AdsUP - Allegro Ads Reviews

AdsUP - Allegro Ads Reviews

5.0

Excellent - based on 25 reviews

adsup.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
MotoFreak PL
MotoFreak PL
2024-02-24
Pan Adrian to spec w swoim fachu. Optymalizuje, podrzuca tematy aby dostosować się do nowych standardów ... a co najważniejsze zwrot z inwestycji jest na conajmniej zadowalającym poziomie. Serdecznie PO-LE-CAMY!
Dariusz Grabowski (IONSTAR POLSKA)
Dariusz Grabowski (IONSTAR POLSKA)
2024-02-20
Jestem zadowolony z współpracy z firmą AdsUp. Ich skuteczność rośnie, a zaangażowanie i chęć do doskonalenia kampanii są zauważalne. Pan Krzysztof wykazuje się profesjonalizmem i gotowością do współpracy. Polecam tę firmę tym, którzy poszukują skutecznego partnera do reklamy online.
Damian Pawlak
Damian Pawlak
2024-02-16
Polecam firmę. Szczególnie Pana Adriana, fachowa wiedza i doświadczenie.
Przemek
Przemek
2024-02-15
Współpraca z AdsUp to czysta przyjemność a Pan Adrian to spoko gość :) Serdecznie polecam !
Kat Nova
Kat Nova
2024-02-15
Polecam współpracę z AdsUp, profesjonalna i kompleksowa obsługa. Pan Adrian to świetny specjalista, który z pełnym zaangażowaniem podchodzi do każdego klienta w sposób indywidualny dostosowując plan działania do jego potrzeb.
Ewa Tabaka
Ewa Tabaka
2024-02-06
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Jakubem Brzozowskim. Bardzo dobra komunikacja, proaktywne podejście do klienta, rzetelność i życzliwość. Nie wspominając o dobrych wynikach dla marki ECOSPA. Serdecznie polecam.
DARO Narzędzia Dariusz Grabowski
DARO Narzędzia Dariusz Grabowski
2024-01-31
Po trzymiesięcznej współpracy z AdsUp widzę pewne rezultaty, chociaż jeszcze nie spektakularne. Cieszy aktywne podejście agencji do analizy danych i dążenie do stałej poprawy. Optymistycznie patrzymy na przyszłość współpracy. Polecam!
KD E-COMMERCE
KD E-COMMERCE
2024-01-31
Polecam współpracę z agencją reklamową AdsUP - Allegro Ads która znacząco przyczyniła się do poprawy wyników mojego konta sprzedażowego na Allegro. Od początku naszej współpracy byłem pod wrażeniem profesjonalizmu, kreatywności oraz efektywności działań agencji. Szczególnie chciałbym podkreślić wkład Pana Jakuba B., którego zaangażowanie i ekspertyza okazały się nieocenione w osiągnięciu naszych celów biznesowych. Pan Jakub B. wykazał się nie tylko doskonałą znajomością narzędzi reklamowych Allegro, ale również umiejętnością tworzenia spersonalizowanych strategii marketingowych. Jego innowacyjne podejście i kreatywne rozwiązania reklamowe miały bezpośredni wpływ na zwiększenie widoczności mojego konta sprzedażowego oraz znaczące zwiększenie sprzedaży. Dzięki współpracy z AdsUP - Allegro Ads , moje konto sprzedażowe na Allegro osiąga lepsze wyniki niż kiedykolwiek wcześniej. Jestem przekonany, że każdy, kto zdecyduje się na współpracę z tą agencją, doświadczy podobnego wzrostu efektywności i satysfakcji. Podsumowując, współpraca z tą agencją i w szczególności z Panem Jakubem B. była dla mojego biznesu nie tylko skuteczna, ale także niezwykle inspirująca. Polecam AdsUP - Allegro Ads każdemu, kto szuka solidnego partnera w dziedzinie marketingu internetowego.
kew pionki
kew pionki
2024-01-31
Chciałbym wyrazić uznanie dla agencji reklamowej AdsUP - Allegro Ads zwłaszcza dla Pana Jakuba B., którego profesjonalizm i umiejętności marketingowe znacząco przyczyniły się do sukcesu mojego konta sprzedażowego na Allegro. Jego ekspertyza w zakresie strategii reklamowych i doskonałe wykorzystanie narzędzi Allegro zwiększyły widoczność moich produktów i znacząco poprawiły wyniki sprzedaży. Współpraca z tą agencją okazała się być kluczowa dla rozwoju mojego biznesu na Allegro.
Dariusz Skwarczek
Dariusz Skwarczek
2024-01-23
Agencja reklamowa AdsUP wykazała się profesjonalizmem i kreatywnością, tworząc dla nas kampanie reklamowe. Ich zrozumienie naszych potrzeb oraz szybkość reakcji na zmiany rynkowe sprawiły, że współpraca przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Polecam tę agencję każdemu, kto poszukuje partnera do tworzenia efektywnych i atrakcyjnych kampanii reklamowych.
Konstanty Mękal
Konstanty Mękal
2024-01-18
Polecam! Świetna współpraca, widoczne wzrosty sprzedaży
Sebastian Siudy
Sebastian Siudy
2023-12-21
Jestem bardzo zadowolony z usług Firmy AdsUp, której jestem klientem. To profesjonalna firma specjalizująca się w reklamie Allegro ADS. Ich podejście do klienta jest niezwykle profesjonalne i przyjazne. Zawsze mogę liczyć na szybką i skuteczną obsługę, a zespół AdsUp zawsze jest gotów odpowiedzieć na moje pytania i udzielić fachowej porady. Dodatkowo, cenię sobie transparentność firmy w kwestiach finansowych. Nie ma żadnych ukrytych opłat, a wszystkie koszty są jasno przedstawione. Pozdrawiam Pana Adriana, które szczególnie dbał o klienta.
Timo Dive
Timo Dive
2023-09-05
Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Panem Rafałem która, bezpośrednio przekłada się na wzrost sprzedaży.
Jacek Sztorc
Jacek Sztorc
2023-07-04
Kolega niewątpliwie umie w e-commerce i reklamy, a przy okazji jest jednym z ciekawszych przypadków jakie w ostatnich latach spotkałem na swojej biznesowej drodze. Dzięki Adrian!
Marta Brzezińska
Marta Brzezińska
2023-07-04
Zdecydowanie polecam firmę, indywidualne podejście do klienta, fachowe doradztwo, pełen profesjonalizm 👍
Rafał Oniszczuk
Rafał Oniszczuk
2023-07-03
Pełen profesjonalizm oraz fachowa pomoc. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Polecam
Radek Przybylski
Radek Przybylski
2023-07-03
Profesjonalna wiedza i osiąganie korzystnych rezultatów. Polecam pracę z Adrianem - można na niego liczyć to specjalista któremu można zaufać
Lidiia Gedroits
Lidiia Gedroits
2023-06-22
Дуже дякую агенції за плідну роботу. Я тільки починаю свій шлях в "Аллегро" та впевнена що без підтримки та допомоги агенства не впоралася б. Щіро дякую пану Міхалу за всю детальну роботу, та навіть більше. І ще, за терпіння янгола))) , бо часами мої питання не були напряму пов'язані із роботою"Аллегро", а ще і з роботою по відправці товарів,- але пан Міхал із великім терпінням та зрозумінням ставився весь час співпраці. Наразі вона триває! Однозначно оцінка п'ять зірок!✌️
Biuro Onepack
Biuro Onepack
2023-06-21
Śmiało mogę polecić Firmę, Bardzo Pomogli Polecam w 100%
Michał Majewski
Michał Majewski
2023-06-20
Fachowa i profesjonalna Firma z indywidualnym podejściem do klienta. Wzorowo potrafią przekazać swoją wiedzę. Super szkolenie w zakresie kampanii Allegro ADS.