Advocaat Op Maat Reviews

Advocaat Op Maat Reviews

4.9

Excellent - based on 17 reviews

advocaatopmaat.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
h.e
h.e
2024-01-24
Aangenaam geholpen Zonet teruggebeld , gelijk mijn verhaal kunnen doen en binnen no time een nummer van de juiste advocaat, er was veel begripvol en zeer beleefd gehandeld! dank jullie wel!
stef ingels
stef ingels
2023-12-27
Snel en gemakkelijk te bereiken
Reply from Advocaat Op Maat 2023-12-27
Bedankt voor deze mooie woorden Stef!
Jahema Vruten
Jahema Vruten
2023-12-18
Ik ben heel behulpzaam geweest door de juiste advocaat gegevens te krijgen voor een zaak , hartelijk bedankt voor jullie hulp mvg neriman
Reply from Advocaat Op Maat 2023-12-18
Beste Jahema, hartelijk dank voor deze review - dat appreciƫren we enorm! Veel groeten van Bart, advocaat op maat Antwerpen
Guido Cardinaels
Guido Cardinaels
2023-10-12
de juiste ingesteldheid, de juiste kennis van zaken, de juiste kennis van zijn publiek
Reply from Advocaat Op Maat 2023-10-13
Beste Guido, bedankt voor de lovende woorden! Laat het ons zeker weten als je ooit weer op zoek bent naar een geschikte advocaat. Groeten, Bart
Pierre Wielandt
Pierre Wielandt
2023-10-06
Bellen en opgebeld worden en wordt ter woord gestaan met een enorme vriendelijke persoon (Bart) die met een enorme kennis van zaken luistert en raad geeft en indien nodig verdere stappen onderneemt om je verder te helpen šŸ‘ een werkgerelateerd probleem.. zeker bellen šŸ‘
Reply from Advocaat Op Maat 2023-10-06
Beste Pierre, heel hard bedankt voor de mooie woorden! Dat doet ons oprecht veel plezier. Bij verdere vragen over arbeidsrecht altijd welkom! Veel groeten, Bart
Wies de smet
Wies de smet
2023-08-09
Een onderneming waar ik zo geholpen en gehoord werd, dat ik er stil van werd. Toppers!
Reply from Advocaat Op Maat 2023-08-09
Bedankt Wies, heel blij dat we jou zo goed hebben kunnen verder helpen. Met alle plezier en veel succes! Groeten, Bart
jean claude de clercq
jean claude de clercq
2023-08-07
Reply from Advocaat Op Maat 2023-08-08
Beste Jean Claude, heel hard bedankt voor deze goede review. Hopelijk heb je dankzij ons een goede advocaat verkeersrecht gevonden! Veel succes, Bart van advocaat op maat Antwerpen
Ciska Adjovi Tokin
Ciska Adjovi Tokin
2023-07-13
Reply from Advocaat Op Maat 2023-07-13
Bedankt voor de positieve beoordeling Ciska! Als we jou nog met iets kunnen helpen, mag je ons steeds contacteren. Groeten, Bart van Advocaat Op Maat
corona
corona
2023-06-30
Reply from Advocaat Op Maat 2023-06-30
Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel succes!
Jamila Boujida
Jamila Boujida
2023-06-22
Een welverdiende pluim voor het luisterend oor, de vriendelijkheid, het geruststellend gesprek en mij de gepaste info te verschaffen. Doe zo verder. Heb veel bewondering voor het werk dat je doet. Een dikke merci Bart
Reply from Advocaat Op Maat 2023-06-23
Beste Jamila, Bedankt voor deze mooie woorden en het aangename gesprek van gisteren. Heel blij jullie geholpen te hebben in jullie zoektocht naar een goede advocaat huurrecht Antwerpen! Veel groeten, Bart van Advocaat Op Maat
Alain C
Alain C
2023-06-15
Dit advocatenkantoor kan ik aan iedereen aanbevelen. Ik heb gebeld voor bepaalde informatie en ik werd zeer goed geholpen. Als ik nog raad nodig heb zal ik ze zeker bellen.
Reply from Advocaat Op Maat 2023-06-16
Beste Alain, Heel hard bedankt voor deze review - we helpen iedereen altijd graag verder met juridisch advies op maat! Groeten, Bart Advocaat Op Maat Antwerpen
Yasmina Fadli
Yasmina Fadli
2023-06-09
Wat ik fijn vond en vind is de persoonlijke aanpak. Nadat ik mijn aanvraag had verstuurd werd ik opgebeld om te bespreken waar ik precies naar op zoek as. Zo kreeg ik de juiste doorverwijzing. Heel fijne ervaring.
Reply from Advocaat Op Maat 2023-06-09
Beste Yasmina, Bedankt voor deze prachtige review. Het Advocaat Op Maat team apprecieert dit echt enorm! We zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met de zoektocht naar een Antwerpse advocaat met specialisatie in contracten. Heel veel succes en hopelijk tot snel op de koffie ;-). Bart Team Advocaat Op Maat
Joly Gabay
Joly Gabay
2023-06-01
Bart is heel vriendelijk hij heeft mij na een halfuurtje terug gebeld en hij heeft me de juiste advocaat gevonden in minder dan een minjjt het heeft mij verl tijd bespaard.
Reply from Advocaat Op Maat 2023-06-01
Beste Joly, Bedankt voor deze prachtige review. Het Advocaat Op Maat team apprecieert dit echt enorm! We zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met de zoektocht naar een Antwerpse advocaat verkeersrecht. Team Advocaat Op Maat Advocaat Verkeersrecht Antwerpen
Sandra Hauquier
Sandra Hauquier
2023-03-28
Reply from Advocaat Op Maat 2023-05-29
Beste Sandra, Bedankt voor deze beoordeling. Het Advocaat Op Maat team apprecieert dit echt enorm! We zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met de zoektocht naar een goede advocaat. Bedankt, Team Advocaat Op Maat Advocaat Antwerpen
Nina Nuytemans
Nina Nuytemans
2023-03-21
Snelle reactie, waarvoor dank
Reply from Advocaat Op Maat 2023-03-22
Beste Nina, Bedankt voor deze geweldige review. Het Advocaat Op Maat team apprecieert dit echt enorm! We zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met de zoektocht naar een goede advocaat. Laat het zeker weten aan anderen dat we iedereen graag verder helpen in de moeilijke zoektocht naar de meest geschikte advocaat. Bedankt, Team Advocaat Op Maat
Jens Gabriels
Jens Gabriels
2023-01-16
Ik had dringend een advocaat verkeersrecht in de regio Antwerpen nodig en ik ben zeer tevreden met hun snelle hulp. Op deze manier vond ik snel de juiste advocaat. Vanaf het begin werd ik gerustgesteld en gaf men me duidelijk uitleg over de stappen die genomen zouden worden. De communicatie was uitstekend en ik werd regelmatig geĆÆnformeerd over de vorderingen in mijn zaak. Super service
Reply from Advocaat Op Maat 2023-01-16
Beste Jens, Bedankt voor deze prachtige review. Het Advocaat Op Maat team apprecieert dit echt enorm! We zijn blij dat we jou hebben kunnen helpen met de zoektocht naar een goede advocaat verkeersrecht in Antwerpen. Laat het zeker weten aan anderen dat we iedereen graag verder helpen in de moeilijke zoektocht naar de meest geschikte advocaat. Bedankt, Team Advocaat Op Maat
Vincent Asscher
Vincent Asscher
2023-01-12
Dankzij Bart heb ik heel snel een advocaat in Antwerpen gevonden !
Reply from Advocaat Op Maat 2023-01-12
Beste Vincent, We zijn heel blij dat je via ons een goede advocaat uit Antwerpen hebt gevonden. Alvast heel veel succes gewenst, Bart