Vissershuisjes Wenduine Reviews

Vissershuisjes Wenduine reviews

4.5

Excellent - based on 198 reviews

85.195.81.12
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (202)
Xavier
Xavier
2022-05-13
Verified
super maison. bien équipée et surtout très propre avec un jardin très agréable. Propriétaire très accueillant et merci pour le cadeau de bienvenue.
Immanuel
Immanuel
2022-01-16
9.0 Verified
een heerlijk vakantie huisje met vriendelijke gastvrouw ☺van alle comfort voorzien ☹wat gehorig
Denny
Denny
2022-01-10
8.0 Verified
uitstekend ☺het huisje ☹gehorig met wind
Samuel
Samuel
2022-01-09
9.0 Verified
☺Mooie locatie , rustig gelegen op wandelafstand van strand en duinen. ☹Er was niks dat ons tegenviel
Thierry
Thierry
2022-01-08
7.0 Verified
Voor herhaling vatbaar, een aanrader. ☺Rustige locatie. Slechts 10 minuten stappen van de zee. Afgemaakte tuin (de hond was mee). Goed slaapcomfort. Aangenaam huisje. Verzorgd en aangenaam sportpleintje. Rustig gelegen en toch op wandelafstand van Wenduine en Blankenberge. ☹Beperkt keukenmateriaal. Gehorige plafonds.
Joris
Joris
2022-01-07
Verified
superleuke midweek gehad met onze twee kinderen (6 & 4 jaar oud). Goed uitgeruste vakantiewoning, zeer netjes en gezellig.
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Het is fijn om te horen, dat jullie genoten hebben van jullie vakantie, dat vinden wij heel belangrijk. Dank u.
Philip
Philip
2022-01-01
10 Verified
wij hebben geen opmerkingen. Wij waren zeer tevreden. Vriendelijk ontvangst! Heel proper huisje! ☺Een net en gezellig huisje! ☹niet van toepassing
Alain
Alain
2021-12-28
8.0 Verified
☺Belle petite maison cosy et confortable! Proprietaire a l ecoute. Merci bcp ☹Il manque juste un tapis dans la salle de bains , le reste etait parfait!
Christophe
Christophe
2021-12-06
9.0 Verified
Superb
Naseri
Naseri
2021-11-29
6.0 Verified
☺Le petit déjeunée a été de notre charge. Nous n'avons aucun problème par rapport de petit déjeunée. La cuisine était bien équipée. ☹Les chambre était petit
Charlotte
Charlotte
2021-11-15
9.0 Verified
Superb
*sanne*
*sanne*
2021-11-12
9.0 Verified
Superb
Natascha
Natascha
2021-11-10
10 Verified
Exceptional
Peter
Peter
2021-11-07
10 Verified
Amazing location for a week at the sea - prefect for families with pets. Super friendly host. ☺ Amazing house with everything you need. Loved the fireplace. The garden was perfect for our dog. Super quiet and parking right next to the house. Very friendly host.
Leen
Leen
2021-11-05
Verified
Zeer net huisje (alles aanwezig) en vlotte communicatie!
Gerda
Gerda
2021-11-04
10 Verified
We hebben enorm genoten in het vissershuisje. De locatie is top. Vriendelijke gast vrouw. ☺Het ruime huisje met de palletkachel ☹Eigenlijk niets Badkamer was prachtig.
Frank
Frank
2021-10-29
9.0 Verified
Alles top
Anonymous
Anonymous
2021-10-29
9.0 Verified
Super gastvrij ☺Het totaal! Communicatie super goed. Hygiënisch, de ligging en het huis met inrichting.
Franziska
Franziska
2021-10-28
10 Verified
☺Die Vermieter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Es war sehr ruhig gelegen. ☹Zur nächsten Haltestelle ist es ein recht langer Weg zu Fuß, daher sind Fahrräder oder ein Auto sinnvoll.
Sven
Sven
2021-10-25
10 Verified
Einfach fabelhaft ☺Einfach alles, der perfekte Urlaub. Nur jedem zu empfehlen. ☹Mir war unklar das man Kaution und Energiekosten extra zahlen musste.