Aunetto.dk

aunetto.dk

Aunetto.dk Reviews

Excellent rating
4.6
73 reviews Verified
Aunetto.dk
%title%

%offer%

Reviews ( 73 ) 4.6

Anze Braniselj
Anze Braniselj
2023.11.15
Master Gamer
Master Gamer
2023.10.06
Dygtige mekaniker til en fair pris.
Piotr Mikolaj Boratynski
Piotr Mikolaj Boratynski
2023.05.31
Ana Lopes
Ana Lopes
2023.05.11
Pessoal sensacional. Muito atenciosos e corretos
Værksted som holder det de lover Jeg har brugt Aunetto i flere år nu. Jeg synes deres priser er fornuftig, men vigtigs for mig er, at de er til at stole på. De holder det de siger og lover. 5 stjerner herfra.
Panagiotis Lazaridis
Panagiotis Lazaridis
2022.11.23
Artur Piotr Szweda
Artur Piotr Szweda
2022.09.13
Full professional service
Reply from Aunetto.dk 2022.09.21
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores hård arbejde bliver værdsat. Tak
Bente Jensen
Bente Jensen
2021.12.27
recommends
Godt værksted i Herning, som er finke og hjælpsom. 👍😊
Søren Keldsen
Søren Keldsen
2021.12.23
recommends
Godt autoværksted som man kan stole på. De har altid holdt deres aftaler og jeg har kun godt at sige om Aunetto i Herning, selv om det nogen gange er lidt dyrt, så er det de laver iorden. En gange har der været en reklamation, men det fikset de uden problemer. Top værksted. 👍
Tom Hansen
Tom Hansen
2021.12.02
recommends
Jeg har brugt Aunetto flere gange og de har altid overholdt de aftaler vi har lavet. Noget jeg sætter pris på.
Carsten Sørensen
Carsten Sørensen
2021.09.12
Reply from Aunetto.dk 2022.09.21
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Simonn Søndergaard
Simonn Søndergaard
2021.08.18
Critical
Professionalism
Quality
Value
SJUSK SJUSK SJUSK. Kan ikke anbefale dette værksted til nogen.. jeg beder om at få bilen fuldstændig gennemgået. Service og generelt sundhedstjek af bilen. Har fået en regning på 5500kr. Hvor jeg bare står tilbage med følelsen af at intet er blevet udført. Hvordan skal jeg tro på at i har lavet noget som helst når min mekaniker i sunds 4 dage efter finder alle disse fejl. 1.tårnlejer gennemtæret. 2.bremserør gennemtæret. 3. Defekt udstødning 4. Gennemtæret Olieskjold ved gearkasse med kraftig oliespild 5.turboslange defekt Jeg har prøvet at snakke med AUNETTO.dk i herning. Får jeg synes at en kompensation ville være det eneste rigtige for dem at gøre. Men de er bare en stor undskyldning. Og mener ikke 2 værksteder er ens. Det er vi så fuldstændig enige i.. HOLD JER VÆK FRA DETTE VÆRKSTED. SJUSK SJUSK SJUSK.
Reply from Aunetto.dk 2021.08.19
Hej Simonn Vi er ked af din oplevelse hos os, især fordi vi synes, at vi har lavet et godt 360.000 km/12 år service på din bil. Under dit besøg, var du med på værkstedet og så også din biles undervogn sammen med os. Vi monteret din medbragt forkofanger, snak om aircondition m.m. Alt i alt synes vi, at vi har ydet et godt stykke arbejde, en god kundeservice og ikke mindst at du ikke har betalt for noget som ikke er udført på din bil. Tværtimod. At du efterfølgende har valgt et andet værksted til at få udskiftet motoren og ved denne opgave har det vist sig at der var nogle skjulte fejl som man ikke kunne se uden yderlig adskillelse, og at disse fejl ville være fordelagtig at få udskiftet nu når motor/gearkasse og forbroen alligevel var afmonteret, har ikke noget at gør med vores service arbejde. Med undtagelse af en ting, så har det ikke været muligt for os at se de ting, da det som sagt kræver en afmontering af motor/gearkasse og forbro, og det hører ikke ind under et serviceeftersyns opgaver, som var det du havde bestilt ved os. Derfor synes vi heller ikke din anklage af os er berettiget, som vi også klart har uddybet for dig tidligere. Hvis vi ved gennemgang af din bil, havde fundet noget, som efter vores vurdering skulle udskiftes, så havde vi helt sikkert givet dig besked omkring dette. Vi lever som sagt af at reparere og vedligeholde biler samt glade kunder. Vi vil dog beklage, som vi også har oplyst dig om tidligere i vores mere udførlige beskrivelse, at vi ikke havde set at der var knækket 1 bolt ved udstødning. Men at sige at udstødning er defekt er en overdrivelse, især fordi din bil lige er blevet synet og godkendt uden bemærkninger 3 uger forinden, med den sammen udstødning. mvh. Aunetto
John Jensen
John Jensen
2021.08.07
Reply from Aunetto.dk 2022.09.21
Tak for din anmeldelse. Sige endelig til, hvis der er noget vi gør bedre.
Nivin M
Nivin M
2021.07.19
Asle Vassvik
Asle Vassvik
2021.06.04
Ingrid Thise Bang
Ingrid Thise Bang
2021.05.09
AUNETTO er et godt mindre værksted, hvor der er en god kundeservice til fine priser.
Berit Nedergaard
Berit Nedergaard
2021.01.22
God service. Ærlig mekaniker.
Christian Skovsgaard
Christian Skovsgaard
2020.11.27
Mubalama Mashengo
Mubalama Mashengo
2020.03.08
Det tog ikke så lang tid med at reparere min bil. Men synes det t for dyrt. Men flink.
Dorte Fyrstenborg stigsen
Dorte Fyrstenborg stigsen
2020.02.29
Man får altid en god service, og jeg er glad for at have dem som min mekaniker:-)