YourwayPT

YourwayPT Reviews

Excellent rating
5.0
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Ufuk
Ufuk
2024.04.17
Als je opzoek bent naar progressie moet je zeker hier zijn. Thomas houdt rekening met je persoonlijke wensen en doelen. Hij heeft voor mij 3 schemas gemaakt, hierdoor ben ik sinds November 2023 5 kilo aan spieren aangekomen, hier ben ik erg blij mee. Bij het samenstelling van de schemas vraagt hij altijd ook na of dit goed is en haalbaar is. De oefeningen in de schemas bieden voldoende variatie en stimulatie voor groei.
Advertisement
Sander De haan
Sander De haan
2024.04.15
Hele fijne en goede personal training gehad. Ik heb training van Wibo en Thomas gehad en ben in een korte tijd weer heel fit geworden door de manier van trainen en de trainingsschema’s. Ook heb ik voedingsadvies gekregen van thomas waardoor ik mijn doelen nog beter heb weten te behalen.
Mant Rouwenhorst
Mant Rouwenhorst
2024.04.14
Super fijne trainingen door leuke en gemotiveerde jonge trainers die ook 50 plussers met veel enthousiasme begeleiden en motiveren. Afwisselende trainingen, zelfs de touwen zwiepen wordt leuk door de vooruitgang die ik boek!
Iris Smeenk
Iris Smeenk
2024.02.08
Uitstekende Personal Training Ervaring met YourwayPT! Thomas zijn toewijding en expertise hebben mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het begin was het duidelijk dat Thomas zijn vak serieus neemt. Zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke trainingssessie op maat gemaakt is voor mijn doelen en fitnessniveau. Zijn diepgaande kennis op het gebied van gezondheid en fitness was evident, en hij wist me te motiveren op momenten dat ik dacht dat het moeilijk was. Wat YourwayPT onderscheidt, is de aandacht voor detail. Thomas stelde niet alleen effectieve trainingsschema's op, maar gaf ook waardevol voedingsadvies om mijn algehele welzijn te verbeteren. De variatie in de oefeningen hield elke sessie boeiend en uitdagend. Al met al kan ik YourwayPT ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke training op maat. Thomas is niet alleen een deskundige trainer, maar ook een vriendelijke en motiverende coach die je helpt je fitnessdoelen te bereiken.
Betty Tiessink
Betty Tiessink
2024.01.27
Thomas je bent een topPT! In de afgelopem 8 weken heb je je deskundigheid goed overgebracht en de trainingen enthousiast gegeven. YourwayPT is een aanrader voor iedereen die graag onder begeleiding sport!
Advertisement
Yvonne Westendorp
Yvonne Westendorp
2024.01.26
Thomas maakt gevarieerde trainingen. Als je zelf een idee hebt, is dat altijd in te passen in de training.
Loes dinkelman
Loes dinkelman
2023.12.29
Een aantal weken geleden kwam ik de site van YourwayPT op fb tegen. Door mijn burn-out, had ik totaal geen energie meer. Dit wilde ik weer gaan opbouwen met behulp van Thomas. Nu een aantal weken verder en het gaat echt de goede kan t op. Thomas houdt de fysieke en mentale gezondheid goed in de gaten. Daar waar ik snel over mijn grens zou gaan, fluit hij mij even terug en passen we samen de oefeningen aan. Fijne samenwerking!!
hans fabries
hans fabries
2023.12.21
Ik Marleen Fabries train al een poosje bij Thomas, een goede en prettige trainer. Eerst besproken welk doel ik wil bereiken Waar hij de trainingen op aan past. De trainingen zijn leuk en afwisselend en legt de trainingen goed uit. Er zit vooruitgang in dank zij Thomas. Dus ik ga er met plezier naar toe.
The Pink Walnut
The Pink Walnut
2023.12.15
Trainen met Thomas als personal trainer maakt sporten weer leuk! Door goed te luisteren naar wat me wel en niet aanspreekt, is elk uur weer anders en passend. Thomas zorgt voor een relaxte sfeer en motiveert om net dat stapje extra te zetten. Nog een van de voordelen van PT; weinig ruimte om het jezelf makkelijk te maken. Overweeg je PT dan raad ik je Thomas zeker aan.
Advertisement
JeroenDenyce Dommerholt
JeroenDenyce Dommerholt
2023.12.07
Jeroen en ik hebben elkaar voor beide verjaardagen 1 keer (4x) de duotraining cadeau gegeven. En dat is echt een aanrader! Beiden ervaren we meer energie na de trainingen. Thomas pakt het heel goed aan. En houdt rekening met onze wensen. Thomas is heel professioneel, en gemoedelijk. Heel fijn in de omgang. Straalt rust uit. En past de training aan aan elk niveau. We zijn heel blij met trainingen! Een dikke duim van Jeroen en Denyce
Claudia van Braak
Claudia van Braak
2023.11.14
Thomas Pardijs is zeer kundig op het gebied van personal training. Vooraf stelt hij samen met jou af wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. De trainingen zijn nooit saai en na de laatste 10 minuten “even alles wat erin zit eruit halen” ga je voldaan en met complimenten weer naar huis.
Peter Spenkelink
Peter Spenkelink
2023.10.05
YourwayPT sluit geheel aan bij mijn wensen en doelstellingen. Thomas is zeer professioneel en weet mij altijd goed te motiveren op momenten dat ik die nodig had en keek ik altijd weer uit naar de volgende sessie. Wanneer een leefstijl je doelstelling in de weg gaat zitten, wordt dit met je gedeeld zodat je deze kan aanpassen en zo altijd je gewenste resultaat kan behalen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Florence Nijkamp
Florence Nijkamp
2023.10.04
Ik heb altijd erg fijn gesport bij Thomas. Hij is erg professioneel en stelt je gelijk op je gemak. Hij past de trainingen aan op je doelen en niveau. Voor het eerst vond ik het sporten daadwerkelijk leuk en was ik gemotiveerd om iedere week te komen.
Advertisement
J
J
2023.10.03
Ik heb geruime tijd met Thomas als mijn personal trainer getraind, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij niet alleen een uitstekende trainer is, maar ook zorgt voor een fijne en gezellige trainingservaring. Thomas heeft een diepgaande kennis van fitness en weet precies hoe hij mijn doelen moet aanpakken. Wat de sessies echt bijzonder maakt, is de leuke en vriendelijke sfeer die hij creëert. Trainen bij Thomas voelt niet als een verplichting, maar eerder als een plezierige activiteit. Ik raad hem ten zeerste aan aan iedereen die serieus wil werken aan hun fitnessdoelen en tegelijkertijd een leuke tijd wil hebben.
Britt Oudenampsen
Britt Oudenampsen
2023.09.30
YourWayPT sluit aan bij jouw doelen en mogelijkheden, door een persoonlijk opgesteld trainingsschema, om zoveel mogelijk progressie in de sportschool te maken. De oefeningen worden gedemonstreerd door Thomas en/of uitgelegd aan de hand van instructievideo’s. Dit is erg fijn wanneer je de oefeningen niet kent of begrijpt. Bovendien is Thomas’ voedingsadvies functioneel om het gewenste resultaat te behalen!
Ruben Kolkman
Ruben Kolkman
2023.09.26
Thomas is zeer professioneel, hij kijkt gericht naar welke doelen je voor ogen hebt en past daar zijn trainingen en voeding schema’s op aan zodat je de gewenste resultaat kunt behalen!
Sharon Stoel
Sharon Stoel
2023.09.19
Advertisement