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.08
Bedankt voor de ***** succes!
Karin Costongs
Karin Costongs
2023.12.07
Super service en snelle levering!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.12.07
Wow mooie tafels gesmeerd. Dé Beton cire webshop is trots op je
Jasper Bergwerff
Jasper Bergwerff
2023.12.05
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2024.01.08
Beste Jasper, bedankt voor de mooie ****** en succes met jouw project! We zijn benieuwd naar het resultaat!
Chris Chris
Chris Chris
2023.11.11
Vandaag ben ik samen met mijn vriendin vanuit Amsterdam naar Den Haag gereden voor een workshop in beton Cire. Patrick en zijn vrouw geven je een welkom gevoel en nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Tijdens de workshop legt Patrick met passie alle stappen van het hele proces rustig uit totdat je je zelf hierin vertrouwt. En minstens zo belangrijk, we vonden het super leuk om te doen dus wij gaan binnenkort met vol vertrouwen aan de slag met onze badkamer!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.11.12
Ik vind het ook echt leuk om te doen en dan is het ook geen werk meer. Het was een gezellige middag. Leuk om jullie enthousiast te zien.
Никита Ковригин
Никита Ковригин
2023.11.07
Just want to add a few good words about the service. It is amazing, I made a call because I was a bit confused, and a lady from the service team explain all the details what should I do.
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.11.11
Hello, Thank you for your compliment! And it's our goal, to give the best service.
Mardie Karbodin
Mardie Karbodin
2023.10.25
Super bedrijf en staan altijd klaar echt een aanrader 👌👌👌
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.10.25
Dank je wel. maak er wat moois van.
Loek Vinken
Loek Vinken
2023.09.06
Zij zijn de beste
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.09.27
Beste Loek, Wat leuk te horen dat je zo tevreden bent! We zijn altijd benieuwd naar de resultaten. Wellicht tot een volgend project!
dj die
dj die
2023.08.23
Top bedrijf!! Persoonlijk al aardig wat beton cire gesmeerd, maar eigenlijk nooit met producten van dit bedrijf! Vandaar een kleine verwarring van mijn kant, heb ik telefonisch uitgelegd, en dit werd super netjes opgelost! Klantenservice wat je niet vaak meer tegenkomt, meedenkend goede correcte uitleg, en ook vriendelijk aan de telefoon vanaf de eerste seconde! Dat wilde ik eerst even kwijt, dan nu het product, eerlijk gezegd de eerste keer dat ik kan en klaar gesmeerd heb, maar het was m’n eigen badkamer dus de gok gewaagd, het was even wennen maar eindresultaat werkelijk top! Ik doe het niet vaak, maar ik koop nergens anders meer!!!! Gr. Jay van Dijk. En nogmaals bedankt voor de service!
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.09.02
Beste Jay, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Beton cire webshop staat ook voor kwaliteit en service, dat vinden we erg belangrijk. Tot een volgend project! Smartdeco Team
Nike Wilde
Nike Wilde
2023.07.17
Mooi product en simpel om mee te werken. het blad van mijn kookeiland en keukenwand behandeld met de easy line kleur grey (valt wel licht uit)
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.07.18
Wat een prachtig resultaat is het geworden!
Linn Hl
Linn Hl
2023.06.23
Goed geholpen bij de aanschaf van de easyline betoncire voor ons toilet. Na het aanbrengen van de eerste laag zag ik dat de kleur toch anders uitpakte dan ik in gedachte had. Telefonisch contact gehad en ik kon terug komen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk hebben zij kostenloos wit toegevoegd tot ik de gewenste kleur had. De tweede laag aangebracht en dit was echt stukken mooier! Het toilet moet nog opgehangen worden maar ben nu al zo blij met het eindresultaat!!! Echt super geholpen, hele behulpzame mensen die meedenken en alles doen voor een tevreden klant.
Antwoord van Beton Ciré Webshop 2023.06.28
Wat fijn dat je project naar wens is geworden! En we zijn uiteraard benieuwd wat het eindresultaat is geworden:)