Zomer.pl/

Zomer.pl/ Reviews

Excellent rating
4.7
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Jadwiga Zyza
Jadwiga Zyza
2023.12.01
Pan Artur jest wybitnym fotografem. Razem z moim mężem jesteśmy niezwykle wdzięczni za wspaniałą relację z naszego ślubu i wesela. Uchwycił niezwykłe momenty tej uroczystości, zadbał aby każdy gość miał pamiątkę, a sesja ślubna w trakcie wesela z gośćmi przebiegła szybko i sprawnie…a tekst „raz, dwa, trzy i juz” przejdzie do historii🤗 jeszcze raz WIELKIE DZIĘKUJĘ 🩷
Monika mmm
Monika mmm
2023.07.17
Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm! Juz po 2 tygodniach od ślubu, mielismy gotowe zdjecia, jak również album! Goście i my jesteśmy oczarowani! To są ludzie którzy wiedza co robią, polecam!
Agnieszka Gryzek
Agnieszka Gryzek
2023.04.22
Zdecydowanie polecam! Świetne zdjęcia, bardzo dobry kontakt i bardzo krótki czas oczekiwania na zdjęcia.
Dariusz Maciąg
Dariusz Maciąg
2023.03.14
Radosław Zybura
Radosław Zybura
2022.12.06
Bardzo profesjonalna sesja ślubna. Znakomite ujęcia, konkretnie wszystko ustawiane i tłumaczone. Fajne pomysły i można swoje sugerować i są brane pod uwagę. Polecam również fotobudkę i fotoksiazka największy format robi robotę. Polecam serdecznie a nie lubię być fotografowany 🙂
Daniel Jończak
Daniel Jończak
2022.10.18
Polecam serdecznie, bardzo miła współpraca 😀😀
Konrad Kostrzewa
Konrad Kostrzewa
2022.05.13
Rewelacja i profesjonalizm w jednym;)
Olga Łopucka
Olga Łopucka
2021.07.08
Positive
Professionalism
Quality
Pan Artur posiada ogromne doświadczenie i można mu zaufać. Zdjęcia cudowne i dobra miła współpraca. Gorąco polecam!
Ewa Ipnar
Ewa Ipnar
2021.01.23
Zdjęcia przepiękne, atmosfera na plenerze przecudowna, kratywnosc Pana Artura nie zna granic, kto chce mieć niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju fotki to polecam Pana Artura ❤️
Piotr
Piotr
2021.01.23
Wspaniałe zdjęcia, bardzo miła współpraca. Szczerze polecam.
Justyna Mrozik
Justyna Mrozik
2020.09.05
Crom Crom
Crom Crom
2019.05.13
Damian Smilgin
Damian Smilgin
2019.03.20
Marcin Gajowiak
Marcin Gajowiak
2019.02.14
Leodżi Dudżi
Leodżi Dudżi
2018.10.29
Piękne i niepowtarzalne zdjęcia, przystępne ceny.
Katarzyna Boratyńska
Katarzyna Boratyńska
2018.03.28
Polecam.
Albert Żak
Albert Żak
2018.03.21
Panie Arturze, właśnie obejrzeliśmy Pana dzieło. Zdjęcia są rewelacyjne!!! Dostarczyły nam mnóstwo radości i wzruszeń. Naprawdę piękny plener. Jeszcze raz dziękujemy!
Magda Walczyńska
Magda Walczyńska
2018.03.20
Profesjonalni, pełni zapału i kreatywności fotografowie. Bardzo polecam.
Wikk Ttoor
Wikk Ttoor
2018.03.15
Zdjęcia tragiczne. Fotograf został wynajęty na studniówkę. Z mojej klasy nie było żadnej zadowolonej osoby. Partnerskie zdjęcia wyszły porozciągane w poprzek. Dziewczyna szczupła jak modelka wyszła tak, jakby była w 9 miesiącu ciąży. Inna z kolei ma barki jak mężczyzna. Generalnie są tragiczne. Dodatkowo kolory na niektórych zdjęciach są neonowe, nieestetyczne i zupełnie inne niż w rzeczywistości. Fotoreportaż był bardzo ubogi, 1/3 tego co mają inne szkoły. ODRADZAM.