Zelfwoonhuisverkopen Reviews

Zelfwoonhuisverkopen Reviews

4.8

Excellent - based on 59 reviews

zelfwoonhuisverkopen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Jet Zoutewelle
Jet Zoutewelle
2023-01-14
Positive
Professionalism
Vakkundig en professioneel. Door het snelle handelen van Koen, hebben wij een mooi pand mogen toevoegen aan onze portefeuille. Ga zo door, wij zijn fan!
Evelien Hoekstra
Evelien Hoekstra
2022-01-31
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Nadat wij hadden besloten ons huis te willen verkopen om het terug te huren ging ik op zoek en vond ik Zelfwoonhuisverkopen. Ik kwam snel in contact met Koen. Hij heeft snel een koper gevonden voor ons huis en al snel was de bezichtiging met daaropvolgend al de koop rond gemaakt. Hartstikke fijn hoe en hoe snel dit ging.
Jesse Middleton
Jesse Middleton
2020-12-29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ik raadt iedereen aan het via Koen je huis te verkopen. Het ging ontzettend snel, was persoonlijk, betrouwbaar en duidelijk. Niks op aan te merken en ga zeker in de toekomst wedrom gebruik maken van de diensten als het nodig is. Koen bedankt!
Martin Gaikema
Martin Gaikema
2020-12-22
Je kan je niet voorstellen hoe gelukkig ik ben, alle zorgen uit handen genomen Een heel goed contact Koen Overschie en binnen een week al een koper voor mijn appartement . Alles wat vooraf is afgesproken is daadwerkelijk uitgevoerd Grote Klasse waarvoor mijn dank
Reply from Zelfwoonhuisverkopen 2020-11-19
Hallo Martin, u heeft gelijk, wij nemen direct contact met u op.
Herman Poort
Herman Poort
2020-10-14
Ik heb via Audacia een appartement aangekocht ondanks dat er erg weinig dat in aanmerking kwam als beleggingspand. Dit liep allemaal erg soepel er is zeker voor herhaling vatbaar.
Joke Van Holsteyn
Joke Van Holsteyn
2020-09-10
Positive
Professionalism
brigitte veer
brigitte veer
2020-04-22
Direct bij het eerste contact met Koen was het professioneel maar ook zeer persoonlijk. De geboden prijs was marktconform (gelijk aan een waardebepaling van een lokale makelaar), daarna volgde snel de overeenkomst en de handtekening van de koper. Bedankt voor de samenwerking!
Nico Arkesteijn
Nico Arkesteijn
2020-04-21
Hele goeie ervaring gehad met Koen Overschie , kwam heel vertrouwelijk over. Een mooie prijs voor ons appartement gehad, zeer behulpzaam met diversen spullen die nog weg moesten , vooral een groot voordeel met mensen die op oudere leeftijd zijn. Wij kunnen dat iedereen aanbevelen , top!
N v R
N v R
2020-01-29
Zeer aangenaam proces doorlopen met Audacia Vastgoed. Koen is klantvriendelijk, helder in zijn communicatie en schept van tevoren de juiste verwachtingen. Ik had gedurende het proces veel vragen en Koen heeft deze netjes en volledig beantwoord. Koen heeft tevens waardevolle additionele adviezen gegeven met betrekking tot de verkoop. Ik kan Audacia Vastgoed aan een ieder aanraden die zijn woning op een snelle en prettige manier wil verkopen. Roel
vera kooijman
vera kooijman
2019-12-17
Prettige mensen , die snel een faire prijs boden voor ons appartement. Waren ook bereid een aantal extra’s te bieden zoals bereid zijn een voorschot te geven en de mogelijkheid niet alles helemaal kaal op te leveren. Groot voordeel tov een makelaar! Aanrader.!!
Dennis Schrauwen
Dennis Schrauwen
2019-10-29
Goede ervaring met deze mensen gehad. Ik wilde m'n appartement snel verkopen. Dat is gelukt en ik heb faire prijs gekregen.
Roland Pont
Roland Pont
2019-10-16
Goede en vakkundige mensen, ik kreeg bij verkoop een goed advies. Zonder tussenkomst van een makelaar kon alles heel snel geregeld worden super blij met de gang van zaken.