Marcin Zykubek - usługi informatyczne

Marcin Zykubek - usługi informatyczne Opinie

Opinie Doskonały
5.0
53 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (53)
Monika Wysokinska
Monika Wysokinska
2024.01.21
Szybko,dokładnie i solidnie. Pan wyjaśnił co było problemem i naprawił.polecam
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2024.01.21
Dziękuję za miłą opinię.
Reklama
Marek Kursa
Marek Kursa
2023.12.28
Profesjonalna i szybka naprawa mojego laptopa oraz bardzo miła obsługa,polecam
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2023.12.28
Dziękuję Panie Marku za opinię. Polecam się
Hubert Koc
Hubert Koc
2023.10.11
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2023.10.11
Dziękuję za opinię
Michał
Michał
2023.07.29
Super szybka i sprawna pomoc. Dziękuję i polecam wszystkim tego Pana.
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2023.08.03
Jestem wdzięczny za poświęcony czas i opinię, którą zostawił Pan o moim serwisie komputerowym. Pana słowa są dla mnie niezmiernie cenne i motywują do dalszej pracy. Cieszę się, że moja usługa sprostała Pańskim oczekiwaniom. Mam nadzieję, że w razie potrzeby ponownie skorzysta Pan z mojej oferty. Z poważaniem, Marcin
Joanna Kolankowska
Joanna Kolankowska
2023.06.16
Profesjonalna obsługa. Polecam
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2023.06.16
Dziękuję bardzo i polecam się na przyszłość
Reklama
Piotr Wawrzonek
Piotr Wawrzonek
2023.02.06
Polecam
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2023.06.16
Dziękuję za opinię i polecam się na przyszłość
Roman Bocian
Roman Bocian
2022.12.16
Zdecydowanie polecam usługi Vikingtech pana Marcina Zykubka. Od kilkunastu lat nieprzerwanie jest niezawodny i bardzo profesjonalny.
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.12.16
Dziękuje Panie Romanie i polecam się na przyszłość
Karolina Bieniek
Karolina Bieniek
2022.12.01
Polecam z całego serca😁
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.12.02
Dziękuje za miłą opinię 😊
Robert Kusak
Robert Kusak
2022.11.29
Mega pojęcie o pozycjonowaniu stron www oraz hm pokazanie fajnego sposobu na zwiększenie zasięgów w mediach, pozdrawiam.
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.11.30
Dziękuje i zapraszam do dalszej współpracy
Reklama
Paweł Osiński
Paweł Osiński
2022.11.29
Polecam
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.11.29
Dziękuje za opinie. Zapraszam ponownie 😊
Wojtek Nowak
Wojtek Nowak
2022.11.29
Profesjonalny serwis
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.11.29
Dziękuje za opinię i skorzystanie z moich usług. Zapraszam ponownie.
ZAX ss
ZAX ss
2022.11.27
Kompletne i rzetelna obsługa. Polecam serdecznie!
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.11.27
Dziękuje za opinie, zapraszam ponownie.
Agnieszka Bogusz
Agnieszka Bogusz
2022.11.24
Pełen profesjonalizm ze strony Pana Marcina.
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.11.27
Dziękuje za opinie i polecam się na przyszłość.
Reklama
Qasiorra
Qasiorra
2022.05.27
Konkretny fachowiec, zawsze stara się pomóc w rozwiązaniu problemu i nie naciąga na niepotrzebne rzeczy
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.05.27
Dziękuję za ocenę i miłe słowa, a przede wszystkim za wizytę 😊, cieszę się zawsze gdy Klient jest zadowolony. Zapraszam ponownie, gdy zajdzie taka potrzeba.
Jasiek
Jasiek
2022.05.09
Profesjonalne podejście do klienta. Informowanie o bieżącej pracy przy naprawie sprzętu oraz szybką naprawa sprzętu
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.05.09
Dziękuje za opinię
KATARZYNA BLICHARSKA
KATARZYNA BLICHARSKA
2022.04.09
polecam, pełny profesjonalizm!
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.04.09
Dziękuje za opinię, polecam się :)
Cezary Grabowski
Cezary Grabowski
2022.04.04
Solidna firma - gorąco polecam! Warto zaufać.
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.04.05
Cieszę się, że ponownie mogłem pomoc. Dziękuje za opinię.
Reklama
Katarzyna Oklinska
Katarzyna Oklinska
2022.02.24
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.05.09
Dziękuję za opinię
łukasz kosior
łukasz kosior
2022.02.24
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Marcina jestem bardzo zadowolony z usługi .
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.02.24
Dziękuje za opinię i sympatyczne spotkanie. Usługa serwisu Pańskiego mocarnego Asusa G74SX może i pracochłonna, ale satysfakcja z jej wykonania ogromna. Pozdrawiam i zapraszam ponownie.
Rosz Invest
Rosz Invest
2022.02.16
POLECAM!! Pan Marcin to profesjonalista, nie spodziewałem się tak szybkiej pomocy. W dodatku wszystko załatwione zdalnie bez wychodzenia z domu. 10/10
Odpowiedz z Marcin Zykubek - usługi informatyczne 2022.02.24
Dziękuje za opinię i sympatycznie kontakt. Zapraszam ponownie.