Zenlent

zenlent.nl

Zenlent Reviews

Good rating
4.4
7017 reviews Verified
Zenlent
%title%

%offer%

Reviews ( 7017 ) 4.4

Matthijs Vrolijks
Matthijs Vrolijks
2024.05.27
Erg leuk park! Met onze dochter van twee jaar en een museumjaarkaart konden we fijn naar binnen, zonder de behoorlijk pittig geprijsde entree te hoeven betalen (die prijs is de reden van de ster aftrek). De shows waren namelijk al geweest. We hebben van de "bewoners" die er nog wel rondliepen veel en leuke aandacht gehad. We gaan zeker nog wel terug. Dat is het voordeel van zo'n kaart.
Rob Borsje
Rob Borsje
2024.05.26
Anne Houttuin Carolan
Anne Houttuin Carolan
2024.05.25
Anne Houttuin Carolan
Anne Houttuin Carolan
2024.05.25
Hilde van Tartwijk
Hilde van Tartwijk
2024.05.23
Wat super leuk is dit! ZEKER een aanrader!
Abdullah ÇIFTÇI
Abdullah ÇIFTÇI
2024.05.23
Perran Tatli
Perran Tatli
2024.05.22
Het was heel leuk om allemaal info over vroeger te weten. Alleen zou ik aanraden om niet op een schooldag of studie ofzo te gaan
Jorge Martínez
Jorge Martínez
2024.05.22
Het museum is leuk en vol met activiteiten uit verschillende tijdperken van de geschiedenis. Deze worden tot in de kleinste details nagebouwd met echt vriendelijke acteurs. De reden dat ik deze plek een slechte beoordeling geef, is omdat ik er sterk van overtuigd ben dat niet al het personeel klaar is om met kinderen om te gaan. Tijdens een show had mijn kind, 1,5 jaar oud, een noodgeval en werd zwaar getroffen door de activiteit. Ik wilde naar buiten zodat hij kon kalmeren, maar ik mocht niet naar buiten omdat de show nog niet voorbij was. Ik werd gedwongen te blijven omdat de show belangrijker was dan een gast de kans te geven naar buiten te gaan om voor zijn kinderen te zorgen. Ongelooflijk!
tim west
tim west
2024.05.21
Andras D
Andras D
2024.05.21
De entreeprijs is aan de hoge kant, maar het is een unieke belevenis. Je maakt de geschiedenis mee als nergens anders. Niet alleen waan jij je in de oert8jd, de middeleeuwen of de Romeinse tijd, maar door de in betreffende tijd geklede "inwoners" krijg je informatie en verhalen over die tijd te horen. Zelfs nu voor enkele activiteiten zoals het maken van een fibula betaald moet worden en zelfs nu de gladiatorgevechten aan het eind van de dag niet meer zo spectaculair zijn als vroeger omdat ze te braaf zijn geworden, blijft een bezoek aan Archeon in mijn ogen een must voor elke leeftijd. Mijn tip is een museumkaart te kopen. Jongeren en kinderen hebben zo in 1 bezoek al 2/3 van de kosten ervan al terugverdiend. Ga je nog een keer....wat echt kan door de verschillende aparte evenementen, of ga je ook naar bijvoorbeeld Openluchtmuseum Arnhem dan is de museumkaart al helemaal terugverdiend en kan je de rest van het jaar gratis naar ruim 300 andere plekken...niet alleen musea, maar ook kastelen, botanische tuinen enz.. Bezoek Archeon en laat me weten of ik gelijk had.
Marcel The Biker
Marcel The Biker
2024.05.21
Erg leuk park met veel afwisselende themas door het jaar heen.
Gaat je niks aan
Gaat je niks aan
2024.05.21
Johan Wagenaar
Johan Wagenaar
2024.05.21
Interessant, kinderen vermaken zich ook prima een leuk dagje uit op een mooi complex
Ed Bruynzeels - Coret
Ed Bruynzeels - Coret
2024.05.21
Erg leuk en leerzaam voor kinderen maar ook voor volwassenen. Voor kinderen zijn er veel activiteiten.
Ramesh Sharma
Ramesh Sharma
2024.05.21
Robert Van Der Brugge
Robert Van Der Brugge
2024.05.20
Yadiri Smidt van Gelder
Yadiri Smidt van Gelder
2024.05.20
Bart Lubberdink
Bart Lubberdink
2024.05.20
Leuk uitje! Veel te doen en een hoop vriendelijke mensen. Minpuntjes.. de parkeer puinhoop en erg weinig toiletten.
Tjitske Oldenhave
Tjitske Oldenhave
2024.05.20
We hebben ons erg op ons gemak gevoeld in het vakantiehuis van Zenlent, wat op een fantastische locatie ligt met veel rust, prachtige wandelroutes en een mooie ruime omheinde tuin. Het huis is compleet mooi en praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Wie weet komen we zeker nog eens terug!
Reply from Zenlent 2024.05.20
Fijn om te horen! Bedankt voor de review!
Hai Nguyen
Hai Nguyen
2024.05.20
Nice history museum