Airco One Reviews

Airco One reviews

4.8

Excellent - based on 98 reviews

airco.one
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (98)
Tineke Nota
Tineke Nota
2022-01-15
Verified
De medewerkers van Airco One zijn zeer deskundig, geven betrouwbaar advies en leveren keurig werk. Als je een airco door hen laat installeren kun je er zowel warm als koel bijzitten.
Gemma
Gemma
2022-01-03
Airco met wifi problemen Een nieuwe internetprovider gaf problemen met de wifi verbinding met de airco. Via internet kon ik het probleem niet oplossen. Gebeld met Airco One en zij hebben mij heel vlot en snel geholpen. Eerst telefonisch en vervolgens met een goede handleiding via de mail. Geïnteresseerd en zeer meedenkend. Heel fijn!!
Johan van Waas
Johan van Waas
2021-12-29
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Stijn Janssen
Stijn Janssen
2021-12-15
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Na het opnemen van contact is er diezelfde dag nog een reactie gekomen met meteen een voorstel. Vervolgens zijn er twee mannen langs geweest om de situatie te bekijken. Daarna heb ik snel een duidelijke offerte gekregen. De communicatie verliep heel goed en alles is vakkundig afgeleverd. Zeker een aanrader!
Stijn Janssen
Stijn Janssen
2021-12-15
Zeer tevreden Na het opnemen van contact is er diezelfde dag nog een reactie gekomen met meteen een voorstel. Vervolgens zijn er twee mannen langs geweest om de situatie te bekijken. Daarna heb ik snel een duidelijke offerte gekregen. De communicatie verliep heel goed en alles is vakkundig afgeleverd. Zeker een aanrader!
John Jansen
John Jansen
2021-12-13
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Piet Boere
Piet Boere
2021-12-11
Verified
Positive
Professionalism
Regelmatig werd ik uitgenodigd voor overleg over het hoe en waar van de verschillende onderdelen van de installatie. De kamers waar geboord moest worden zijn zorgvuldig schoongemaakt.
Leo Bos
Leo Bos
2021-11-17
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Zeer goed advies, duidelijke offerte, nette en vakkundige installatie. Ik had me geen betere installateur kunnen voorstellen.
Leo Bos
Leo Bos
2021-11-17
Zeer tevreden Dankzij de deskundige en bovenal zeer prettige werkwijze van het Airco1 team, zijn we nu de trotse bezitters van comfort verhogende en energiebesparende multisplit units. Een zeer duidelijke offerte, nadat in detail besproken is waar units geplaatst worden, waar de leidingen komen en wat door wie georganiseerd dient te worden. Tijdens de installatie wordt er zeer netjes en vlot gewerkt door een fijne ploeg van Airco1.
arne ouwens
arne ouwens
2021-11-16
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Heel goed advies. Alles in overleg en komen afspraken goed na!! Heel professioneel en vriendelijk .
Reply from Airco One 2021-11-16
Fijn om te horen Arne ~ bedankt!
Jeroen van de Pol
Jeroen van de Pol
2021-11-08
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Goed advies gehad tijdens inspectie, Mitch nam alle tijd en dacht goed mee, komt liever nog een keer teveel terug dan half advies. Communicatie verloopt vlot en netjes door Linda en Paul. Alles werd na plaatsing ook netjes weer achtergelaten en het eindresultaat ziet er goed uit. Dik tevreden!
Reply from Airco One 2021-11-08
Bedankt Jeroen! Fijn dat jullie tevreden zijn. Voor nu kunnen jullie de ruimte lekker (bij)verwarmen en in de zomer geen last meer van onnodige hoge temperaturen :) geniet ervan!
Willie van Ekeren
Willie van Ekeren
2021-11-05
Professionele Airco aanbieder Uiterst tevreden. Na een inspectie thuis volgde een voorstel op maat. De offerte was vergelijkbaar met andere aanbieders echter de doorslag gaf de professionele uitstraling. Dit hebben ze ook in de praktijk omgezet. In 1 dag met 4 man alles geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met mijn Airco´s in 3 verschillende ruimtes (en 1 buitenunit). Prima werk geleverd.
Willie van Ekeren
Willie van Ekeren
2021-11-05
Verified
Uiterst tevreden. Na een inspectie thuis volgde een voorstel op maat. De offerte was vergelijkbaar met andere aanbieders echter de doorslag gaf de professionele uitstraling. Dit hebben ze ook in de praktijk omgezet. In 1 dag met 3 man alles geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met mijn Airco´s in 3 verschillende ruimtes (en 1 buitenunit). Prima werk geleverd.
Paul Smidts
Paul Smidts
2021-11-03
Verified
Vanaf het offerte traject tot aan de installatie een duidelijk verhaal. Ook bij tegenslag buiten hun schuld zoeken ze naar de beste en snelste oplossing voor de klant. De communicatie is duidelijk en goed. De installateurs weten wat ze doen en nemen de tijd voor de klant. Ik zou deze airco installateur aanbevelen.
Reply from Airco One 2021-11-03
We laten ons niet uit het veld slaan Paul :) al helemaal niet door een defect buitendeel. Fijn dat jullie tevreden zijn. Wij wensen jullie heel veel plezier van de installatie!
Paul Smidts
Paul Smidts
2021-10-31
Aanrader Ook bij tegenslagen (buiten hun schuld om) doen ze er alles aan om het voor de klant op te lossen.
mathieu
mathieu
2021-10-25
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Afgelopen voorjaar twee airco's besteld. Goed advies gehad en fijn dat mee denken. Plaatsing dit najaar en dat verliep ook vakkundig. Netjes gewerkt en alles opgeruimd. Aanrader! laat de zomer maar komen...
mathieu
mathieu
2021-10-25
uitstekende aanschaf en plaatsing airco Dit voorjaar twee airco's besteld en afgelopen week laten plaatsen bij en door airco one. Goed advies, fijn dat meedenken en vakkundig geplaatst, netjes gewerkt en alles opgeruimd.
Koert Meun
Koert Meun
2021-10-07
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Aardig professionele mensen. Werken netjes en snel. Al tijdens de offerte gaven ze goed advies en denken mee met de wensen van de klant. Alles is netjes achter gelaten. Er was bij ons 1 verkeerd binnendeel geleverd (zwart ipv wit, omdat de leverancier een zwarte unit in een witte doos had gedaan). Dit was snel opgelost.
Edwin van Wijk
Edwin van Wijk
2021-10-06
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Simone te Brake
Simone te Brake
2021-09-26
Verified
Positive
Quality
Wat een goed en flexibel team, mijn complimenten! Ik kan het iedereen aanraden met jullie zaken te doen!!!
Merijn van Hooren
Merijn van Hooren
2021-09-23
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Kortgeleden hebben wij 2 airco's laten plaatsen door Airco One. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Het zijn prettige mensen om contact mee te hebben. Ze namen uitgebreid de tijd om ons te voorzien van advies en antwoord te geven op onze vragen. Ik zou anderen zeker aanraden om dit bedrijf te benaderen wanneer men interesse heeft in het laten plaatsen van airconditioning.
Reply from Airco One 2021-09-23
Eerlijk is eerlijk een recensie als deze doet ons altijd goed Merijn! Ook na installatie zijn we bereikbaar hoor :) Mocht er iets zijn, dan zijn we jullie graag van dienst. De slaapkamers kunnen nu worden voorverwarmd i.p.v. gekoeld, maar ook dat is een fijne/luxe bijkomstigheid! Geniet ervan - alle goeds!
Rini Peters
Rini Peters
2021-09-16
Verified
Ed Ex
Ed Ex
2021-09-09
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Prettige bedrijf. Zeer professioneel. Komen afspraken na. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Deskundig op hun vakgebied. Werken erg netjes. Niets dan lof. Inmiddels hebben we ze op twee verschillen panden ingezet. Super.
Jaela Martens
Jaela Martens
2021-09-08
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Vooraf duidelijk informatie gekregen over mogelijkheden en kosten. Installateurs waren keurig op tijd en hebben alles na de installatie netjes achter gelaten. Duidelijk uitleg gekregen over hoe de airco werkt en informatie gekregen over onderhoud. Zeker aan te raden!
Reply from Airco One 2021-09-08
Bedankt voor je review Jaela! Gezien de regels vanuit de Vereniging van Eigenaren was het stiekem nog een uitdaging, maar we zijn blij dat we de installatie naar tevredenheid hebben doen slagen. Geniet van de airco en vooral van de fijne nazomer!
Richard van den Broek
Richard van den Broek
2021-08-27
Verified
Zeer goede service, werken netjes en raffelen niks af . Bij de eerste afspraak voor een offerte wordt alles duidelijk uitgelegd, en alle opties bekeken. Er wordt echt tijd voor je genomen. Ook de offerte is zeer gespecificeerd ( ik heb er natuurlijk meer opgevraagd, maar nergens zo'n gespecificeerde offerte ontvangen) , dit gaf voor mij de doorslag op de opdracht aan Airco One te geven, en tot nu toe heb ik daar geen spijt van. Net en vriendelijk personeel. Ik kan en zal Airco One iedereen aanraden.
Bo Fasel
Bo Fasel
2021-08-20
Verified
Het hele proces van offerte aanvraag tot oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Airco One denk goed mee in wat de klant nodig heeft en wenst. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en over eventuele wijzigingen zijn wij op voorhand goed geïnformeerd. Wij genieten nu van onze airco, die vakkundig en zonder enige overlast geplaatst is voor een nette prijs. Nogmaals dank!
Peter van der Flier
Peter van der Flier
2021-08-20
Verified
Wiebe Logghe
Wiebe Logghe
2021-07-22
Verified
Mariella Schellings
Mariella Schellings
2021-07-21
Verified
Kortgeleden airco laten plaatsen door Airco One. Paul heeft ons zeer vakkundig geadviseerd en de plaatsing is ook prima verlopen. Kleine tegenslag omdat een van de units niet werkte met de buitenunit maar dat was niet de schuld van Airco One. Het is allemaal prima opgelost. Ook het contact met Linda is altijd prettig verlopen. Kortom, een aanrader om met Airco One in zee te gaan.
Mark Dirven
Mark Dirven
2021-07-13
Verified