Beboost Internet Marketing Reviews

Beboost Internet Marketing reviews

4.8

Excellent - based on 84 reviews

beboost.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (84)
annika thonne
annika thonne
2021-10-19
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zeer duidelijke opleiding waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Een echte meerwaarde en aanrader! Bedankt!
Tars Notteboom
Tars Notteboom
2021-10-12
Verified
Positive
Professionalism
Value
Na even twijfelen toch de stap gezet om een samenwerking aan te gaan met BeBoost. De eerste trainingen zijn alvast een succes! De 'hands-on approach' in verstaanbare taal zorgt er voor dat je snel stappen kan zetten als bedrijf. Een aanrader voor zij die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor SEO-marketing. De resultaten zullen ongetwijfeld volgen.
Johan Stevens
Johan Stevens
2021-10-11
Verified
Positive
Professionalism
Christel gaf een duidelijk uitleg met concrete voorbeelden en met kennis van zaken.
Reply from Beboost Internet Marketing 2021-10-11
Hartelijk bedankt voor de goede review! We kijken ernaar uit om uw website geboost te zien!
Dave Arys
Dave Arys
2021-10-08
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zeer tevreden over aanpak van ons project. Hebben kennis van zaken en doen wat ze beloven.
Y Reyn
Y Reyn
2021-09-27
Verified
BeBoost en Ronny Van Namen in het bijzonder, betekenen een échte meerwaarde voor bedrijven die wensen te investeren in een doeltreffende 'online presence'. De goeie mix aan theorie en praktijkgerichte voorbeelden, maken van de SEO-opleiding die wij hebben genoten een échte aanrader. Bedankt voor de goede samenwerking!
Reply from Beboost Internet Marketing 2021-09-27
Bedankt voor de geweldige feedback over onze SEO opleiding! Wij kijken ernaar uit jullie website geboost te zien!
Driss Gevaert
Driss Gevaert
2021-09-07
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Bedankt voor de positieve samenwerking i.v.m. de SEO opleiding en begeleiding. We hopen dat we op deze succesvolle manier nog lang te mogen samenwerken.
Emanuel Van Ackere
Emanuel Van Ackere
2021-09-01
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Concrete tools en tips tijdens de opleiding gekregen voor onze website een echte boost te geven.
Diederik Maes
Diederik Maes
2021-08-30
Verified
Positive
Professionalism
Quality
christophe van heuverzwyn
christophe van heuverzwyn
2021-08-18
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
To the point opleiding, de informatie is onmiddellijk toepasbaar. Klaar en helder uitgelegd met veel ruimte voor vragen en gepersonaliseerde toepassingen.
Ines Van Doren
Ines Van Doren
2021-07-23
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Dankzij Ronny hebben wij enorm veel bijgeleerd. Telkens in 'mensentaal' uitgelegd, verstaanbaar en duidelijk. Met al deze informatie kunnen wij gerust en vol goede moed starten aan de website. Hierbij hebben wij alle verborgen informatie achter google leren kennen. Ik blik terug op een aangename 1ste les en kijk uit naar onze 2de les!
Alain Vandenborne
Alain Vandenborne
2021-07-13
Verified
Positive
Professionalism
Responsiveness
Wij hebben een heel goede en duidelijke opleiding rond SEO gekregen. Het is ons heel duidelijk dat Beboost sterke ervaring heeft in dit domein en dat geeft ons veel vertrouwen. Wij kijken zeker uit naar de vervolg sessie en een verdere samenwerking.
Peter Vuyge
Peter Vuyge
2021-07-08
Verified
Super interessante en aangename opleiding gekregen van Christel. We kijken uit naar de vervolgopleiding!
DE WAELE NANCY
DE WAELE NANCY
2021-07-02
Verified
Boeiende opleiding. Afwisselend theorie en praktijkvoorbeelden. Opleiding ook aangepast aan de verschillende profielen van de collega's waardoor het voor iedereen duidelijk was en iedereen direct aan de slag wil met deze kennis. Bedankt ook aan Christel voor alle tips ivm de tools die we kunnen gebruiken om onze SEO te verbeteren.
Maryse van der Linden
Maryse van der Linden
2021-07-01
Verified
Super interessante opleiding Christel! Direct zin om theorie in de praktijk om te zetten en de resultaten te zien.
Brecht Vanderdonckt
Brecht Vanderdonckt
2021-07-01
Verified
Heel informatieve en duidelijke opleidingen!
iris
iris
2021-06-30
Verified
Goede mix tussen theorie en praktijkvoorbeelden.
Stefan Van Bogaert
Stefan Van Bogaert
2021-06-30
Verified
Ik heb het eerste deel van een SEO opleiding gevolgd...het begrijpen van het opbouwen/beheren van een goede website is veel duidelijker geworden. Goede uitleg, goede ondersteuning en feedback. Veel beter dan duizenden euro's uit te geven aan een externe firma die een nieuwe website opstelt ipv de eigen site te optimaliseren
Maaike Calleeuw
Maaike Calleeuw
2021-06-18
Verified
Super interessante SEO + Google Analytics opleiding door Christel. Duidelijke uitleg met duidelijke voorbeelden. Veel bijgeleerd!
Heidi Van Dijck
Heidi Van Dijck
2021-06-17
Verified
Advies en ingenieursbureau duurzaam bouwen Cenergie
Advies en ingenieursbureau duurzaam bouwen Cenergie
2021-05-11
Verified
Heldere en praktisch bruikbare informatie gekregen over SEO en handige info over beschikbare hulpmiddelen.
Bart Schoofs
Bart Schoofs
2021-05-10
Verified
Lotte Verstrepen
Lotte Verstrepen
2021-05-07
Verified
De SEO opleiding van BeBoost was echt enorm leerrijk. Christel legde alles zeer goed uit met voldoende voorbeelden en uitgebreide lesmaterialen. Ook Christel zelf was enorm enthousiast en gaat echt in op de vragen die je hebt. Wij hadden ons geen betere opleiding kunnen wensen. Bedankt Christel & BeBoost!
Fien T
Fien T
2021-04-30
Verified
doelgerichte en interessante opleiding
Marketing Braem
Marketing Braem
2021-04-23
Verified
Beboost geeft ons keer op keer uitstekende en heldere uitleg over de snel veranderende SEO-toepassingen van Google. Het advies is aangepast aan de noden van het bedrijf wat uitstekend is om de online zichtbaarheid van uw bedrijf naar een niveau hoger te tillen. Ondanks onze voorkennis met SEO, leren we telkens een pak aan nieuwe informatie bij. Dankzij de kennis en enthousiasme van onze contactpersoon Ronny Van Namen kijken we telkens opnieuw uit naar de volgende meeting!
Ron van der Flaas
Ron van der Flaas
2021-04-20
Verified
Met Beboost hebben wij een vaste partner gevonden voor onder andere SEO, SEA en Google Analytics. Ze testen alles zelf voor de Belgische markt en geven daaruit bruikbare tips en tricks tijdens waardevolle 1 op 1 momenten. Een aanrader.
Matthias Maerevoet
Matthias Maerevoet
2021-04-16
Verified
Vanaf het eerste moment een vlot en goed contact met Beboost (Ronny Van Namen). Zijn SEO-uitleg was zeer samenhangend, voldoende diepgaand en aangepast aan ons kennisniveau. Altijd paraat om te helpen, ook op dringende/onverwachte momenten. Het is nog even wachten op de eerste resultaten van onze SEO-training ism. onze nieuwe website en zijn hulp, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het van grote meerwaarde zal zijn. Zeker de moeite waard om je door Beboost te laten begeleiden in de Google-wereld!
Maxim Vermeulen
Maxim Vermeulen
2021-04-15
Verified
Hele heldere uitleg en nieuwe inzichten gekregen over hoe je je website op een relevante, klantgerichte manier opbouwt. Ik verwacht zeker return van mijn investering.
Maarten Decuypere
Maarten Decuypere
2021-04-15
Verified
BeBoost gaf ons een opleidingen om onze site zichtbaar te maken via SEO. Ze werken zeer gericht naar de noden van ons bedrijf en helpen mee in het bedenken van een goede oplossing.
Gunther Marzee
Gunther Marzee
2021-04-10
Verified
Top om met deze mensen samen te werken! Er wordt creatief meegedacht en Christel (ons contact) is zeer bekwaam en gedreven in haar uitleg en ondersteuning. Een aanrader ! !
Kirke Vande Putte
Kirke Vande Putte
2021-04-06
Verified
De SEO-wereld staat niet stil en ondanks dat ik al een goede basiskennis had van SEO, heb ik toch nog heel veel bijgeleerd tijdens de opleiding. Aan de hand van onder andere duidelijke voorbeelden en handige tools ben ik helemaal klaargestoomd om websites goed vindbaar te maken in Google. Christel haar enthousiasme en passie zorgde onmiddellijk voor een aangename sfeer, wat de opleiding nog zo interessant maakte. Aanrader!