Střekov Aréna - Jump Ústí - Laser Game

Střekov Aréna - Jump Ústí - Laser Game Reviews

Good rating
4.1
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (79)
Marek Kučera
Marek Kučera
2024.03.24
Lasergame - Jako herní zážitek bych dal 4/5, byla to zábava (u některých zbraní nefungovalo přebíjení, protože byl urvaný čudlík a zasáhnout se dá pouze hlava - není zde žádná vesta). Měl jsem několikrát problém s rezervací a uplatnění voucheru online, měl jsem za to, že se vše vyřešilo telefonicky, avšak při dostavení se mi bylo řečeno, že musíme počkat (8 lidí), protože ještě někdo ve stejný čas měl rezervaci (jak se tohle může stát?) a prachy mají přednost před voucherem. No znovu sem nepůjdeme.
Location
Service
Advertisement
Pavel Hájek
Pavel Hájek
2024.02.25
Jump aréna je vpohodě návštěva mě bavila a byl jsem spokojený ale laser game nebyla dobrá silně nedoporučuji byla zde arogantní obsluha a nebyl to moc příjemný zážitek
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
PLS NO Idc (Thasimo)
PLS NO Idc (Thasimo)
2024.02.12
Je to super
Location
Rooms
Service
andre hößelbarth
andre hößelbarth
2024.01.29
Ein gemütlicher Ort für Fusspilz und Co. Ich bin nicht pingelig und einiges gewohnt aber in diese Dusche wollte ich mich nichtmehr stellen. Bettendecken waren hauch dünn und Heizung wurde abgestellt. (Januar)
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Lenka Podzimkova
Lenka Podzimkova
2023.11.19
Tak takové jednání jsem nikdy nezažila. Podruhé rezervace a opět tam nikdo nebyl. Děti co se těší tam stojí jako kůl v plotě a pan majitel není schopen vzít telefon‼️ Hnus
Advertisement
Klára Krskova
Klára Krskova
2023.11.11
Měli jsme tu oslavu narozenin a vše bylo v pořádku.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Service
Radka Bernášková
Radka Bernášková
2023.09.02
Skvělé místo na odreagování. Jak pro větší děti, tak i pro nejmenší. Nový dětský koutek pro prťata je super nápad. A laser game pro dospěláky TOP.
Location
Service
Petr Rybář
Petr Rybář
2023.09.02
Absolutně nedoporučuji arogantní chování vedoucího.Děti poškodili zbraň a za naletování čtyř drátků si naůčtoval 2500 korun takže nás ta sranda vyšla na 4500 je to zlodějina nedoporučuji.
Reply from Střekov Aréna - Jump Ústí - Laser Game 2023.09.02
Dobrý den, pokud někde něco poškodím jsem srozuměn s tím že to také budu muset zaplatit. Před začátkem hry, jste byli upozorněněni na to že se poškození zbraně hradí. Když vám někdo poškodí majetek, tak ho nebudete chtít zaplatit? Co je tedy arogantního na tom, že někdo chce zaplatit za poškození majetku? Dětem se hry určitě líbili, a dle vašeho nadšení vám také!!! A jinak zbraně pochází z ciziny, jejich servis není jednoduchý, a také do její opravy je neschopná her takže tím přicházíme o další peníze. Přeji vám příjemný zbytek dne, a také aby jste se zamyslel nad tím, že není normální poškodit cizí majetek a neuhradit škodu!!! Cena jedné zbraně je 25.000,- a sehnat nahradní díli v dnešní době je takřka nemožné.
pitrs130
pitrs130
2023.08.03
Neuvěřitelně arogantní a vulgární přístup vedoucího k zákazníkovi. Úmyslně mylně uvedené ceny a ochota vysvětlení na bodu mrazu. Nedoporučuji v žádném případě!!!
Service
Reply from Střekov Aréna - Jump Ústí - Laser Game 2023.08.03
A náš skvělý FB promotér 😊 až budete chtít placené místo trola, který hejtí místa která ani nenavštívil, dejte nám vědět, rádi vás zamestnáme 😊
Advertisement
Anna Pronjukova
Anna Pronjukova
2023.07.27
Kristina Dvořáčková Mičková
Kristina Dvořáčková Mičková
2023.07.06
Jako "sportoviště" hodnotím kladně. Jen zřídka je zde plno a dá se velmi dobře pracovat i s menšími dětmi (4roky). Mladší děti zde nezaujme dlouhodobě nic. Občerstvení přijatelné, ale pokud hledáte více než nanuk, limonádu, kávu a brambůrky nebudete potěšeni. Parkování u budovy nebo v přilehlé ulici.
Laura Píšová
Laura Píšová
2023.04.08
Location
Rooms
Service
Petr Vaňkát
Petr Vaňkát
2023.03.16
Advertisement
Morozsko Win
Morozsko Win
2023.02.12
Patricie Junková
Patricie Junková
2023.01.10
Maximální spokojenost, laser game naprostá pecka, autentické prostředí, milý přístup personálu… každá akce stojí za to.. jezdí tam i má rodina až z Usteka
Location
Rooms
Service
Caba Cabovic
Caba Cabovic
2023.01.10
Václav Hruška
Václav Hruška
2023.01.04
Lasergame perfektní. Jeden z nejlepších, který jsme navštívili. Jedna hra nám nestačila... parádní prostory.....velmi milá a ochotná obsluha. Moc děkujeme.
Advertisement
Daniela Vankatova
Daniela Vankatova
2022.12.29
Skvěle místo pro celou rodinu, pro rodiče super kavárna s výhledem na děti
Krystina Krejcova
Krystina Krejcova
2022.12.29
Nejlepší místo pro celou rodinu, doporucuji
Michelle Alonsova
Michelle Alonsova
2022.12.29
Příjemný personál, skvělé ceny. Na své dítko krásně vidíte. Vřele doporučuji 👌