Airco One

airco.one

Airco One Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
241 recensies Geverifieerd
Airco One
%title%

%offer%

Recensies ( 241 ) 4.9

Linda van Rossum
Linda van Rossum
2024.05.21
Super tevreden! Tijdens de inmeet afspraak was er voldoende ruimte en tijd om vragen te stellen. We hebben goed advies gekregen en het zetten ging ook vlekkeloos. Heel erg blij mee 👍🏼
Antwoord van Airco One 2024.05.21
Fijn Linda! Gelukkig is het qua buitentemperatuur eindelijk tijd voor de koelstand - geniet van het aangename binnenklimaat. Nogmaals heel veel plezier gewenst van de installatie!
Jeroen P
Jeroen P
2024.05.18
Zeer tevreden met airco one. Communicatie was prettig en correct. Plaatsing door monteurs verliep vlot en netjes. Alles ging in goed overleg.
Antwoord van Airco One 2024.05.21
Bedankt voor je positieve review Jeroen : ) Fijn dat het hele installatie proces naar tevredenheid is verlopen. GENIET van het airco comfort!
Michel Van der hartt
Michel Van der hartt
2024.05.06
Vorige week een Daikin dual split geinstalleerd, alles conform afspraak, nette jongen hebben goed werk geleverd terwijl ze in de stromende regen stonden.
Antwoord van Airco One 2024.05.06
: ) Ja Michel, weer of geen weer - altijd airco (installatie) weer! Geniet van de installatie in de zomer, maar ook in de wintermaanden. Bedankt voor het vertrouwen in ons team!
Jos van Mierle
2024.05.01 2024.05.01 | Netherlands
Echt VAKWERK De voorinformatie was erg goed en duidelijk. Het team die de airco kwam plaatsen deden dat erg vakkundig. We zijn heel tevreden over de manier van werken en hoe zij de boel achter hebben gelaten
Maarten Mulders
Maarten Mulders
2024.04.30
Vriendelijke vakmensen. Denken goed mee, installeren netjes en leggen alles rustig uit.
Antwoord van Airco One 2024.05.02
Bedankt Maarten! Laat die zomerzon nu maar komen : ) GENIET van het airco comfort.
Ralf
Ralf
2024.04.30
Zowel tijdens het intakegesprek als bij de plaatsing heeft Airco One goed meegedacht over het type airco en de juiste plaatsing. Alle afspraken waren netjes nagekomen en de airco's waren snel en vakkundig geplaatst.
Antwoord van Airco One 2024.04.30
Dank voor je review Ralf. Fijn te lezen dat de installatie naar wens is verlopen. Nogmaals heel veel plezier van de airco's gewenst!
Waalbrug
Waalbrug
2024.04.22
Heel fijn bedrijf met vakmensen die echt met je meedenken!! Vanaf de aanvraag tot het onderhoud van de airco word je professioneel en supervriendelijk te woord gestaan.
Antwoord van Airco One 2024.04.23
Fijn om te lezen Janine! Bedankt voor jullie vertrouwen en wederom heel veel plezier van de installatie gewenst.
Wessel van Waas
Wessel van Waas
2024.04.17
Na het invullen van een contact formulier op de website werd er al zeer snel telefonisch contact gelegd. Vervolgens was een vrijblijvende afspraak om de wensen te bespreken ook snel gemaakt. Contact via mail verloopt soepel en vlot, er werden duidelijke kaders gesteld en deze worden goed verwerkt in hun systeem. Voordat de installatie begon zijn alle wensen nog eens doorgenomen en binnen een aantal uur stond de buiten unit op z'n plek en waren de 2 binnen units aangesloten. De mannen welke de plaatsing hebben gedaan zijn vakkundig en gezellig. Tevens wordt alles netjes achter gelaten. Van offerte traject tot daadwerkelijke installatie is Airco one een aanrader!
Antwoord van Airco One 2024.04.20
Bedankt voor je * * * * * waardering Wessel! Nogmaals heel veel plezier van de installatie gewenst. Fijn dat we de installatie naar jouw volle tevredenheid hebben kunnen afronden. Laat die zomer nu maar komen! GENIET
saba karomi
saba karomi
2024.04.05
Recent heb ik een Mitsubishi Heavy Industries split-unit airco bij Airco One (Nijmegen) besteld en thuis laten monteren. De service was top van A t/m Z. Airco One heb ik als professioneel, vakkundig en zeer klantvriendelijk ervaren. Linda, Mitch, Thomas en Casper zijn de toppers van dit bedrijf in mijn ogen. Iedereen die een airco nodig heeft zou ik hem/haar aanraden om bij Airco One de zaak te laten regelen gezien mijn zeer positieve ervaring.
Antwoord van Airco One 2024.04.09
Saba, HARTELIJK DANK voor deze review. Super fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en uw verwachting hebben kunnen waarmaken. Uiteraard is dat altijd onze intentie, maar om de bevestiging dan op deze manier te krijgen... : ) daar worden wij blij van!
Pieter Molleman
Pieter Molleman
2024.04.03
Van begin tot eind perfect! Uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te nemen tot een mooie afwerking!
Antwoord van Airco One 2024.04.03
: ) bedankt! Nogmaals heel veel plezier van de installatie gewenst.
Jaap Steinvoorte
Jaap Steinvoorte
2024.03.28
Fijn bedrijf. Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service en goed bereikbaar De twee installateurs Gabi en Bart denken echt mee en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze laten alles ook keurig netjes achter. Ook de aftercare doen ze goed. Ze komen hun afspraken na en leveren gewoon goed werk
Antwoord van Airco One 2024.04.01
Dank voor deze stralende 5 sterren Jaap! Wij wensen jullie veel comfort van de airco's, zowel in het najaar als tijdens de warme zomerdag.
Chris Lentjes
Chris Lentjes
2024.03.24
Alles naar tevredenheid verlopen. Advies was heel duidelijk over de mogelijkheden die er zijn. Uitvoering was zeer snel en netjes. Ben er zeer tevreden over en adviseert iedereen die een airco wil plaatsen.
Antwoord van Airco One 2024.03.26
Fijn Chris, dank daarvoor! Veel plezier van de airco.
V. Hamers
V. Hamers
2024.03.18
Heel fijn bedrijf. Ze denken echt mee en zijn vriendelijk. Ze komen hun afspraken na en leveren gewoon goed werk!
Antwoord van Airco One 2024.03.19
Bedankt voor dit mooie compliment Vincent. Nogmaals heel veel plezier van de airco gewenst!
Daan Schraven
Daan Schraven
2024.03.12
Ik moet zeggen, het advies en het werk is van zeer hoge kwaliteit! In onze nieuwbouw woning wordt het in de zomer (te) warm, en we willen de woonkamer in de winter sneller kunnen opwarmen dan met alleen de vloerverwarming. Paul stelde de offerte voor ons op en vanaf het begin was het een plezierige kennismaking en samenwerking. Zowel Paul als de installateurs luisterden goed naar mijn wensen. Zo werd er tijdens de installatie nog veel afgestemd, van de kleur van de buizen tot de exacte locatie waar ik ze wilde hebben. Ook gaven ze vanuit Airco One advies over wat het beste zou zijn voor mijn wensen. Ik was onder de indruk van hun netheid; we hadden net nieuwe trapbekleding en alles werd zorgvuldig afgedekt. Ze legden een handdoek om de ladder om beschadiging van de muren te voorkomen, en ze hebben alles keurig opgeveegd of gestofzuigd. Dank daarvoor. Ik ben bij Airco One terechtgekomen via mijn buurman, en nu begrijp ik waarom hij zo enthousiast was. Absolute toppers.
Antwoord van Airco One 2024.03.12
We zouden er toch bijna van gaan blozen : ) Leuk om te lezen hoe je het hele traject zo mooi beschrijft. Dat de installatie jullie maar veel wooncomfort mag bieden! G E N I E T ervan
Maartje Neggers
Maartje Neggers
2024.03.11
Professionele partner en goede prijs-kwaliteit verhouding. Kwamen bij Arco One terecht nadat we het busje al op meerdere plekken in de straat hadden zien staan en dat bleek terecht :) Vanuit echte vakkennis prettig meegedacht over de beste optie voor onze wensen, gevolgd door een heldere offerte. Plaatsing ging heel netjes, overlast werd zoveel mogelijk beperkt en zeer kundige en vriendelijke monteurs. Kunnen ze iedereen aanraden!
Antwoord van Airco One 2024.03.11
Heel fijn een recensie zoals deze op een -druiligere- maandagmiddag Maartje : ) BEDANKT daarvoor. Fijn dat wij jullie verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Nogmaals heel veel plezier van de installatie gewenst. Voor nu, maar ook tijdens de warme zomerdag. Jullie zijn er in ieder geval klaar voor!
Marnix Jochemsen
2024.03.10 2024.03.10 | Netherlands
Uitstekende service en professioneel team! Onlangs hebben we airconditioning laten installeren in ons huis door AircoOne, en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van de installatie was de service uitstekend. Het team van vijf personen was zeer professioneel en efficiënt, waardoor alles binnen twee dagen perfect was geïnstalleerd. Met maar liefst zeven binnen units en twee buiten units was het geen kleine klus, maar het team van AircoOne klaarde de klus met gemak. Wat ons vooral aansprak was het feit dat er tijdens de installatie goed met ons werd overlegd over onze wensen en behoeften. Het team luisterde aandachtig en zorgde ervoor dat alles precies werd geïnstalleerd zoals we hadden gehoopt. Daarnaast waren we aangenaam verrast door de scherpe prijs die AircoOne bood voor de installatie. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan hand in hand bij dit bedrijf. Al met al kunnen we AircoOne van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare airconditioning installatie. Bedankt, AircoOne, voor de geweldige service!

Datum ervaring: 27 Februari, 2024
Mark Janssen
2024.03.01 2024.03.01 | Netherlands
Professioneel bedrijf en perfecte installatie Zeer professioneel geholpen door dit bedrijf. Airco's geplaatst bij mij en mijn ouders. Van informatie,offerte traject en installatie professioneel en perfect. Medewerkers vakkundig, beleefd(ze stelde zich allemaal netjes voor) en professioneel. Er werd nog ter plekke nagedacht over hoe het esthetisch het beste kon(mij maakt het niet zo uit, ik denk slechts functioneel). Bij mij in drie uur een buitenunit en twee airco's geplaatst (woonkamer en slaapkamer). Bij mij ouders idem. Netjes gewerkt alles wordt opgeruimd en zelfs tijdens het boren wordt stofzuiger gebruikt, kijk waar gehakt wordt vallen spaanders maar dit is bij airco.one niet het geval. Van alle offertes(heb er 4 laten maken), kwamen zij als enige kostentechnisch en kwalitatief het beste uit. Ben zeer tevreden en raad iedereen aan die een airco of airco's wil laten plaatse het door hen te laten doen. Onderhoud van airco's gaan ze bij mij ook doen kortom toppers!

Datum ervaring: 22 Februari, 2024
Mark Janssen
Mark Janssen
2024.03.01
Zeer professioneel geholpen door dit bedrijf. Airco's geplaatst bij mij en mijn ouders. Van informatie,offerte traject en installatie professioneel en perfect. Medewerkers vakkundig, beleefd(ze stelde zich allemaal netjes voor) en professioneel. Er werd nog ter plekke nagedacht over hoe het esthetisch het beste kon(mij maakt het niet zo uit, ik denk slechts functioneel). Bij mij in drie uur een buitenunit en twee airco's geplaatst (woonkamer en slaapkamer). Bij mij ouders idem. Netjes gewerkt alles wordt opgeruimd en zelfs tijdens het boren wordt stofzuiger gebruikt, kijk waar gehakt wordt vallen spaanders maar dit is bij airco.one niet het geval. Van alle offertes(heb er 4 laten maken), kwamen zij als enige kostentechnisch en kwalitatief het beste uit. Ben zeer tevreden en raad iedereen aan die een airco of airco's wil laten plaatse het door hen te laten doen. Onderhoud van airco's gaan ze bij mij ook doen kortom toppers!
Antwoord van Airco One 2024.03.04
Mark, mag ik je bedanken voor deze fijne recensie. Het was een mooie klus waar wij aan de slag gingen met 2 losse projecten, maar wél met 1 doel: een aangenamer binnenklimaat! Wij wensen jullie samen heel veel plezier van de installatie. Geniet van het samenzijn in een optimale binnentemperatuur : )
R. de Groot
2024.02.26 2024.02.26 | Netherlands
Prettig en vertrouwenwekkend Ik heb de contacten met Airco One als zeer prettig ervaren, zowel in de offertefase als de installatiefase.
nivesh rai
nivesh rai
2024.02.21
Scherpe prijs en heel professioneel werk afgeleverd van de installateurs. Hele process was vlot gegaan. Paul komt eerst je huis bezoeken en geeft de juiste advies over je benodigheden. Vervolgens krijg je een offerte en daarna plan je de installatie datum. Absoluut geen verassingen. Echt een aanrader de hele team van Airco-one.
Antwoord van Airco One 2024.02.21
Beste Nivesh, bedankt voor jullie vertrouwen. haha, alhoewel het mijn collega Mitch was die de schouw heeft uitgevoerd ;) heeft Paul de offerte voor jullie opgesteld. Wij doen dit uiteindelijk natuurlijk als team en vinden het fijn dat jullie met tevredenheid terugkijken op het hele proces. Nogmaals bedankt voor deze mooie review en uiteraard heel veel plezier gewenst van de installatie.