Zoomin' - SEO Specialist Westland

Zoomin' - SEO Specialist Westland Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Industriele Lampen
Industriele Lampen
2022.02.03
Wij waren op zoek naar een SEO specialist voor onze website. Zoomin' heeft ons hier goed bij geholpen met veel resultaten in de top 3! Erg blij mee
Advertisement
Natascha de Swart
Natascha de Swart
2022.01.10
John heeft een SEO-onderzoek gedaan en met zijn rapport weet ik nu welke stappen ik moet zetten om verder te komen. Ik kan zelf aan de slag met het schrijven van de content en zal John zeker bellen om alles te optimaliseren en mij daarna weer een volgende stap verder te helpen. Fijn om met zo'n kundig persoon samen te werken!
Jillian van Bergen
Jillian van Bergen
2021.11.16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Ik ben nu ruim een half jaar in zee met Zoomin', ik ben dan ook erg tevreden over onze samenwerking en de resultaten die hier uit voortvloeien. Eén van de belangrijkste kenmerken van Zoomin' is dat John in zeer begrijpelijke taal uitlegd wat we tot op heden hebben bereikt.
OH!verkapping Bart
OH!verkapping Bart
2021.11.03
Positive
Professionalism
Quality
John heeft onze nieuwe site zo ingericht dat we met meerdere zoekwoorden na een maand al hoog in Google staan. Top service!
Stanley vlielander
Stanley vlielander
2021.10.29
Positive
Professionalism
Quality
Advertisement
Wendy Wendy
Wendy Wendy
2021.10.10
Positive
Professionalism
Een specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Samenwerken met Zoomin? Dat betekent goed persoonlijk contact en uitleg over de diensten. De kennis wordt toegepast en zijn terug te zien in de resultaten. Een fijne samenwerking!
Rian Brouwer
Rian Brouwer
2021.08.30
Positive
Professionalism
Klasse bedrijf
Frans Huisman
Frans Huisman
2021.08.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Na meerdere SEO experts te hebben gehad, is alleen John erin geslaagd om onze online activiteiten naar een hoger niveau te tillen.Daarnaast is hij goed bereikbaar en geeft hij de juiste feedback. TOP!
The Muscle Chef Penders
The Muscle Chef Penders
2021.08.21
Positive
Professionalism
Na meerdere teleurstellende ervaringen met andere marketingbureau´s in John eindelijk een professionele partner gevonden die met je meedenkt en zeer alert is. Een absolute aanrader!
Advertisement
Carlo Penders
Carlo Penders
2021.08.21
Positive
Professionalism
Bram Geers
Bram Geers
2021.08.20
Positive
Professionalism
Roos Velzen van
Roos Velzen van
2021.07.22
Positive
Quality
John is een fijn persoon om mee samen te werken en altijd bereikbaar om even mee te sparren. Expert op het gebied van vindbaarheid!