Beboost Internet Marketing Reviews

Beboost Internet Marketing reviews

4.7

Excellent - based on 111 reviews

beboost.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (111)
Raphaël Lerno
Raphaël Lerno
2023-02-02
Positive
Quality
Heel duidelijk uitleg over website SEO en werkende backlinks voor de website. Om te stijgen in google is dit een aanrader. Wel moet je bereid zijn zelf de handen uit de mouwen te steken en aan jouw website werken. Na een tweetal jaar zijn de resultaten merkbaar en meetbaar. Men is altijd up to date met de nieuwste google updates. Aanrader
Reply from Beboost Internet Marketing 2021-01-21
Bedankt voor de positieve samenwerking i.v.m. de SEO opleiding en begeleiding. We hopen dat we op deze succesvolle manier nog lang te mogen samenwerken.
Delhy Ramoudt
Delhy Ramoudt
2023-02-01
De opleiding SEO is heel duidelijk en helder uitgelegd. Je krijgt duidelijke handvaten om er concreet aan te beginnen, stappenplan, template, extra hulpmiddelen en tips. Top!
Kimberly Deyaert
Kimberly Deyaert
2023-02-01
Dankzij Beboost weten we hoe we onze SEO-optimalisatie op een gestructureerde manier moeten aanpakken. Tijdens de opleiding hebben wij de juiste tools en methodes aangereikt gekregen. Een aanrader voor de KMO.
Lies Reynaerts
Lies Reynaerts
2023-01-24
Super interessant en heel duidelijk gebrachte opleiding ivm SEO. Eens je begrijpt hoe het werkt kijk je helemaal anders naar Google.
Reply from Beboost Internet Marketing 2023-01-25
Bedankt voor de positieve reactie Lies. We zijn blij dat de opleiding je nieuwe inzichten heeft gegeven. Aarzel niet om contact op te nemen met onze account manager indien er nog vragen opduiken. We zijn er voor jullie.
Master Chips
Master Chips
2023-01-09
Al verschillende opleidingen van BeBoost gehad en deze waren steeds to the point en zeer interessant. Elke keer veel kunnen bijleren en toepassen op onze website met positieve gevolgen voor onze website
Kusthotels Accor
Kusthotels Accor
2023-01-09
Een goed ervaring gehad met Beboost met veel nuttige info, tips & tricks rond SEO!
Kris Beyers
Kris Beyers
2023-01-05
Veel bagger in het wereldtje van de internetmarketingbureaus maar Beboost heeft wel kennis van zaken en is geschikt voor KMO.
Wim Lenaers
Wim Lenaers
2022-06-28
Sterke opleiding door Jan van Beboost. Grondige voorbereiding en zeer degelijke kennis van het vakgebied. Sessie grotendeels op maat van de klant en meteen aangevuld met praktische quick-wins. Een mooie aanvulling op onze eigen marketingaanpak door een neutrale evaluatie van buitenaf. Een aanrader!
patrick gepts
patrick gepts
2022-06-22
Zeer duidelijke informatie en opleiding gehad. Hier kunnen we zeker mee aan de slag om enerzijds onze website te beoordeelden en anderzijds de juiste aanpassingen en verbeteringen te doen. Goede hand-outs en naslag informatie. Absoluut een aanrader...
Bolckmans NV
Bolckmans NV
2022-05-30
Deel 1 van de opleiding net achter de rug. Zeer duidelijke uitleg gekregen. We hadden dit veel eerder moeten doen! Benieuw naar de resultaten nu :-)
Kim Wuytack
Kim Wuytack
2022-04-29
Zeer interessante opleiding, daarnaast ook aangenaam gebracht door Christel. De duidelijke uitleg, tips en tricks zijn een goede basis om het optimaliseren van je eigen website zelf mee in handen te nemen. TOP!
Reply from Beboost Internet Marketing 2022-05-03
Bedankt voor de geweldige feedback over onze opleiding! Wij kijken ernaar uit nog lang samen te mogen werken!
Jana Devos
Jana Devos
2022-04-20
Deze opleiding gaf een duidelijk inzicht in hoe SEO werkt. Dankzij het enthousiasme en de betrokkenheid van de lesgeefster, was alles meer dan duidelijk! BeBoost hanteert een echte ‘hands-on’ aanpak en geeft perfect aan waar de verbeterpunten zijn en hoe je deze kan aanpakken. Een aanrader voor elke marketeer!
Kurt Vermeylen
Kurt Vermeylen
2022-04-16
Gisteren, op "goede vrijdag", heb ik SEO opleiding gekregen van Beboost. Het werd me al snel duidelijk dat SEO een compexe materie is, en zeer veel regeltjes heeft die men nauwgezet dient te volgen. Als voorbereiding had ik zelf reeds veel gelezen over SEO op het Internet, maar ik moet toegeven dat ik bepaalde zaken verkeerd had geinterpreteerd, en hierdoor de verbanden tussen de diverse regels niet zag. Beboost slaagt erin de SEO regels op een zodanig gestructureerde manier te geven in combinatie met praktijkvoorbeelden, waarop verder wordt gebouwd in functie van je eigen website, dat ik de verbanden nu wél kon zien en kon begrijpen. De sleutel tot het success van Beboost ligt zeer duidelijk in de competentie, commitment en gedrevenheid van hun medewerkers die dagdagelijks met SEO bezig zijn op een zeer hoog professioneel niveau. Ik wou nog persoonlijk mijn SEO trainer Christel Verhelst speciaal bedanken voor haar inzet, haar zeer volledige uitleg en haar parate kennis. Het was inderdaad een goede vrijdag gisteren ! Bedankt Beboost en zeker tot weerziens !
Kim Rutten
Kim Rutten
2022-04-11
Module 1 achter de rug (SEO), toegankelijk gebracht met ruimte om diepgaand in te gaan op specifieke vragen, gelinkt aan de eigen content/website. Je hebt een basis om op terug te vallen en werkpunten om effectief mee aan de slag te gaan in praktijk. Benieuwd naar zowel het effect van de aangeleerde tools als de volgende module!
Aseel Alaya
Aseel Alaya
2022-04-03
Een fijne en leervolle cursus met Beboost waar ik ter verdieping van mijn basiskennis veel heb geleerd. De SEO opleidingen en ondersteuning is professioneel door Jan Van Elst. Ik ben jullie zeer dankbaar.
matthias stas
matthias stas
2022-04-01
Deze mensen weten van aanpakken! Enorm blij met onze keuze.
AHMED Almasri
AHMED Almasri
2022-03-28
Ilona Antonelli
Ilona Antonelli
2022-03-24
Met dank aan BEBOOST voor de zeer aangename samenwerking ! Zeer vlotte opvolging en bovenal zeer snel resultaat bereikt met onze nieuwe website ! Toppers !
Reply from Beboost Internet Marketing 2022-03-28
Bedankt voor uw goede review! Wij kijken er naar uit om nog lang samen te mogen werken!
Pieter De Bleser
Pieter De Bleser
2022-02-17
Helder en vlot geholpen door Ronny en Jan. De cursus Google analytics was zeer verhelderend. Zeker een meerwaarde.
Reply from Beboost Internet Marketing 2022-03-28
Bedankt voor uw goede review! Wij kijken er naar uit om nog lang samen te mogen werken!
Anthony Anthonissen
Anthony Anthonissen
2022-02-15
Zeer fijne samenwerking met BeBoost. Fijn is dat je in de cijfers meteen de positieve invloed van de opleiding kan zien.
Reply from Beboost Internet Marketing 2022-03-28
Bedankt voor de geweldige feedback over onze SEO opleiding! Wij kijken ernaar uit jullie website geboost te zien!