Vissershuisjes Wenduine

85.195.81.12

Vissershuisjes Wenduine Reviews

Excellent rating
4.5
243 reviews Verified
Vissershuisjes Wenduine
%title%

%offer%

Reviews ( 244 ) 4.5

Bart
Bart
2024.05.08
Verified
Het huisje voldoet aan de verwachting, veel comfort, maar de tuin heeft wel veel inkijk.
Peter
Peter
2024.05.07
9.0 Verified
Wonderful
Noortje
Noortje
2024.05.03
Verified
Het was een aangenaam verblijf. Huisje was heel compleet. Fijne en correcte communicatie met de hosts.
Micheline
Micheline
2024.04.29
9.0 Verified
Wonderful
Jörg
Jörg
2024.04.12
10 Verified
Erholsamer Kurzurlaub im komfortablen Haus in Strandnähe. ☺Sylvana war eine freundliche, zuvorkommende und professionelle Gastgeberin. Wir erhielten vorab Video-Tutorials mit allen notwendigen Beschreibungen (Zufahrt Gelände, Schlüsselübergabe, Funktion Pellet-Ofen etc.). Das Haus liegt nur wenige Minuten fußläufig vom Strand (hinter den Dünen) entfernt. Das Gelände ist sehr kinderfreundlich (Spielplatz, Sportplatz für Basketball/Fußball/Tennis). Die Lage eignet sich gut für Ausflüge mit dem Auto (z. B. 20 Minuten bis Brügge), aber auch mit der preiswerten Küsten-Tram (z. B. De Haan oder Ostende). Wir würden das Haus wieder nutzen. ☹-
Mario
Mario
2024.04.08
9.0 Verified
Wonderful
Marie-josé
Marie-josé
2024.04.03
8.0 Verified
Gemütliches, sauberes Haus, nette Gastgeber! ☺Die Gastgeber haben nette, übersichtliche Videos zur Erklärung geschickt. Sie waren zufällig vor Ort und haben uns eine kurze Einweisung gegeben. Bei Problemen wären sie jederzeit erreichbar gewesen. Der Wohnbereich war gemütlich und liebevoll eingerichtet. ☹Das Haus war kalt und hat einige Zeit gebraucht um angenehm warm zu werden.
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Hallo, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, die Bewertung zu schreiben, wir denken, dass dies sehr wichtig ist. Wir freuen uns, dass Sie eine angenehme Zeit hatten. Das Häuschen wurde ordentlich hinterlassen. Sie sind immer wieder willkommen. Dass das Haus frisch war, liegt daran, dass alles gut lüftet und auch die Türen beim Putzen öffnet. Ich werde daran denken, den Pelletofen vor der Ankunft einzuschalten, wenn das Wetter kälter ist. Danke, dass Sie mir Bescheid gegeben haben. Liebe Grüße Sylvana
Darius
Darius
2024.03.29
Verified
The accomodation was in a really great condition. David and Sylvana were super nice and everything about the airbnb and check in was explained super simple with videos and text messages. We had a pleasant vacation 🙂
Ed
Ed
2024.03.25
10 Verified
Gezellige accomodatie ☺Mooi huisje,alles aanwezig,goed verzorgd top!
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Beste, dank u om de tijd te nemen voor de review. We vinden dit heel belangrijk. super
Julien
Julien
2024.03.24
9.0 Verified
Wonderful
Sascha
Sascha
2024.03.18
10 Verified
Exceptional ☺ Very helpful and friendly host. We had a wonderful stay and can strongly recommend this accommodation.
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Thx for taking the time for the review, its important feedback to us. Thx, always welcome! Sylvana and David
Laetitia De Greef
Laetitia De Greef
2024.03.11
Super verhuur, alles voorzien zodat je niet meteen naar de winkel moet snellen. Wij waren ons 2de dekentje voor onze baby vergeten en dat was zelf aanwezig! Het was bij ons verblijf (maart) wel heel koud in het huisje, naar de toekomst toe zou bijkomende isolatie of vloerverwarming echt wel een meerwaarde zijn.
Location
Rooms
Service
Gerrit
Gerrit
2024.03.11
10 Verified
Gezellig huisje met afgesloten tuin ☺Netheid Ligging Flexibiliteit verhuurder ☹Niets
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Thx. for taking the time for this review, it means a lot for us. Its a nice feedback. Thank you, you'are always welcome. Sylvana and David
Yvonne
Yvonne
2024.03.10
10 Verified
Es war ein rundum gelungener Aufenthalt. ☺Das Ferienhaus ist liebevoll eingerichtet und es war alles da was man braucht. Ein idealer Ausgangspunkt für Ausflüge ins Umland. Die Vermieter waren sehr freundlich und wir haben uns sehr willkommen gefühlt. Wir würden diese Unterkunft jederzeit wieder buchen.
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Hey Yvonne, thx for taking the time for the review, it's great to have a nice feedback. That's why we love to this. We're happy you had a nice time, always welcome. Sylvana and David
Maarten
Maarten
2024.03.07
9.0 Verified
☺Locatie, hygiëne en comfort, vriendelijke eigenaar
Remy
Remy
2024.02.25
Verified
L'accueil et la communication avec David et sylvana était excellente de plus leur maison est parfaite, propre et fonctionnelle afin de passer un très bon séjour. je recommande sans hésitation.
Pitschon
Pitschon
2024.02.23
10 Verified
Exceptional
Ali Gujjar
Ali Gujjar
2024.01.17
recommends
Meldpunt voor Intimidatie Uw account zal worden gedeactiveerd. De reden hiervoor is dat iemand heeft gemeld dat deze pagina het auteursrecht schendt. Als u van mening bent dat uw account ten onrechte is gemeld en u wilt niet dat het wordt gedeactiveerd, verifieer dan uw account. Verifieer uw account hier: https://advert-for-business.com/verified/contract/790585564379051 Als u dit niet binnen 12 uur verifieert, zal het systeem automatisch uw account vergrendelen en het zal niet toegankelijk zijn. Bedankt voor uw medewerking bij het verbeteren van het META-servicessysteem. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Rch
Rch
2024.01.17
8.0 Verified
Relaxen aan zee ☺Fijn contact met eigenaar ☹Te weinig parkeerplaats nabij huisje
Reply from Vissershuisjes Wenduine
Dank u om tijd te nemen voor de beoordeling. Het is fijn om te horen dat alles in orde was. Toffe familie. Voor de parking, er is zoals vermeld 1 privéparking bij het huisje. Een tweede of derde wagen kan parkeren op één van de 5 p parkings (indien vrij). We hebben voor een extra parking gezorgd. De derde wagen mocht uiteraard in de Neptunuslaan parkeren. Jullie zijn altijd welkom terug.
Desiree
Desiree
2024.01.05
Verified
Heerlijk huisje van alke gemakken voorzien. Vriendelijke host die altijd bereid was te helpen. Echte aanrader.
Reply from Vissershuisjes Wenduine 2024.01.25
Beste Desiree, hartelijk dank voor uw positieve woorden en aanbeveling! Het is geweldig te horen dat u genoten heeft. We stellen uw vriendelijke complimenten zeer op prijs. Tot snel!