Albion Financial Advice

albionfa.co.uk

Albion Financial Advice Reviews

Excellent rating
4.9
137 reviews Verified
Albion Financial Advice
%title%

%offer%

Reviews ( 136 ) 4.9

Justyna Matyjas
Justyna Matyjas
2024.05.15
I highly recommend it, a fantastic team from Albion. The two ladies Aleksandra and Natalia who went through the entire process with me were absolutely amazing. Everything on time, professionally and in a friendly atmosphere. Thank you once again
Julija Mitrova
Julija Mitrova
2024.05.13
I want to express my sincere gratitude for the exceptional assistance you provided throughout the mortgage process. Your dedication, expertise, and unwavering support made a significant difference, and I am truly grateful.Thank you, Aleksandra, for your outstanding service and for making this journey a positive one. Your dedication to your clients is commendable, and I feel fortunate to have had the opportunity to work with you. Best regards!
paulina pawlowska
paulina pawlowska
2024.05.13
Z całego serca polecamy skorzystanie z usług firmy Albion. Pani Aleksandra to anioł który przyprowadził Nas przez caly stresujący proces. Kontakt podczas procesu zakupu byl wspaniały, na każde pytanie dostawaliśmy ekspresowo odpowiedz. Także Pani Natalii, jest osoba z która bardzo polecam współpracować. Nigdy nie czuliśmy się zaniedbani, jeśli Pani Aleksandra była zajęta to Pani Natalia była gotowa Nam pomoc ❤️ Wiedza i cierpliwość tych KOBIET nie ma granic :) Jesteśmy bardzo szczęśliwi, ze trafiliśmy na tą firmę. Jeszcze raz bardzo dziękujemy, Do usłyszenia za 3 lata 😄💪🏻 Paulina i Mateusz
Reply from Albion Financial Advice 2024.05.13
🌟 Dziękujemy z Głębi Serca! 🌟 @Paulina_i_Mateusz, Wasze słowa rozgrzewają nasze serca! 🥰 Jest nam niezmiernie miło czytać, że Wasze doświadczenie z firmą Albion było tak pozytywne. Wasze zadowolenie i satysfakcja to dla nas największe wyróżnienie! 👼 Aleksandra & Natalia - Gwiazdy Naszego Zespołu! 👼 Chcemy podziękować za wyróżnienie Aleksandry i Natalii - wasze ciepłe słowa są dla nich ogromnym powodem do dumy. One, jak cała nasza załoga, każdego dnia wkładają całe serce w to, co robią, aby każdy z naszych klientów czuł się wyjątkowo i bezpiecznie. Dariusz Karpowicz #AlbionTeam #CustomerLove #ThankYou
Andzrzej Nalesnik
Andzrzej Nalesnik
2024.05.07
Bardzo miła obsługa
Mateusz Filipiak
Mateusz Filipiak
2024.05.02
Otrzymalem oczekiwana usluge w oczekiwanej cenie.
Jędrzej Godlewski
Jędrzej Godlewski
2024.04.16
recommends
Gorąco polecam Albion, jeśli szukasz dobrego Mortgage Brokera w UK. Pomagają od A-Z. Świetny kontakt z panią Aleksandrą i panem Dariuszem. Nie mogliśmy trafić lepiej. ⭐️⭐️⭐️
Reply from Albion Financial Advice 2024.04.17
Dziękujemy za polecenie, Jędrzeju! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Nasz zespół, w tym Aleksandra i Dariusz, jest zawsze do Twojej dyspozycji.
Jedrzej Godlewski
Jedrzej Godlewski
2024.04.16
Wspaniały zespół. Bardzo pomocni. Pomagają od A-Z. Świetny kontakt z Panią Aleksandrą i panem Dariuszem. Jeśli szukasz dobrego Mortgage Brokera w UK (zwłaszcza w Doncaster, South Yorkshire) to gorąco polecam! ⭐️⭐️⭐️
Reply from Albion Financial Advice 2024.04.17
Dziękujemy za pozytywne słowa, Jędrzeju! Cieszymy się, że Aleksandra i Dariusz mogli Ci pomóc. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze!
Zuzanna Sadowska
Zuzanna Sadowska
2024.04.03
recommends
Serdecznie polecam,Pani Ola i Pani Natalia,super profesjonalne dziewczyny,dzisiaj odbieram klucze do nowego domu,bez nich pewnie by się nie udało.Dziekuje za wszystko dziewczyny🙂
Mariusz Chomicz
Mariusz Chomicz
2024.04.03
Jestem bardzo zadowolony z każdej rzeczy która tam załatwiam zawsze mam dużo pytań i na wszystkie dostaje odpowiedzi, kontakt super i druga nieruchomość prawie załatwiona 👌👌👌
Arleta Kinga Raczkowska
Arleta Kinga Raczkowska
2024.03.21
recommends
Bardzo dobra i rzetelna obsługa. Pan Tomasz wytrwale walczył do końca skomplikowanego procesu byśmy mieli nasz dom. 6 miesięcy stałego kontaktu każdy telefon był odebrany na każdą wiadomość odpisał. Polecamy z całego serca Albion .
Emilia Falgowska
Emilia Falgowska
2024.03.03
recommends
Serdecznie polecam!.Bardzo miła, pomocna i rzetelna obsluga😊oraz profesjonalne podejście do klienta.
Marcin Falgowski
Marcin Falgowski
2024.03.01
recommends
Serdecznie polecam Albion Financial Advice. Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta .Pozdrawiam . Marcin i Emilia
Asia Dutka
Asia Dutka
2024.02.22
recommends
Bardzo dobra i owocna współpraca. Dziękujemy bardzo za pomoc przy zakupie domu. Polecamy z całego serca Albion Financial Advice ! Pozdrawiamy Joanna i Tomasz 😊
Justyna Mirowska
Justyna Mirowska
2024.02.22
recommends
I wholeheartedly recommend using the services of Albion company. I feel 100% taken care of from the very beginning of the entire property purchasing process until the end. Ms. Natalia and Ms. Aleksandra stole my heart with their patience, kindness, and the thoroughness with which they provided me with all the information. Working with these ladies was the best decision during one of the most difficult and supposedly most stressful decisions, which is buying a house. Thanks to these ladies, I didn't feel any stress or discomfort for a moment. I recommend them to everyone!!!
Justyna
Justyna
2024.02.21
Z całego serca polecam skorzystanie z usług firmy Albion. Czuję się w 100% zaopiekowana od samego początku całego procesu zakupu nieruchomości aż do samego końca. Pani Natalia oraz Pani Aleksandra skradły moje serce cierpliowcia, życzliwością oraz rzetelnością z jaką przekazywały mi wszystkie informacje. Współpraca z Paniami wymienionymi wyżej byla najlepsza dezycja podczas jednej z najtrudniejszy i podobno najbardziej stresujacych decyzji jaka jest zakup domu. Dzięki tym Paniom nawet przez chwilę nie odczułam jakiegokolwiek stresu czy dyskomfortu. Polecam wszystkim!!!
Tomasz Jedynak
Tomasz Jedynak
2024.02.20
Dziękujemy bardzo firmie Albion Financial Advice za przeprowadzenie nas przez cały proces zakupu domu. Szczególnie gorące podziękowania dla pani Aleksandry i pani Natalii. Obie panie były dla nas zawsze dostępne i cierpliwe. Merytorycznie i wyczerpująco odpowiadały na nasze liczne pytania. Startując do wykupu domu od Councilu nie wiedzieliśmy praktycznie nic o całym procesie. Zostaliśmy poprowadzeni jak za rękę, nie musieliśmy się właściwie niczym martwić. Polecamy gorąco każdemu skorzystanie z doradców tej firmy. Pierwszy raz w życiu mamy własny dom😃 Jeszcze raz bardzo dziękujemy i kłaniamy się nisko!
Ad Ho
Ad Ho
2024.02.05
Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. !!!
KINGA ZAJAC
KINGA ZAJAC
2024.01.31
Profesjonalna obsługa, informacje przekazywane w sposób czytelny i łatwy do zrozumienia. Pani Aleksandra bardzo cierpliwa i z zaangażowaniem zajmowała się kwestiami związanymi z zakupem naszej nieruchomości. Dziękujemy za fachowe wsparcie.
Agnieszka Bogacka
Agnieszka Bogacka
2023.11.16
Z całego serca serdecznie chcemy podziekować Firmie Albion za rzetelną i profesjonalną prace oraz całe wsparcie ktore otrzymaliśmy. Pani Aleksandra i Pani Natalia dziewczyny na medal. Napewno skorzystamy ponownie
Reply from Albion Financial Advice 2023.11.17
Droga Pani Agnieszko, Dziękujemy serdecznie za poświęcenie czasu na napisanie tej wspaniałej recenzji. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa miłe słowa i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że doświadczenie współpracy z naszym zespołem, a w szczególności z Panią Aleksandrą i Panią Natalią, było dla Państwa tak pozytywne. Naszym największym priorytetem jest zapewnienie najwyższej jakości usług i wsparcia naszym klientom. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że nasze starania przynoszą oczekiwane efekty i satysfakcję. Z niecierpliwością oczekujemy kolejnej okazji do współpracy i zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby ponownie sprostać Państwa oczekiwaniom. Z wyrazami szacunku, Dariusz Karpowicz Albion
Ewelina Faber
Ewelina Faber
2023.10.06
Serdecznie polecam firmę Albion pomogła mnie i mojemu partnerowi przejść przez cały proces zakupu domu . Pani Ola i Natalia odpowiadały na wszystkie nasze pytania i zawsze były pod telefonem . Włożyły ogrom pracy abyśmy dostali kredyt.Jeszcze raz gorąco polecam !
Reply from Albion Financial Advice 2023.11.17
Droga Pani Ewelino, Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu, aby podzielić się swoimi doświadczeniami związanych z naszą firmą. Jesteśmy niezwykle wdzięczni za Państwa zaufanie i cieszymy się, że mogliśmy wspierać Państwa w tak ważnym przedsięwzięciu, jakim jest zakup domu. Przekazane przez Panią słowa uznania dla Pani Oli i Natalii są dla nas niezmiernie cenne. Nasz zespół stara się być zawsze dostępny i gotowy do pomocy, aby cały proces przebiegał jak najgładziej i aby nasi klienci czuli się pewnie na każdym etapie. Jesteśmy ogromnie szczęśliwi, że udało się sprostać Państwa oczekiwaniom i pomogliśmy w uzyskaniu kredytu. Państwa zadowolenie jest dla nas największą nagrodą. Z niecierpliwością oczekujemy przyszłych okazji do współpracy i ponownie dziękujemy za polecenie naszej firmy. Jesteśmy zawsze do Państwa dyspozycji. Z wyrazami szacunku, Dariusz Karpowicz Albion