Artur Topolski

Artur Topolski Reviews

Excellent rating
4.8
1651 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (1651)
Anna Nawała
Anna Nawała
2024.04.18
Elzbieta Woźniak
Elzbieta Woźniak
2024.04.17
Nati Bretka
Nati Bretka
2024.04.16
Bardzo ale to bardzo polecam dietę od Pana Artura, przepisy bardzo łatwe, bez wyszukanych produktów i szybkie przygotowanie dan. Minęły cztery miesiące i schudłam 18 kilo. A co najlepsze nadal chudnę aby osiągnąć moja zalozona wagę. Polecam wszystkim!!!!
Patrycja Łoś
Patrycja Łoś
2024.04.16
Polecam ! Miesiac minął schudłam 4,5 kg i kontynujemy .
Kasia P
Kasia P
2024.04.16
Dieta super , jedzonko dla każdego łatwe i szybkie w przygotowaniu w ciągu trzech miesięcy zeszło 6 kg ,super jestem zadowolona. Pan Artur dobierze dla wszystkich taką dietę by było smacznie i niedrogo. Polecam gorąco i wytrwałości bez podjadania🙂.Pozdrawiam
Urszula Świerkowska
Urszula Świerkowska
2024.04.15
Korzystam z diet p. Artura Topolskiego i jestem zadowolona. Nie nastawiałam się na wielkie odchudzanie ale na zdrowe odżywianie. Dieta jest super ułożona kalorycznie i możliwością szybkiego przygotowania dania. Polecam i zachęcam do skorzystania.
bogumiła bosza
bogumiła bosza
2024.04.14
Super, korzystam z diety Artura Topolskiego . Moja waga uległa zmieszeniu ,zmieniłam sposób żywienia a samopoczucie bardzo dobre. Więcej sił i energi.
Justyna Kandziora
Justyna Kandziora
2024.04.14
Diety łatwe, smaczne i skuteczne. Na dzo polecam.
Grzegorz Babula
Grzegorz Babula
2024.04.13
Dieta Pana Artura super polecam
Kasia Faber
Kasia Faber
2024.04.12
Witam. Dieta Artura Topolskiego do polecenia. Jeszcze w trakcie (od dwóch m-cy) ale już kg lecą w dół. Oby tak dalej.....
Izabela Mr
Izabela Mr
2024.04.11
Jestem bardzo zadowolona z diety. Po 8 tygodniach 7 kg mniej. Posiłki bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Polecam🙂
Bożena Naumiuk
Bożena Naumiuk
2024.04.11
Fajna dieta, dostosowana do moich preferencji żywieniowych, nie wszystko robiłam, bo nie byłam głodna, mimo, że wzięłam opcje 1600 kcal, przez miesiąc schudłam 4kg. Czułam się bardzo dobrze. Często wracam do niektórych przepisów. Polecam.
Mary Wisznia
Mary Wisznia
2024.04.10
Iwona
Iwona
2024.04.10
Dieta super jestem bardzo zadowolona lekka szybka w przygotowaniu bardzo polecam.
Asia Langmesser
Asia Langmesser
2024.04.10
Dieta bardzo dobra. Smaczne posilki, latwe w przygotowaniu. Od momentu stosowania diety schudłam 1,5 kg. Moje samopoczucie jest znacznie lepsze.
Justyna Surmacz
Justyna Surmacz
2024.04.10
Polecam Pana Artura. Przepisy są proste , smaczne i łatwe w przygotowaniu. Nie czuję sie głodu między posiłkami. Jestem bardzo zadowolona, a efekty są naprawdę rewelacyjne :). Jestem na diecie od listopada i już prawie -20 kg bez katowania.
Wioletta Kosowska
Wioletta Kosowska
2024.04.10
Witam. Polecam diete pana Artura.
Daniel Feliks
Daniel Feliks
2024.04.10
Dieta super posiłki spoko 6 kg schudłem dietetykiem widać że ma pojęcie w tym co robi za niewielkie pieniądze
Zosia K
Zosia K
2024.04.09
Super dieta skuteczna smaczna szybka do przygotowania polecam z całego serca
Małgorzata Wójcik
Małgorzata Wójcik
2024.04.09
Nie otrzymałam żadnych przepisów za które zapłaciłam
Reply from Artur Topolski 2024.04.10
Pani dieta została już dawno wysłana. Proszę sprawdzić spam oraz pozostałe zakładki na mailu. Jeśli wciąż nie będzie mogła Pani znaleźć diety, to proszę o wiadomość na maila kontakt@arturtopolski.pl