Beboost Internet Marketing Recensies

Beboost Internet Marketing Recensies

4.8

Uitstekend - gebaseerd op 119 beoordelingen

beboost.be
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (119)
Dorina Van Raemdonck
Dorina Van Raemdonck
2023-11-25
Heb juist een 1 op 1 opleiding gevolgd Google en SEO; Super bruikbaar om er onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Peter Noblesse was de lesgever. Rustig en to the point. Zeer ervaren.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-11-27
Dankjewel voor de beoordeling en de 5 sterren! We zijn blij te horen dat u onze SEO-opleiding waardevol vond. Ons team streeft ernaar de meest actuele en effectieve SEO-technieken te bieden, en het is bemoedigend te weten dat onze inspanningen een positieve impact hebben. Uw feedback is niet alleen een bevestiging van ons werk, maar inspireert ons ook om onze cursussen en trainingen verder te verbeteren. We hopen dat de vaardigheden en kennis die u heeft opgedaan tijdens de opleiding u zullen helpen om uw SEO-doelen te bereiken en succes te behalen in uw toekomstige projecten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u verdere ondersteuning nodig heeft of vragen heeft. We zijn er om te helpen!
Lana
Lana
2023-11-23
Ik heb onlangs een SEO-opleiding gevolgd bij Beboost en ik ben enorm tevreden met de kennis en expertise die Ronny deelde. Zijn uitleg was perfect en heeft me echt geholpen om me te ontwikkelen tot een echte SEO-specialist. Dankzij deze opleiding voel ik me nu zelfverzekerd en bekwaam in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Ik kan Beboost en Ronny ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn SEO-vaardigheden wil verbeteren! Dank jullie wel! ☺️
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-11-27
Dankjewel voor uw 5-sterren beoordeling van onze SEO-opleiding! We zijn blij te horen dat onze cursus aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u waardevolle inzichten en vaardigheden heeft opgedaan. We hopen dat de kennis en technieken die u heeft geleerd u zullen helpen om uw online zichtbaarheid en zoekmachineprestaties te verbeteren. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te helpen slagen! Nogmaals bedankt voor het kiezen van Beboost en voor het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel succes met uw SEO-inspanningen!
Arno Verhelst
Arno Verhelst
2023-09-20
Ronny heeft ons super goed geholpen met ons SEO traject, bedankt!
Stefan De Jonge
Stefan De Jonge
2023-09-18
Top service en mensen met de juiste kennis die u ook daadwerkelijk kunnen helpen met het oplossen ingeval van een marketing internet-probleem.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-09-19
Bedankt voor je positieve review Stefan over onze geboden service m.b.t. je Ads. Aarzel niet een seintje te geven als we je verder van dienst kunnen zijn met SEA en/of SEO.
nico baeyens
nico baeyens
2023-06-16
Wij zitten ondertussen jaarlijks samen met onze vaste contactpersoon bij Beboost. Steeds opnieuw leren we bij, komen we tot nieuwe inzichten en kunnen we onze SEO resultaten opkrikken! Ook steeds gecharmeerd door de persoonlijke en informele aanpak van de opleidingsmomenten met onze begeleider!
Messina Truyers
Messina Truyers
2023-06-08
Beboost heeft mijn verwachtingen overtroffen door hun diepgaande kennis van de digitale marketingwereld. Ze begrijpen de behoeften en doelen van ons bedrijf en denken actief mee. Geven ideeën en stellen oplossingen voor. Er wordt altijd snel gereageerd op mijn vragen en verzoeken. Hun team is zeer professioneel en ik voel me echt ondersteund en betrokken bij elke stap van het proces.
Thierry Desmet
Thierry Desmet
2023-06-06
Zeer tevreden over de uitleg die we gekregen hebben. Meer inzicht gekregen over SEO, Google ads, werken met trefwoorden en de voornaamste items waar men rekening mee moet houden en goede tips voor verbeteren van de SEO en nog veel meer. Absolute aanrader als je vooruit wil komen in de digitale wereld van marketing.
Tina Meersman
Tina Meersman
2023-05-06
Zeer betrokken trainer die alle tijd neemt om het goed uit te leggen op een simpele manier. Nu hebben we de tools zelf in handen om SEO gewijs hoger te scoren. Dank je wel Ronny!
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-05-08
Het is steeds leuk om positieve feedback te krijgen Tina. Bedankt hiervoor. Als je nog eventuele vragen hebt over je online terugvindbaarheid, we zijn er voor jullie.
Tania Surinx
Tania Surinx
2023-05-05
Super service, opleiding to-the-point. Een aanrader om deze te volgen (het beste zou deze te volgen voor de opbouw van je website). Bedankt Ronny.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-05-08
Bedankt voor je positieve reactie Tania! Als we je verder kunnen helpen met je internet marketing, aarzel zeker niet om een seintje te geven.
De Pecker Gent nv
De Pecker Gent nv
2023-03-29
Ik volgde de Google Search Marketing SEO module. Hierbij werden verschillende tips & tricks aangeleerd. Ook de geleverde templates zijn een grote hulp om je SEO-structuur te verbeteren. Via enkele plug-ins werden de pijnpunten van de website duidelijk en kreeg ik een grondige en duidelijke uitleg om deze zaken te verbeteren. Ronny heeft de skills om dit op een verstaanbare manier uit te leggen.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-05-08
Bedankt voor de reactie. Tof! Indien we jullie verder kunnen bijstaan met jullie online terugvindbaarheid doen we dit met alle plezier.
Caroline Ostyn
Caroline Ostyn
2023-03-06
Eerste deel van de opleiding gekregen. Nuttige tips om maat van je eigen website en doelstellingen. Ik kijk uit naar het vervolg!
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-03-07
Hey Caroline, we zijn blij te horen dat je de opleiding nuttig vond. Aarzel zeker niet een seintje te geven als je vragen hebt en we kijken alvast uit om je van dienst te zijn met de vervolgopleiding.
Catherine Taghon
Catherine Taghon
2023-02-23
Begeleiding voor het optimaliseren van onze website is zeker en vast een pluspunt. We staan alvast een trapje hoger :) Altijd stipt op tijd bij afspraak. De nodige informatie wordt ons graag meegedeeld en ... er is opvolging!
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-03-07
Leuk te horen Catherine dat onze begeleiding voldoet aan jullie verwachtingen.
Tom Bourdiaudhy
Tom Bourdiaudhy
2023-02-13
Goede begeleiding in de doolhof van Google
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-03-07
Bedankt Tom dat je onze begeleiding weet te appreciëren. Onze firma en account manager is er voor jullie bij eventuele vragen.
Raphaël Lerno
Raphaël Lerno
2023-02-02
Positief
Kwaliteit
Heel duidelijk uitleg over website SEO en werkende backlinks voor de website. Om te stijgen in google is dit een aanrader. Wel moet je bereid zijn zelf de handen uit de mouwen te steken en aan jouw website werken. Na een tweetal jaar zijn de resultaten merkbaar en meetbaar. Men is altijd up to date met de nieuwste google updates. Aanrader
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2021-01-21
Bedankt voor de positieve samenwerking i.v.m. de SEO opleiding en begeleiding. We hopen dat we op deze succesvolle manier nog lang te mogen samenwerken.
Delhy Ramoudt
Delhy Ramoudt
2023-02-01
De opleiding SEO is heel duidelijk en helder uitgelegd. Je krijgt duidelijke handvaten om er concreet aan te beginnen, stappenplan, template, extra hulpmiddelen en tips. Top!
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-03-07
Hey Delhy, bedankt voor het compliment! Dat maakt ons blij en hiervoor doen we het.
Kimberly Deyaert
Kimberly Deyaert
2023-02-01
Dankzij Beboost weten we hoe we onze SEO-optimalisatie op een gestructureerde manier moeten aanpakken. Tijdens de opleiding hebben wij de juiste tools en methodes aangereikt gekregen. Een aanrader voor de KMO.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-03-07
Top Kimberly! Indien er vraagstukken opduiken, weet dan dat we er zijn voor jullie.
Lies Reynaerts
Lies Reynaerts
2023-01-24
Super interessant en heel duidelijk gebrachte opleiding ivm SEO. Eens je begrijpt hoe het werkt kijk je helemaal anders naar Google.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-01-25
Bedankt voor de positieve reactie Lies. We zijn blij dat de opleiding je nieuwe inzichten heeft gegeven. Aarzel niet om contact op te nemen met onze account manager indien er nog vragen opduiken. We zijn er voor jullie.
Master Chips
Master Chips
2023-01-09
Al verschillende opleidingen van BeBoost gehad en deze waren steeds to the point en zeer interessant. Elke keer veel kunnen bijleren en toepassen op onze website met positieve gevolgen voor onze website
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-01-25
Bedankt voor de positieve feedback. Bij vragen, aarzel zeker niet om ons een seintje te geven. We helpen jullie graag verder.
Kusthotels Accor
Kusthotels Accor
2023-01-09
Een goed ervaring gehad met Beboost met veel nuttige info, tips & tricks rond SEO!
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-01-25
We zijn als organisatie blij jullie geholpen te hebben en hopen verder op een prettige manier samen te werken.
Kris Beyers
Kris Beyers
2023-01-05
Veel bagger in het wereldtje van de internetmarketingbureaus maar Beboost heeft wel kennis van zaken en is geschikt voor KMO.
Antwoord van Beboost Internet Marketing 2023-01-25
Bedankt voor je positieve reactie Kris. Onze account managers zijn er voor jou indien er nog vragen opduiken in de toekomst. Aarzel zeker niet ons een seintje te geven aangezien er in onze "wondere SEO wereld" regelmatig nieuwe zaken opduiken die ook voor ons tot nieuwe inzichten leiden.