Biuro Podróży AWENTUR

awentur.pl

Biuro Podróży AWENTUR Opinie

Opinie Doskonały
5.0
96 opinii Zweryfikowany
Biuro Podróży AWENTUR
%title%

%offer%

Opinie ( 94 ) 5.0

Kasia Kobusinska
Kasia Kobusinska
2024.04.21
Jak zawsze profesjonalni i niezawodni. Skrupulatnie, rzeczowo i cierpliwie udzielają wszelkich informacji nawet najbardziej upierdliwym jednostkom 😉🐰 Bezpośredni, wyluzowani, bardzo kulturalni, serdeczni ludzie. Oferują bardzo atrakcyjny program w przystępnej cenie 🤑
piskle2011
piskle2011
2024.04.21
Wspaniałe wrażenia, kolejny nie pierwszy i nie siódmy 😁, raz na wycieczce z tym organizatorem, właśnie wracamy a już znowu tęsknię za Nimi. Polecam gorąco.
Izabela Szurman
Izabela Szurman
2024.04.10
Powiedzieć, że są świetni, to jakby nic nie powiedzieć!😎 Tutaj wszystko się zgadza - profesjonalizm, serdeczność, poczucie humoru, a przede wszystkim bezpieczna podróż i opieka nad uczestnikami wyjazdu. Czy to możliwe, że w autokarze z ekipą biura Awentur można poczuć się jak w domu? Zdecydowanie tak😉❤️ Dziękujemy i do zobaczenia🙂🙂🙂
SPA Bagiński & Chabinka
SPA Bagiński & Chabinka
2023.09.27
Serdecznie polecamy!!! Pełen profesjonalizm, mieliśmy przyjemność współpracować przy organizacji Mistrzostw Europy Juniorów w Ratownictwie Wodnym . Wszystko dopięte na ostatni guzik. Szczególne pozdrowienia dla Pani Marty i Pana Krzysztofa, którym uśmiech nie znikał z twarzy pomimo natłoku obowiązków przy organizacji wydarzenia. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mogli powtórzyć naszą współpracę przy innych okazjach :)
Justyna Łukasik
Justyna Łukasik
2023.09.17
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2023.09.17
❤️
Jolanda van Dalen
Jolanda van Dalen
2023.09.04
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2023.09.17
❤️
Elena Prelle
Elena Prelle
2023.09.04
Great job done for accomodation and meals at the youth European Championships in lifesaving 2023. Thank you Marta and Krzysztof!!!
s k
s k
2023.08.31
Janusz Stanek
Janusz Stanek
2023.03.04
Extra wrażenie Zabierają rowerzystów na narty......
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2023.03.04
😄😉
Krystian Kulka
Krystian Kulka
2022.10.25
Ola Podsiadło
Ola Podsiadło
2022.10.20
Profesjonalizm w każdym calu z dodatkiem ogromnej dawki humoru. To już kolejna wycieczka przygotowana dla nas przez biuro i mam nadzieję, że nie ostatnia!
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2022.10.21
Nie wiem Andrzej! 😂 nie wiem jak to się stało 🤣🤣
Sławomir Staroń
Sławomir Staroń
2022.10.06
Jeśli chodzi o wycieczki, lepszych nie ma 😀
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2022.10.06
😇 dziękuję Sławku za tak miłą opinię!
Szymon Wrona
Szymon Wrona
2022.04.20
Sławomir Cholerzyński
Sławomir Cholerzyński
2022.03.21
Damie Krawczyk
Damie Krawczyk
2022.03.05
Super organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik, polecam kazdemu✌️
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2022.03.06
To była czysta przyjemność :) stęskniłem się za narciarkismi wyjazdami!! Mam nadzieję że uda nam się zorganizować wiecej takich turnusów w przyszłym roku, na które serdecznie zapraszam!!!
Wojtek Krawczyk
Wojtek Krawczyk
2022.02.25
Odpowiedz z Biuro Podróży AWENTUR 2022.02.27
Dziękujemy Wojtku ;) ale mówiłeś, że fest sie rozpiszesz przy wystawieniu opinii 🤣🤣
Joanna Gieniusz
Joanna Gieniusz
2022.02.22
poleca
jeśli w podróż, to tylko z AWENTUR dopiero co wróciłam a już mam ochotę przeżyć nową przygodę. zadbali o wszystko. było ekscytująco ale i bezpiecznie. tydzień zupełnej beztroski. dziękuję. 😁
Joanna Hansel
Joanna Hansel
2021.10.05
poleca
Dziękuję jeszcze raz za super super super wycieczkę na Roztocze (30.09.21-3.10.21) !!!! Czysty ponad miare autokar. Świetny i miły Kierowca. Wspaniała i czarująca Pilotka Marta. Bogactwo wrażeń, wiedzy i poczęstunków,. Polecam z serca wszystkim wyjazd z tym z Biurem Podrozy w przyszłości.
Halina Zwyrtek
Halina Zwyrtek
2021.10.03
poleca
Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm. strzał w dziesiątkę z poczëstunkami w plenerze.? Wycieczka na Roztocze super.? Pani Marta i Pan Krzysztof - super team????
Wioletta Kosałka
Wioletta Kosałka
2021.10.03
poleca
Rewelacyjna obsługa, bardzo fajna, uśmiechnięta, pomocna. Pan Krzysztof i p. Marta bardzo mili i profesjonalni. Wycieczka zorganizowana doskonale. Polecam