Beds4dogs - legowiska dla psów z imieniem Reviews

Beds4dogs - legowiska dla psów z imieniem Reviews

5.0

Excellent - based on 407 reviews

beds4dogs.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (407)
Mateusz Tyran
Mateusz Tyran
2021-11-08
recommends
mamy dwa pieski, Jack Russell terrier oraz shih tzu, jest to pierwsze legowisko w którym Jack śpi i go nie rozszarpał 5/5
Advertisement
Paulina Ginalska
Paulina Ginalska
2021-10-28
recommends
Z całego serca polecam! Bardzo dobry kontakt ze sklepem, życzliwa i pomocna obsługa. Bardzo krótki czas realizacji zamówienia . Legowisko jest świetnej jakości, bardzo mięciutkie i starannie uszyte . Naprawdę warto zainwestować, Nasz piesek Łobuz jest zachwycony. Dziękujemy ?
Bar Bra
Bar Bra
2021-10-24
recommends
Legowisko piękne ❤️? Pieski zadowolone ??
Michal Jurek
Michal Jurek
2021-10-14
recommends
super legowisko , piesek zadowolony :) polecam w 100% dziekujemy bardzo
Joanna Serowiecka
Joanna Serowiecka
2021-09-26
recommends
Legowisko świetne i porzadnie wykonane a do tego te super poduszki i kość ktora naszemu pieskowi najbardziej przypadła do gustu ?? Bardzo sympatyczny kontakt i szybka realizacja zamówienia, polecam również kocyki dla piesków bardzo mięciutkie i przytulne ???❣❣❣ Luis bardzo dziękuje za swoje nowe bardzo wygodne legowisko??????
Advertisement
Magdalena Juszczyńska
Magdalena Juszczyńska
2021-09-25
recommends
Coco uwielbia swoje legowisko ?????dziękujemy ???
Dominik Medard Deluga
Dominik Medard Deluga
2021-09-22
recommends
dodaje opinie po dwóch latach po zakupie legowiska. legowisko prane użytkowane a śladów użytkowania brak. naprawdę polecam ❤ warte każdej kwoty.
Joanna Ręczkowska Donadio
Joanna Ręczkowska Donadio
2021-09-17
recommends
Zamówienie złożone 14.09 a paczka odebrana 16.09. bardzo szybka i mila obsluga no i sunia zadowolona! :)
Ania Sawejko
Ania Sawejko
2021-08-17
recommends
Dziękujemy za piękne poslanie:) wreszcie mamy legowisko, w które nie wbija się sierść :)
Advertisement
Natalia Przysiek-Rogozińska
Natalia Przysiek-Rogozińska
2021-08-15
recommends
Polecam! Porządnie wykonane, miły materiał, dołączone poduszki przesłodkie. Piesek zadowolony! ?
Patrycja Krompiec
Patrycja Krompiec
2021-08-12
recommends
Polecam z czystym sumieniem!! moja Luna sprawdziła i jak to mówią :" Będzie Pan zadowolony " ???? Legowisko solidnie i starannie wykonanie ? pozdrawiam!
Monika Nestorowicz
Monika Nestorowicz
2021-08-05
recommends
Piękne legowisko. ? Bardzo dobre i piękne wykonanie. Polecam jak najbardziej ? Nestusia zachwycona ??
Justyna Justyna
Justyna Justyna
2021-07-01
recommends
Świetne wykonanie , pies szczęśliwy czego można chcieć więcej ? Polecam !
Advertisement
Patrycja Głuch
Patrycja Głuch
2021-06-29
recommends
Buldog Angielski zachwycony?? POLECAMY ❤ dokupiłem także kocyk, który szczeniak uwielbia
Katarzyna Majewska
Katarzyna Majewska
2021-06-10
recommends
Legowisko wykonane solidnie , Coco zakochany od samego początku nie chce wychodzić z niego. Gorąco polecamy ??
Aga Smoll
Aga Smoll
2021-06-02
recommends
Legowisko piękne, dobrze wykonane z porządnego materiału. Super, pomocny sprzedawca i bardzo miły kontakt. polecam z całego ❤
Justyna Sokalska
Justyna Sokalska
2021-05-30
recommends
Dziekuje za piekne i solidnie wykonanie poslanie. Polecam goraco wszystkim psiakom ?
Advertisement
Patrycja Witucka
Patrycja Witucka
2021-05-27
recommends
Dziękuje za przepiękne legowisko. Idealnie wykonane z przykładną starannością. Dodatki w postaci serduszka, poduszeczki oraz kostki uzupełniają w pełni spanie dla naszego nowego członka rodziny. Bardzo dziękuje i polecam?☺️?
Jadwiga Dziech
Jadwiga Dziech
2021-05-15
recommends
Legowisko jest cudne wykonane z najwyższą starannością na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach aż ma się ochotę samemu w nim położyć z pewnością jak syn przyjedzie z pieskiem będą tak samo zachwyceni jak my z mężem ?Dziękujemy
Ola Kara
Ola Kara
2021-04-21
recommends
Legowiska bardzo ładne i wysokiej jakości ? Solidna śląska firma godna polecenia ?