Be more you

bemoreyou.nl

Be more you Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
Be more you
%title%

%offer%

Reviews ( 10 ) 5.0

Nathalie Gouweleeuw
Nathalie Gouweleeuw
2024.01.19
Bijzondere leerervaring. Ik heb zowel de Balance als de Transition gedaan en dat kan ik iedereen aanraden. De coaching is persoonlijk en professioneel. De hersentraining heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust en vertrouwen ervaar, zowel in werk als privé.
Advertisement
Tjeerd Prins
Tjeerd Prins
2024.01.17
Verandering in 'zijn' kan heel snel kan gaan als je er intensief aandacht aan besteed. Ik ben mezelf op heel veel mooie en pijnlijke manieren tegengekomen. Na een korte nacht als een ander mens opgestaan op dag 2. Daarna trainen, tranen en eigen maken gedurende de hele tweede dag met een heel positief gevoel. Wauw!
Louise
Louise
2024.01.12
Bijzonder waardevolle training in een mooie omgeving. De instant feedback en nieuwe patronen hebben mijn professionele en persoonlijk leven verrijkt.
Bas Brinkman
Bas Brinkman
2024.01.12
Hele fijne training, goed opgezet om echt stappen te zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Maurice Drieënhuizen
Maurice Drieënhuizen
2024.01.05
Advertisement
Jeroen de Quay
Jeroen de Quay
2024.01.05
The QUOKKA Company
The QUOKKA Company
2023.10.20
Cornelis Krijgsman
Cornelis Krijgsman
2022.01.10
Dorien Tendijck
Dorien Tendijck
2016.10.27
Fantastisch bedrijf waar ontwikkelingstrajecten op innnovatieve & onderscheidende manier (flowyu-methode) worden aangepakt. Persoonlijke groei / ontwikkeling vindt snel plaats en beklijft.
Advertisement
Rico Schilt
Rico Schilt
2014.09.23
In januari van dit jaar heb ik de kans gekregen om de basistraining van Be more you te doen. Twee dagen breintraining in Berg en Dal. Wat moest ik daar nu van verwachten? Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen. Een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen!