YouTab.pl

YouTab.pl Opinie

Opinie Dobrze
4.4
260 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (260)
Olciaaa xx
Olciaaa xx
2022.12.15
Bardzo profesjonalna i szybka reakcja ze strony sklepu zarówno jak i na zwrot jak i zamówienie. Bardzo polecam bardzo mili i profesjonalni ludzie
Reklama
Michał Pasztaleniec- Serafiński
Michał Pasztaleniec- Serafiński
2022.12.10
super sklep i miła obsługa
Nihil Novi
Nihil Novi
2022.10.13
Zdecydowanie nie polecam. Jakość wykonania etui pozostawia wiele do życzenia. Niemiła obsługa, plus długi czas oczekiwania na zamówienie.
Fedor Khersonskyy
Fedor Khersonskyy
2022.09.08
Polecam! Szybka wysyłka, towary dobrej jakości w dobrej cenie
Odpowiedz z YouTab.pl 2022.09.09
Dzień dobry ! Dziękujemy uprzejmie za tak miłą opinię ! :) Zachęcamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie z akcesoriami GSM :) Pozdrawiamy, Załoga YouTab
Robert Pawlowski
Robert Pawlowski
2022.09.01
W końcu solidna firma.Etui takie jak chciałem.Szybko i solidnie.Pan Rysio wymiata.Polecam.
Reklama
Artur
Artur
2022.07.12
MF
MF
2022.07.01
Szybka wysyłka, wszystko doszło na czas i bez problemów
Joanna Waldoch
Joanna Waldoch
2022.06.28
Polecam, szybko, sprawnie, etui idealnie pasuje 😊
Dawid Trynda
Dawid Trynda
2022.06.06
Polecam wszystkim YouTab.pl. Szybka i profesjonalna obsługa,towar również na dobrym poziomie.
Reklama
Gabriela Brzezińska
Gabriela Brzezińska
2022.05.26
Zakupy udane, kontakt ze sklepem bardzo dobry, towar taki jak na zdjęciu. Przesyłka szybko dotarła :) polecam
Katarzyna Domagala - Rybak
Katarzyna Domagala - Rybak
2022.05.26
Przesyłka przyszła w pogniecionym i naruszonym pudełku.
Odpowiedz z YouTab.pl 2022.05.26
Dzień dobry ! Pani Katarzyno, prosimy o kontakt mailowy pod adresem : sklep@youtab.pl Z pewnością uda nam się wyjaśnić wszelkie niedogodności i dojść do porozumienia :) Pozdrawiamy! :)
Jarosław Sobolewski
Jarosław Sobolewski
2022.05.20
Rewelacyjna obsługa, "Pan Rysio" faktycznie szaleje :) z obsługą zamówień.Paczka bezpiecznie zapakowana a przede wszystkim szybkość dostarczenia. polecam i pozdrawiam Pana Rysia :)
Hanna Kotlewska
Hanna Kotlewska
2022.05.19
Bardzo szybka dostawa Etui na telefon przepiękne i praktyczne.Jestem mega zadowolona. Polecam !!
Reklama
Baszu 43
Baszu 43
2022.05.12
Właśnie odebrałem etui do Xiaomi 11T Pro z własnym wzorem. "Cienki" odwalił kawał dobrej roboty! Polecam, TOP
Bartek P
Bartek P
2022.05.06
Polecam, ze względu na naprawdę dobre ceny i szybką dostawę. Ze swojego doświadczenia sugeruję zadzwonić wcześniej do sklepu i dopytać czy dane etui na telefon pasuje do szkła hartowanego. (u mnie etui podważało szkiełko, ale to moja wina ). Produkty bardzo dobre jakościowo i oryginalne. Polecam
Grzegorz Nowacki
Grzegorz Nowacki
2022.04.29
Kontakt ze sklepem na ekspresowym tempie. Szeroki wybór produktów w dobrych cenach.
Ewa Banasiewicz
Ewa Banasiewicz
2022.04.26
Zakup dokonany z wielką przyjemnością,profesjonalna,sympatyczna obsługa,szybko i bez problemów,polecam
Reklama
WITOLD ACHCIŃSKI
WITOLD ACHCIŃSKI
2022.04.26
PROFESJONALNIE !
Jarek Bąkowski
Jarek Bąkowski
2022.04.14
Rafał Kowalski
Rafał Kowalski
2022.04.14
Wszystko ok . Polecam tę stronę;)