Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń

Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń Opinie

Opinie Doskonały
5.0
146 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (146)
Sol Aeternus
Sol Aeternus
2024.04.16
Kolejny rok współpracy - jestem fantastycznie zadowolony z pracy Pana Marcina, nie tylko dzięki najniższym cenon, ale również dzięki zaangażowanemu podejściu do klienta. 5* w pełni zasłużone :D
Reklama
marian kowalczyk
marian kowalczyk
2024.04.16
szybko i sprawnie, polecam Pana Marcina
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2023.12.10
To najwyższa moja dotychchczasowa ocena, poza skalą Google. Panie Marianie, dziękuję :)
dariusz kozłowski
dariusz kozłowski
2024.04.07
Pozytywny
Wartość
jak zawsze najlepsza oferta,super obsługa polecam wszystkim małym i dużym firmom jak i osobom prywatnym-pozdrawiam Wojciech K.
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2020.07.04
Panie Darku, dobra opinia od wymagającego klienta bardzo cieszy :)
cezary tomaszewski
cezary tomaszewski
2024.04.06
Pozytywny
Profesjonalizm
Bardzo zaangażowany i bardzo dbający o dobro klienta.
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2021.06.01
Panie Czarku, dobro klienta jest dla mnie celem numer 1. Dziękuję, że Pan to dostrzega :)
Krzysztof Zwoliński
Krzysztof Zwoliński
2024.03.25
Reklama
Sylwia Krzyżanowska
Sylwia Krzyżanowska
2024.03.19
Pan Marcin , jak zwykle wykazał się skutecznością i pełnym profesjonalizmem. Polecam !!!
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2023.12.18
Pani Sylwio, jest mi niezmiernie miło za tak obszerną opinię wypełnioną pochlebnymi słowami :)
GrzMi
GrzMi
2024.03.15
Fachowiec od ubezpieczeń, polecam
Daniel Gredzinski
Daniel Gredzinski
2024.03.11
Bardzo dobry doradca profesjinalna obsługa jestem zadowolony z jego uslug polecam!
Bohdan Lenart
Bohdan Lenart
2024.03.10
Otrzymałem profesjonalną i sprawną pomoc od Pana Marcina. Uzyskałem konkretną i wyczerpująca informację nt. oferty ubezpieczeniowej, której poszukiwałem.
Reklama
Igor Pytkowski
Igor Pytkowski
2024.03.08
Dobra robota, zawsze szybko i profesionalnie, z Panem Marcinem Ubezpieczam swoje pojazdy od 3 lat, nigdy się nie zawiodłem.
Elzbieta Palka
Elzbieta Palka
2024.03.07
Zdecydowanie polecam Pan Marcin profesjonalny i bardzo pomocny
Aga Aga
Aga Aga
2024.03.06
Profesjonalny broker ubezpieczeniowy. Zawsze dostępny, a jeśli nie może rozmawiać, pamięta aby oddzwonić. Bardzo serdecznie polecam. Ewa
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2023.12.18
Bardzo dziękuję za miłe słowa :)
Oleg Pankiv
Oleg Pankiv
2024.03.05
Reklama
Greg Kiszonka
Greg Kiszonka
2024.02.27
Ubezpieczenie samochodu OC,AC . Cała sprawa załatwiona przez telefon i mail . Miło sprawnie i bez wychodzenia z domu . Polecam
Marzena Szukiel
Marzena Szukiel
2024.02.19
Zdecydowanie polecam usługi Pana Marcina ! Pełen profesjonalizm. Mam pewność, że przedstawiona mi oferta jest jak najbardziej dopasowana do moich potrzeb. To dotyczy zarówno nieruchomości jak samochodu.
Magda
Magda
2024.02.17
Najlepszy doradca ubezpieczeniowy ever!!! Polecam!
Jacek Łyszko
Jacek Łyszko
2024.02.11
pan Marcin jest profesjonalistą, szczerze polecam.
Reklama
Agnieszka Kapitańska
Agnieszka Kapitańska
2024.02.10
Pozytywny
Jakość
Wartość
Polecam współpracę z Panem Marcinem, zawsze szybko i profesjonalnie zawarte ubezpieczenie dopasowane do potrzeb klienta.
Odpowiedz z Marcin Zdyb. ekspert od ubezpieczeń 2021.06.01
Pani Agnieszko, wielkie dzięki za miłe słowa :)
Magdalena Röhrig (Szamanka)
Magdalena Röhrig (Szamanka)
2024.02.09
Znakomity expert od ubezpieczeń, profesjonalny, oferuje całą gamę produktów i pomaga wybrać najlepszy. W razie szkody bez problemów służy pomocą w uzyskaniu odszkodowania. Polecam !
Dorota Tomaszewska
Dorota Tomaszewska
2024.02.05