Bandlokaler - Aarhus' billigste øvelokaler!

bandlokaler.dk

Bandlokaler - Aarhus' billigste øvelokaler! Reviews

Excellent rating
4.8
57 reviews Verified
Bandlokaler - Aarhus' billigste øvelokaler!
%title%

%offer%

Reviews ( 57 ) 4.8

Tobias Brandt
Tobias Brandt
2024.05.14
Alexander Morgan Hegaard
Alexander Morgan Hegaard
2024.04.18
Anders Heramb
Anders Heramb
2024.03.27
Hermann Josefsen
Hermann Josefsen
2024.01.29
Lars Bang
Lars Bang
2023.11.21
Carl Branda
Carl Branda
2023.10.08
Mega fede øve lokaler!!!
Christian Petersen
Christian Petersen
2023.10.01
Mikkel Melgaard
Mikkel Melgaard
2023.09.29
Genialt koncept og smukt eksekveret. Perfekte lokaler som kan bruges både af begyndere og øvede, og til rigtig fornuftige priser. Kan på det varmeste anbefale!
Tanja Bay Drægert
Tanja Bay Drægert
2023.09.12
Lokaler mindre end billedet men fint sted at øve. Gode parkeringsmuligheder.
Terrence Seabrook
Terrence Seabrook
2023.09.08
Totalt fedt udstyr og helt urealistisk billige priser!!
Rasmus Dreyer
Rasmus Dreyer
2023.08.16
Johan Kjær Nielsen
Johan Kjær Nielsen
2023.08.10
Frank poulsen
Frank poulsen
2023.08.05
Per Vitved
Per Vitved
2023.08.03
julian
julian
2023.06.21
Best place to practice in Aalborg!
Asbjørn Henriksen
Asbjørn Henriksen
2023.04.29
Fantastisk koncept og virkelig fede øvelokaler! Klar anbefaling herfra ☺️🥁 Ejerne er super nemme og få fat i og yder en fantastisk support 💪
Márton Kardos
Márton Kardos
2023.04.22
Bedste og billigste øvelokaler i Aarhus. Jeg får kæmpe værdi ud af deres service, den eneste der ikke er fantastisk ved det er at det ligger ude i Egå. Kan stærkt anbefales.
Mark Christensen
Mark Christensen
2023.04.14
Kort sagt, så er bandlokaler STEDET for Odenses musikkultur. Hvis du har noget med musik og bor i Odense, så er bandlokaler stedet du skal være. Jeg er selv lejer af et studie og har benyttet mig af øvelokalerne. Lyden er ektremt god i lokalerne og dem der benytter dem er eskremt søde og dygtige. Ejerne er lette at komme i kontakt til og meget imødekommende. SKUD UD BANDLOKALER
Oskar Wenck
Oskar Wenck
2023.04.14
Jeg har været lejer af et af deres studier i næsten halvandet år nu, og det har uden undtagelser været et fantastisk sted at have studie. Det er et stilrent og professionelt sted og har været en kæmpe del af min studie-makker og min udvikling mod skabelsen af bedre musik. Derudover er udlejerne rigtig søde og nemme at få kontakt med hvis der er brug for det. Det kan varmt anbefales herfra!
Bass Jacobsen
Bass Jacobsen
2023.04.14
Super fedt sted! Rene lokaler, med prof. gear. Alt i forstærkere og PA til rådighed og til Odenses billigste priser! Ud over det så er Oliver som har Bandlokaler en herlig fyr at arbejde med og altid til at få fat i 👍