De eerste verdieping

1e-verdieping.nl

De eerste verdieping Reviews

Excellent rating
4.9
97 reviews Verified
De eerste verdieping
%title%

%offer%

Reviews ( 97 ) 4.9

P M
P M
2024.05.03
Een prachtig instituut met lieve, integere en betrokken coaches. Ik heb hier 3 opleidingen gevolgd (NLP practioner, Body & Mind practioner en Systemisch Werk), waar ik de rest van mijn leven plezier aan ga beleven. Een mooie veilige plek waar iedereen welkom is en wordt gewaardeerd om wie hij/zij/hen is. Petra Maarse mei 2004.
Marjolijn Beljaars
Marjolijn Beljaars
2024.05.01
Afgelopen week de opleiding NLP practitioner afgerond bij de eerste verdieping. Wat een mooie 15 dagen zijn het geweest, een heerlijke tijd, met hele lieve mensen en een super begeleiding. Dank jullie wel allemaal en bedankt de eerste verdieping dat jullie dit mogelijk maken. Wat een geweldige organisatie.
Mirjam Mulder
Mirjam Mulder
2024.04.14
Toen ik 30 jaar geleden slaagde voor mijn rijbewijs gaf dat een ongekend gevoel van vrijheid. De opleiding body mind overtreft dat gevoel! Een investering vooral voor jezelf maar waar ook je omgeving profijt van gaat hebben. Oprecht, dit gun ik iedereen!
Simone Oosterwijk
Simone Oosterwijk
2024.04.10
Na de NLP practitioner, heb ik nu ook Body Mind Practitioner gevolgd. Wat een groot cadeau is deze opleiding voor mij geweest. Het voelt als een reset van mijn lijf en van mezelf. De trainers Anja en Marlou hebben met hun warme en liefdevolle aanpak voor een hele veilige sfeer gezorgd binnen deze opleiding. Hierdoor heb ik echt mezelf durfde te laten zien. Daarnaast is er ook nog een heel fijn team assistent trainers geweest die zorgen dat je echt werd gezien en gehoord. Deze opleiding heeft mij weer in contact gebracht met mijn hoofd, hart en buik en voor een mooie balans gezorgt tussen deze drie. Deze opleiding had ik niet willen missen en gun ik andere ook! Simone
Caroline Van Der Linden
Caroline Van Der Linden
2024.02.22
Op de prachtige locatie in Zoetermeer heb ik de NLP partitioner gedaan. Wat een mooie ervaring zoveel over mijzelf geleerd en geleerd dat we allemaal onze eigen manier van doen hebben wat ok is. Een aanrader voor persoonlijke groei.
Jeannet Bekhof
Jeannet Bekhof
2024.02.14
Als je een opleiding zoekt op het gebied van NLP en alles daaromheen, ga dan naar dit geweldige instituut. Goede docenten. Mooie locaties. Alles goed geregeld. Ik kan het iedereen aanraden.
Yvette B
Yvette B
2023.12.12
Een ontzettend fijne plek met fijne trainers. Een plek waar ik me meteen welkom en veilig voelde en een mooie reis heb mogen maken op het gebied van communicatie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling!
Carlos Inocencio
Carlos Inocencio
2023.12.12
Ik heb de NLP Praticioner succesvol gevolgd. Mijn ervaring was dat ik vanaf dag 1 van de 15 daagse opleiding me heel prettig heb gevoeld. De coaches en trainers zijn op en top professionals. Ierdereen die eraan meedoet heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Intrigerende verhalen passeren de revue. Ik werd door eenieder, muziek, film of quotes geinspireerd. Het programma is zeer gevarieerd van 1 op 1 oefeningen tot groepsoefeningen. Mijn doelstelling was om me volleidg aan over te geven. En met oa. mijn beperkende overtuigingen aan de slag te gaan. Gedurende mijn reis kwam ik achter dat er in mijn onbewuste wereld/niveau nog veel meer aan de hand was. Het was soms niet makkelijk om uit mijn comfortzone te stappen. Uiteindelijk werd ik door de coaches/trainers getrigert om wel mijn kwetsbare kant te laten zien. Daar lag ook de grootste winst. En wat er daarna kwam, was magisch. Heel veel puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik raad het iedereen (jong en oud) aan om minimaal de NLP Praticioner te doen. En voor de verdiepingslag NLP Master Praticioner. Maar ze hebben legio opleidingen, zoals Systemisch werken, Body and Mind l, NLP jongeren en meer. Wil je er even aan ruiken of vragen stellen ga dan naar een van de informatie avonden. Ze helpen je graag onder het genot van een bakje koffie of thee. Heel veel succes met het vinden van je eigen ik. Is garantie tot succes.
Peggy van de Velde
Peggy van de Velde
2023.11.28
Alleen maar lof. Ontzettend dankbaar. Zowel NLP in 1 dag als systemisch werk gevolgd. Erg fijne en kundige trainers bij de eerste verdieping die zich durven kwetsbaar op te stellen. Dit zorgt ervoor dat je dit ook durft, het voelt veilig, vertrouwd. Het team van trainers en assistenten is goed op elkaar ingespeeld. Wat een warme, liefdevolle mensen allemaal. Echt professionals die je stap per stap begeleiden in je proces. Er wordt gelachen en gehuild en dat is allemaal ok, geen oordelen maar levenslessen en vooral kansen om te groeien❤. Ik raad de eerste verdieping aan. Beide locaties in Delft en Zoetermeer zijn erg uitnodigend. De opleidingen zijn tot in de puntjes verzorgd. Dus als je nog iets aan zelfontwikkeling wilt doen, zeker een aanrader. Zelf vind ik het jammer dat de opleiding best prijzig is. Zo zou ik graag verder gaan met de volgende SW2 en ook NLP. Het is echter de moeite waard om ervoor te sparen! Dank aan de trainers en de teams 🙏
Mieke Loef
Mieke Loef
2023.11.02
Wat een geweldige ervaring was de NLP Vakantie Practitioner! In 15 dagen hebben we een prachtige reis gemaakt waarbij we veel geleerd hebben over onszelf en onze patronen, geleerd hebben goed te luisteren naar een ander en vragen te stellen om de ander beter te begrijpen, een reis gemaakt naar ons onderbewustzijn om te kijken naar onze emoties, met taal gespeeld, ankertjes gemaakt, geleerd om hulpbronnen in te zetten, herkaderen om anders naar zaken te kijken, geleerd om anders te ademen en in de praktijk gebracht dat als je iets wilt, je het ook kan. Met een hele fijne groep mensen, lieve en deskundige trainers in het prachtige pand van het voormalige Stadsmuseum in de Dorpsstraat in Zoetermeer, heb ik genoten van iedere minuut. Ik raad iedereen aan die zich verder wil ontwikkelen, om deze cursus te gaan volgen. Hartelijke dank lieve groep cursisten, Ferry en Marlou, Marjolein, Sevana en Annemieke.
Sanne van Bauwel
Sanne van Bauwel
2023.10.25
De NLP practitioner bij de eerste verdieping was een geweldig mooie ervaring! De trainers nemen je op een interactieve manier mee in de wereld van NLP en je krijgt zelf ook vaak de gelegenheid om te oefenen. Als je wilt groeien in persoonlijke ontwikkeling, is dit een absolute aanrader. En daarnaast hebben ze nog veel andere mooie opleidingen te bieden. Je belandt in een heel warm bad bij de eerste verdieping ✨
stephanie gielesen
stephanie gielesen
2023.10.25
Wanneer ik aan de NLP Practitioner denk, dan denk ik aan: - de fijne, lichte locatie met prachtige tuin, lekkere lunch, onbeperkt koffie & thee, vers fruit en zelfs chocola in de middag; - kundige, ervaren trainers, die goed op elkaar ingespeeld zijn. Die met humor, goede voorbeelden en hun persoonlijke verhalen zorgen dat je aan hun lippen hangt; - de beste assistent trainers die naar je luisteren, je helpen en begeleiden waar nodig; - een hele hoop nieuwe mensen ontmoeten, die je, na het eerste ongemak, al snel leert kennen en ontdekt dat je meer gemeen hebt, dan je op het eerste gezicht zou denken; - bang of nerveus of verdrietig of moe of boos zijn en dat dan niet geeft, omdat iedereen je heel liefdevol opvangt, draagt en steunt; - een veilige omgeving, zowel binnen de opleiding als binnen mijn oefengroepje; - leuke, grappige en mindblowing oefeningen; - moeilijke, maar prachtige, soms zelfs levensveranderende oefeningen; - dat het je zoveel kan opleveren als je bereid bent om je open te stellen, bereid bent om te durven vertrouwen en te leren. Om echt aan te gaan waar je tegenaan loopt; - oneindig veel fijne knuffels; - mijn nieuwe Spotify playlist vol met betekenisvolle herinneringen; - een mooie plek en heel veel mooie mensen waarvan je geen afscheid wil nemen. En dit is nog niet eens alles, maar als ik hier al aan denk, wil ik terug en ben ik jaloers op iedereen die dit nog mag gaan ervaren. ♥️
Michelle Smit
Michelle Smit
2023.10.23
Bijzonder en praktisch inzetbaar. Je kan het mee naar huismerken of integreren in je baan. Want in contact met de ander en in het contact met jezelf heb je hier wat aan. Ik zelf heb meerdere doorbraken gehad, inzichten maar bovendien gegroeid als mens.
Gert-Jan
Gert-Jan
2023.10.23
Afgelopen periode Nlp practitioner bij De eerste verdieping gevolgd. Een hele fijne manier om jezelf te ontwikkelen in bewustwording van je patronen en hoe je hiermee om kan gaan. De manier waarop de trainers met de stof omgaan is heel fijn en interactief. Het gaat er niet om de theorie erin te 'stampen'. Het gaat om met elkaar te oefenen, te delen en ook van elkaar te leren. Hierdoor ontstaat er een warm bad met de mede cursisten en met de trainers en assistent trainers. Wat ik ook heel fijn vond is dat de trainers zelf met persoonlijke voorbeelden kwamen. Dit schept inlevingsvermogen. Zeker een aanrader!
Joris Belt
Joris Belt
2023.10.23
Geweldige trainers, locatie, lunch en vooral geweldige ervaring. Ik ben er een completer mens door geworden
Rob Zwierink
Rob Zwierink
2023.10.16
Het moest even inbedden en zakken… NLP practitioner Wat een reis! Ik werd overvallen door de grootte van de groep. Die grote groep is mij dierbaar geworden en heeft mij geleerd. En nu, een poosje later, mis ik ze zelfs. De trainers Louise en Ferry hebben mijn blikveld verbreed. In eerste instantie pittig en later ontroerend. Het vreemde van alles; zijn ze je vrienden? Nee. Is er geestelijke intimiteit? Ja. Wees niet bang, exhibitionisme is niet aanwezig. De kracht van kwetsbaarheid is daarentegen merkbaar, voelbaar, zichtbaar. Jij bepaalt of en hoeveel. De grenzen zijn een openstaande poort geworden, je kunt er doorheen lopen. De opbouw van het traject heeft een goede structuur. Blokken van 3 dagen zijn prettig. Om tot de kern te komen, heb je namelijk even tijd nodig. Het liefste had ik alle geleerde methoden, denkwijzen en technieken helemaal onder de knie gehad. Dat kan niet in zo’n korte periode. Kan niet wachten tot dat het wel zover is en ik mijn eigen recept kan mengen. Want het werkt en het maakt mij een beter mens. Deze individuele groepsreis heeft veel gebracht. Je gaat uit je comfort zone. De groep geeft je kado’s terug en doen je leren. Je wordt telkens verweekt en daardoor kan je opnemen als een spons. Ik weet veel meer over en van mezelf. Ik ken manieren en methoden om handiger met het leven om te gaan. En… ik kan dat overbrengen. Behalve de trainers zijn er assistent trainers (4). Onderschat hun niet. Ze staan stand-by en je wordt gezien. Een veilige omgeving zonder oordeel. Als je twijfelt, doen! Als je niet twijfelt, ook doen! Loop de trap maar op naar de 1ste verdieping. Mooie dag, rob
Sabine Mol
Sabine Mol
2023.10.02
Zowel de Practitioner als de Master gevolgd. Wat ben ik onwijs dankbaar voor deze kans en professionele begeleiding. Dankbaar voor de reis die ik door en met mezelf heb mogen maken. In veiligheid en vertrouwen met oprechte mensen, en vooral samen bij de eerste verdieping. Bedankt, het heeft me zoveel meer gebracht dan ik van te voren had gehoopt #aanrader
Jane-Ellen Burgerhof
Jane-Ellen Burgerhof
2023.10.02
NLP practitioner opleiding gevolgd.. Wat een inspirerende reis en dito inzichten. Onder begeleiding van een geweldig coaching team. En wat een voorrecht om zoveel mooie mensen te mogen ontmoeten die hun inspiratie en kwetsbaarheden hebben gedeeld. Enorm dankbaar. Mooiste cadeau wat je jezelf kan geven! 🙏🏻 @louisebusker @ferryonderwater
Sam Bregman
Sam Bregman
2023.10.01
De practitioner heeft voor mij meer gedaan dan ik kon verwachten. Door mezelf meer open te stellen en te communiceren met andere mensen die ook wilde groeien heb ik een verandering door kunnen maken die ik niet had willen missen. Fantastische groepsgenoten en ongelooflijk goede begeleiders.
Christina Spies
Christina Spies
2023.09.27
Mijn eerste kennismaking met de 1e Verdieping was fijn en verbindend. Daardoor zeker niet de laatste🙏 Afgelopen zaterdag Systemisch werk 1 mogen afsluiten. Wat een mooie opleiding om te doen, goede opbouw, boeiende oefeningen en dat alles onder professionele begeleiders die je een veilige haven bieden om er te laten zijn wat is. Duidelijk studiemateriaal… kortom een geweldig instituut om te groeien.