Zelfbouwcontainer - Demontabele containers voor de laagste prijs van NL

Zelfbouwcontainer - Demontabele containers voor de laagste prijs van NL Reviews

Excellent rating
4.9
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (79)
pieter Spaa
pieter Spaa
2024.04.22
Goed communicatie, aardige behulpzame lui, chauffeur melde zich netjes van te voren en was behulpzaam bij het afladen. Kortom dik tevreden.
Advertisement
Pascalc ik Vonmade
Pascalc ik Vonmade
2024.02.06
4 jaar geleden een zelfbouwcontainer besteld. Prima service en kwaliteit. Laatst contact gehad over het klemmen van de deur. Deze is weer netjes in orde gemaakt en tevens meteen de container weer netjes waterpas gezet. Dank jullie wel !
Dennis de Graaff
Dennis de Graaff
2024.01.13
3 bij 2 meter container gekocht en keurig netjes afgeleverd. Ziet er top uit en is super makkelijk in elkaar te zetten. Ook een drietal planken erbij gekocht waar je veel op kwijt kunt. De enige opmerking die ik heb zijn de sloten, die zijn van een niet hele goeie kwaliteit. Wij hadden wel een fundering gemaakt van hardhout en dat is ook wel aan te raden als je de container langer wilt gebruiken. Ik ben zeer tevreden!
Dennis van Klooster
Dennis van Klooster
2023.12.24
Na bestelling prettige communicatie over de levering. De bezorger was uiterst behulpzaam en de container hadden wij binnen 2 uur in elkaar. Goede kwaliteit! Aan te bevelen!
Sportfondsen Voorschoten BV
Sportfondsen Voorschoten BV
2023.12.17
Container snel kunnen bestellen en deze werd in overleg afgeleverd op een fijn moment. De chauffeur, Farzan, belde voor aflevering dat hij onderweg was. Hij kwam op de afspraken tijd aan. Ook hielp hij met lossen en nog wat tips gegeven voor montage en gebruik. De container is met 2 (handige) mannen binnen 1,5 uur opgezet. Binnenkort gaan wij onze gasten van zwembad en golfbaan Het Wedde vanuit de demontabele barcontainer voorzien van een versgebakken oliebol!
Advertisement
Manita Hocks
Manita Hocks
2023.12.17
Heel fijn bedrijf met goede service. De container kwam mooi volgens afspraak, en de hulp ter plaatse om ons op weg te helpen was sympathiek! Mooi concept die zelfcontainers, hij staat er goed bij!
bas petiet
bas petiet
2023.11.25
Prachtige container geheel volgens afspraak optijd en vakkundig geleverd. De plaatdelen met 4 man (inclusief de chauffeur) na achter gereden op een paar hondjes. De grondplaat even waterpas zetten op de 4 hoeken en dan de boel vastschroeven met dop 19mm en 8mm bouten/moeren. Het is kinderspel om inelkaar te zetten met +- een goed uurtje staat hij ! Nu hopen dat hij waterdicht blijft en een lange levensduur heeft… tot nu toe tevreden !
Henk Ter Haar
Henk Ter Haar
2023.11.20
Omdat ik hem snel nodig had werd mijn container binnen 3 dagen na opdracht geleverd! Klantvriendelijkheid en eerlijk advies is voor Zelfbouwcontainer de standaard. De container werd door Karzan afgeleverd en ook van hem kreeg ik goede informatie en advies. Ik kom zeker nog een keer terug bij Zelfbouwcontainer!!
Chris Overmans
Chris Overmans
2023.11.12
Alles keurig geleverd en vriendelijke behulpzame chauffeur.
Advertisement
Lida Roseboom
Lida Roseboom
2023.11.10
Ik had een aantal vragen voordat ik de bestelling deed. Duidelijk en behulpzaam geholpen aan de telefoon. Op de afgesproken datum telkens contact gehad met de chauffeur, over het tijdstip. Aangezien het niet naast de deur was. Bij levering was de uiterst vriendelijke chauffeur niet te beroerd om zelf ook nog mee te helpen. Dit hebben we zeer gewaardeerd. En nu zijn we heel blij met ons nieuwe, degelijke schuurtje op het peuterplein. Dit bedrijf zou ik zeer zeker aanraden.
Bas
Bas
2023.10.15
Goede communicatie, makkelijk in elkaar te zetten en schitterend resultaat. Dit alles binnen 2 uur met 4 man. Zeer tevreden.
Jan De Waal
Jan De Waal
2023.10.15
Weer een container geplaats op locatie, erg tevreden.. eenvoudig en snel te plaatsen
Charity Kamminga
Charity Kamminga
2023.10.13
2 bij 3 houtlook zelfbouwcontainer besteld. Levering was perfect, niks op aan te merken. Chauffeur belde netjes van te voren hoe laat hij er zou zijn waarna hij flink zijn mouwen opstroopte om te helpen met afladen💪 Daarna stond hij in een uurtje in elkaar! Het eind resultaat is zo netjes dat iedereen denkt dat het ene houten schuur is 😋 100% tevreden, een echte aanrader.
Advertisement
Reg Hoogesteger
Reg Hoogesteger
2023.09.16
Van oriëntatie tot bezorging goed begeleid. Na een vlotte montage bleek één slot kapot. Dezelfde dag opgelost door Mathijs. Superservice! Met een beetje creativiteit en een sedumdak is het ding nog leuk te camoufleren.
tim colijn
tim colijn
2023.08.09
Snelle levering, goede communicatie. Makkelijk in elkaar te zetten met 4 man. Degelijk sluitwerk.
Jessica Walter
Jessica Walter
2023.03.10
Prima en snelle service, bekijk van te voren goed het instructie filmpje op de site en dan heb je hem met 4 man in 1,5 uur afgeladen en in elkaar gezet. Makkelijk in en met weinig gereedschap elkaar te zetten, prima kwaliteit en staat als een huis.
A. Binneveld
A. Binneveld
2022.12.30
Advertisement
Guus Sipasulta
Guus Sipasulta
2022.11.02
Gister is de 4 x 2 container geleverd die ga gebruiken als schuurtjes. De aanlevering ging soepel en met hulp van de chauffeur de container gelost. Montage was simpel. Voorafgaand telefonisch contact verliep ook soepel. Kortom mooi schuurtje, goeie gasten, dankjulliewel!
L. de Hoog
L. de Hoog
2022.09.06
Vandaag zijn twee containers afgeleverd 2*3m. De chauffeur hielp keurig mee met de hulptroepen om de delen van de aanhanger af te dragen en naar de tuin te brengen. Dank.
Carlos van Hardenbroek
Carlos van Hardenbroek
2022.08.30