Beskid Apartamenty

beskid-apartamenty.pl

Beskid Apartamenty Opinie

Opinie Doskonały
4.9
55 opinii Zweryfikowany
Beskid Apartamenty
%title%

%offer%

Opinie ( 55 ) 4.9

Paweł
Paweł
2024.05.06
10 Zweryfikowany
Exceptional
Reklama
Asia Kasprzyk
Asia Kasprzyk
2024.05.04
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.05.05
Dziękujemy za Twoją opinię, Asia! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Zawsze dążymy do zapewnienia jak najwyższej jakości. Mamy nadzieję, że w przyszłości skorzystasz z naszych usług ponownie. 🙌🙂
Anna
Anna
2024.05.04
10 Zweryfikowany
☺Cały apartament prześliczny ze wszystkim co potrzeba, czyściutki,pachnący,przestronny.
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Cieszymy się, że podobał Ci się nasz apartament i doceniasz czystość oraz przestrzeń. Twoje pozytywne słowa są dla nas najlepszą nagrodą. 🏆😊
Ternytsia
Ternytsia
2024.04.17
10 Zweryfikowany
Exceptional
Damian Niemiec v
Damian Niemiec v
2024.04.11
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.04.12
Drogi Damianie, dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Jesteśmy do Twojej dyspozycji, jeżeli będziesz miał jakiekolwiek pytania w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie! 🌟
Reklama
Isabella
Isabella
2024.04.02
10 Zweryfikowany
☺Apartament byl przepiekny. Czysto, jasno, nowoczesnie. W apartamencie bylo wszystko czego tylko potrzeba. Przepiekna łazienka,kuchnia,sypialnia.Poprostu wszystko.Jestesmy bardzo zadowoleni,przyjedziemy napewno znowu.Izabella
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że apartament spełnił Pani oczekiwania i zapewnił wszystko, czego Pani potrzebowała. Nie możemy się doczekać, aby powitać Panią ponownie. 🌟
Joanna
Joanna
2024.03.29
10 Zweryfikowany
Apartament jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach!
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Cieszymy się, że nasz apartament przewyższył Pani oczekiwania i że zdjęcia w pełni odzwierciedlają jego urok. Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊
Dominik
Dominik
2024.03.16
10 Zweryfikowany
Exceptional
Karolina
Karolina
2024.03.02
10 Zweryfikowany
☺Świetne miejsce. Podobało mi się wszystko. Bez zastrzeżeń
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze miejsce przypadło Pani do gustu. Zapraszamy ponownie! 😊
Reklama
Piotr M
Piotr M
2024.02.29
Polecam, czysto i przyjemnie.
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.03.02
Dziękujemy za pozytywną opinię, Piotr! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Dążymy do zapewnienia najwyższego poziomu czystości i komfortu. Mamy nadzieję, że dołączysz do nas ponownie! 😊🙏
Sylwia
Sylwia
2024.02.27
10 Zweryfikowany
Exceptional
Julia
Julia
2024.02.18
10 Zweryfikowany
Exceptional
Anna
Anna
2024.02.14
10 Zweryfikowany
☺Wszytko
Reklama
Dawid
Dawid
2024.02.10
10 Zweryfikowany
Exceptional ☺ Very good apartment, good location nice and quiet ☹ 5 star
Dagmara
Dagmara
2024.02.08
10 Zweryfikowany
Exceptional ☺ Very clean
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.03.12
Dear Dagmara, We appreciate your feedback and are glad you noted our high cleanliness standards. We strive to provide the best experience possible. Thank you for choosing our services. Best Regards.
Aksys
Aksys
2024.02.05
10 Zweryfikowany
Bardzo wygodny apartament ☺Bardzo wygodny, czysty apartament. Wszystkie udogodnienia, jak wyposażenie kuchni i łazienki, bez zarzutu. Łóżeczko dziecięce na miejscu. Dodatkowy plus za dedykowane miejsce parkingowe. Lokalizacja OK - nie jest to samo centrum, ale sklepy i przystanki pod nosem, a do tego od razu jesteśmy na wylotówce na Krynicę :) ☹System obsługi kablówki był jednym z najdziwniejszych jakie w życiu widziałem, ale może kwestia przyzwyczajenia :)
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. Dla nas komfort naszych Gości to priorytet! Serdecznie zapraszamy ponownie.
Nelson
Nelson
2024.02.03
10 Zweryfikowany
Exceptional ☺ High Tech flat, amenities good quality & price good. Excellent customer service! ☹ The local food provider could not find the location and the post code to deliver food.
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
We appreciate your positive feedback about our high tech flat and the quality of our amenities. Your satisfaction is our priority. Please don't hesitate to reach out for any further needs or suggestions you have. 🏠😊
Reklama
Brzezinski
Brzezinski
2024.02.01
10 Zweryfikowany
Wspaniały nowoczesny apartament ze świetnym widokiem, na pewno odwiedzę nie raz. ☺Czystość i przestrzeń
Odpowiedz z Beskid Apartamenty
Dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo nas cieszy, że Pana wizyta była udana. Do zobaczenia wkrótce! 🤗
Jacek
Jacek
2024.01.20
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.01.20
Dear Jacek, Thank you for your five-star review. We are delighted to know that we met your expectations! 😊
Zbigniew
Zbigniew
2024.01.16
Super lokalizacja i wysoki standard. Obsługa na wysokim poziomie, duży wybór kanałów TV. Na pewno wrócę jak będę w Nowym Sączu
Odpowiedz z Beskid Apartamenty 2024.01.17
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że podobała Ci się nasza lokalizacja. Z niecierpliwością czekamy na Twój powrót do nas...