Your Health Concept

yourhealthconcept.nl

Your Health Concept Reviews

Excellent rating
4.9
95 reviews Verified
Your Health Concept
%title%

%offer%

Reviews ( 95 ) 4.9

Bonne Leeuwenkuijl
Bonne Leeuwenkuijl
2024.04.23
Ik heb een consult bij Your Health Concept geboekt met als motivatie om mijn gezondheid/eetpatroon te verbeteren en dat ik het lastig vind om te bepalen welke informatie nuttig is. Thomas heeft mij een referentiekader aangereikt dat ik nog niet kende; die van de natuurkunde en quantum mechanica/biologie. Toen hij de vraag stelde: “waarom wil je je gezondheid verbeteren?” merkte ik dat ik daar nog niet diepgaand over had nagedacht (lees onderaan een korte beschrijving van mij voor wat context). Thomas herkende mijn antwoord en begon zijn verhaal te vertellen over licht, het effect ervan op onze leefomgeving, het verschil tussen wetenschap en onderzoek, hoe dit resulteert in een suboptimaal eetpatroon en hoe je dit naar een optimaal eetpatroon kunt verleggen. Hij reikt een nieuw referentiekader aan waar ik verder mee aan de slag kan gaan. Een los consult is zeker voldoende - als je niet zo diepgaand hebt nagedacht over wat je wil verbeteren in je gezondheid zoals ik en zelf redelijk gezond leeft - om zelf weer aan de slag te gaan met de informatie die Your Health Concept je geeft. Ik ben tevreden over het consult met Thomas. Korte beschrijving van mijzelf: Ik ben een 34-jarige man en identificeer mij als iemand met een goede gezondheid. Ik heb weinig ongezonde eet/drinkgewoontes, een goed slaapritme, beweeg redelijk voldoende, probeer regelmatig buiten te zijn en heb een redelijk gezondheidsbewustzijn.
Advertisement
Lejla Musaefendic
Lejla Musaefendic
2024.04.17
Ik heb een goede ervaring met Your Health Concept, vandaar de 5 sterren. Samen met Myrlon en Thomas heb ik een 1 op 1 traject gevolgd om mijn klachten te verhelpen. Ik kwam van best ver met mijn gezondheid en achtergrond en ze hebben me geholpen om de eerste stappen richting de goede kant te zetten. De coaching calls met Myrlon en Thomas hebben mij geholpen om langzaam maar zeker bepaalde gewoontes om te buigen en nieuwe gewoontes toe te passen. A.d.h.v. het persoonlijke behandelplan had ik een duidelijk beeld van hoe ik mijn leven moest gaan leven om van mijn klachten af te komen en wat voor mij belangrijk is. Alle tools en kennis die ik van ze heb gekregen gebruik ik dagelijks en blijf ik voor de rest van mijn leven inzetten om mijn gezondheid te optimaliseren. Als ik vergelijk hoe ik mij voelde voordat ik het traject aanging en na het traject dan kan ik zeggen dat dit een goede investering is geweest! Als je langere tijd kampt met gezondheidsklachten zou ik YHC zeker aanraden. Ze nemen de tijd voor je en nemen je klachten serieus. Het is een goede investering die je hele leven lang meegaat. Myrlon, Thomas en Ruud: bedankt!
Maarten Paas
Maarten Paas
2024.04.08
Goede informatie en duidelijk advies!
Annejan Hille Ris Lambers
Annejan Hille Ris Lambers
2024.04.05
Unieke benadering op gezondheid. Na zelf al veel onderzoek gedaan te hebben, en geëxperimenteerd te hebben met van alles, heeft Thomas me van nieuwe en effectieve informatie voorzien. Deze informatie is in mijn optiek essentieel om het lichaam en zijn werking goed te kunnen begrijpen en hier interventies op toe te passen. Ik raad het iedereen aan, of je net begint aan ‘gezonder’ willen worden of juist al verder hiermee (denkt) te zijn.
Karima Akachkach
Karima Akachkach
2024.03.29
Mijn zoon heeft vorig jaar zomer bij YHC een huidtraject gevolgd voor zijn eczeem. Hij had jaren lang last van ernstige eczeem, tot bloedens aan toe door het open krabben. Iedere nacht wakker van het krabben en de pijn die daarna volgde. Soms wist hij niet waar hij het zoeken moest. De huisarts adviseerde hormoon crème maar dit wilde ik absoluut niet. En daar was toen YHC. Door de geweldige hulp van Thomas en Myrlon hebben we de juiste tools meegekregen om er vanaf te komen. Ik was eerst even bang dat het traject lastig zou zijn voor mijn zoon, hier een daar een hobbel. Maar ik ben zo blij dat we hebben doorgezet. Het is zo bijzonder om de before en after foto’s te zien. Zijn huid is prachtig genezen, en de nachten zijn weer rustig!
Advertisement
Muz de Arte
Muz de Arte
2024.03.22
Zeer leerzaam en heilzaam. Alle "artsen/medici en voedingsdeskundigen en therapeuten" zouden hier verplicht les moeten krijgen en de kinderen zouden het op school moeten leren. Na 10 jaar ellende, ziekenhuizen (o.a. AMC/Erasmus/Canisius-Wilhelmina) in en uit, 5 x aan de hemelpoort geklopt ben ik nu reeds 5 jaar vrij van ontstekingen en herhaalde sepsis. Te gek dat in deze tijd nog mensen ziek worden gepraat met de misplaatste diagnoses van "auto-immuunziekten" en al wat chronisch is. Hopelijk zullen meer en meer mensen dit gaan begrijpen en hun eigen lichaam leren kennen; hoe het werkt en hoe niet. Superdankjewel Thomas en team van Your Health Concept ! Groeten, Michel
Frieke Koopmans - Staffhorst
Frieke Koopmans - Staffhorst
2024.03.20
Toen ik voor de zomervakantie van 2023 starten met het traject bij Your Health Concept zat ik aan de zware medicatie voor de ziekte van Chrohn met alle bijwerkingen van dien. Mijn grootste wens: Chrohn niet chronisch krijgen en het stoppen met medicatie. Een intensief traject volgde, waarin licht en voeding een grote rol spelen. Niet alle stappen waren makkelijk en vragen veel discipline, maar waar een wil is, is een weg. Eind december was het moment zover, ik ging stoppen met mijn medicatie. Nu in maart kan ik zeggen dat het super goed met mij gaat en dat mijn bloedonderzoek (regulier) dit ook aantoont. Hoe fijn is het dat ik weer grip heb op mijn eigen gezondheid. Ik heb inmiddels een toolbox verzameld waar ik mee aan de slag kan en daarmee ben ik niet alleen gezonder geworden, maar ook mijn gezin met mij mee. Ik zou het iedereen aanraden!
RelexZ Massage Chairs
RelexZ Massage Chairs
2024.03.20
Doe jezelf een plezier en leer hoe je lichaam werkt en waarom het niet werkt. Dit zouden we op school geleerd moeten hebben, maar gelukkig kan het nu ook via Your Health Concept. Ik zal nog een persoonlijke update plaatsen van de ellende die ziekte wordt genoemd, terwijl we gewoon onwetend zijn en moeten leren ons lichaam te begrijpen en dus ook beter te laten worden. Veel dank Thomas & team!
xlexi krabshuis
xlexi krabshuis
2024.03.20
ik heb de diagnose ziekte van crohn al vanaf 2012 en in het ziekenhuis hoor je alleen maar dat je er niks aan kan doen behalve medicijnen slikken om de ontsteking onder controle te houden en ik heb jaren lang heel veel soorten dieeten geprobeerd om het onder controle te krijgen en dit is het enige wat voor mij echt heeft geholpen YHC heeft mijn hele kijk op gezondheid veranderd ik raad iedereen aan met wat voor klachten dan ook om hier een traject te starten en zoveel te leren over hoe je je eigen lichaam kan verbeteren👌
Advertisement
Laurens B
Laurens B
2024.03.19
De afgelopen 4 maanden ben ik onder behandeling geweest bij YHC. Ik ben echt super enthousiast! Na jarenlange problemen met mijn buik ben ik daar nu eindelijk van af. Voordat ik bij YHC terecht kwam had ik de standaard medische molen al gehad. Met onderzoeken, diëtisten, zakjes vezels etc. niets hielp. Na een paar dagen leven volgens het your health concept namen de klachten al wat af. En na een week of 8 waren de klachten al voor ca. 80% weg. In de eerste periode van het traject nam de energie iets af en had ik het wat kouder. (Traject liep ook in de winter) Maar na een maand of twee is mijn energie enorm toegenomen en heb ik het eigenlijk nooit meer koud. Slapen was ook al jaren een issue. Maar tegenwoordig is mijn slaap ritme helemaal hersteld. Mijn systeem geeft vanzelf een signaal om naar bed te gaan en ik word uitgerust vóór de wekker wakker. Het was geen doel, maar een mooie bijwerking: Mijn vetpercentage is nu 10% en op mijn 43e een sixpack is erg fijn ;-)
jari bekaert
jari bekaert
2024.01.18
For someone that is passionate about being a healthy individual and searching for everything that could help me, I can honestly say that this intake call gave me a complete other perspecitve on the things that I have been studying for years now. It really opened my eyes. You can really feel the passion & enthousiasm of Thomas. He tells you what you need to hear and not what you want to hear. Recommend it to everyone.
HasanH B.
HasanH B.
2023.11.09
Eigenlijk zou iedereen op zijn minst een basiscursus -gezond leven- moeten volgen bij Thomas, Myrlon en Ruud, want voorkomen is beter dan genezen:) Bedankt voor het traject en alle wijsheid!
Bas Bijman
Bas Bijman
2023.10.31
Advertisement
Sterre Imming
Sterre Imming
2023.10.26
De afgelopen maanden aan de slag gegaan en gekozen voor de groeps sessie huidproblematiek. Ik ben ontzettend positief verrast. Ik heb al vanaf geboorte eczeem klachten en de laatste jaren werd dit alleen maar erger. Dit was precies wat ik nodig had. Ipv smeren en constant jeuk, open krabben en weer smeren eindelijk zelf invloed kunnen uitoefenen. Een bloedtest gedaan waar ook de nodige dingen uitkwamen waardoor ik met voeding, zonlicht, bioritme aanpassen en nog veel meer tips en tricks zelf aan het roer sta om de eczeem de baas te worden. En dat is zeker gelukt. Ik zat van top tot teen onder en nu alleen nog een paar kleine plekjes en ik ben er van overtuigd dat die ook weg gaan met alle praktische tips. Heldere uitleg gekregen en goed onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Als je dacht dat je alles wel een keer wist, ga dan zeker het gesprek aan want dit is een totaal andere kijk op de wereld om ons heen. Lifechanging! Dankjewel voor alles en dat jullie nog heel veel meer mensen mogen gaan helpen met jullie kennis en kunde
Peter de Gruyl
Peter de Gruyl
2023.10.18
Max Linsen
Max Linsen
2023.10.16
Marke Zwaan
Marke Zwaan
2023.10.16
Advertisement
Rick Wennekes
Rick Wennekes
2023.10.14
Rikovm
Rikovm
2023.10.14
Vroeger heb ik de diagnose Prikkelbare darm syndroom (PDS) gekregen en de afgelopen jaren een hoop orthomoleculair therapeuten gezien waardoor de symptomen minder zijn geworden. Helaas kwamen de klachten na het krijgen van c*vid terug. En ben ik een traject aangegaan bij Your Health Concept. Myrlon heeft mij intensief begeleid met een behandelplan waarbij ik mijn bioritme verbeterde, voeding moest aanpassen en ook de timing er van, supplementen nodig had voor een schimmelreiniging en kwam ik er achter dat een voedingspatroon hoog in dierlijke eiwitten en vetten voor mij véél beter is dan een voedingspatroon met veel vezels. Van Thomas heb ik veel theoretische kennis opgedaan, begreep ik mijn darmklachten beter en leerde ik om vaker echte rust te pakken. Bij Ruud heb ik een consult gehad voor het mentale aspect, waarvan ik kan zeggen dat 1 angst gerelateerde klacht drastisch verminderd is. Na 4 maanden hard werken en andere leefstijl en voedingskeuzes is mijn PDS zo goed als genezen. Het doel dat ik een kopje koffie met een broodje op appeltaart kan eten zonder klachten is bereikt. ☕️ 🍰 Ik weet dat mijn klachten ook samenhangen met stress, waar ik nu verder aan ga werken. Al met al heb ik ervaren dat YHC onderscheidend is, ze kunnen zorgen voor blijven resultaat en je tools mee krijgt hoe je na een terugval weer kunt herstellen. Als kritische feedback mag de communicatie soms wat strakker, had ik behoefte aan vaker praktische tips en voorbeelden en heb ik wel degelijk specifieke supplementen moeten gebruiken om klachtenvrij te worden, ondanks het bioritme en het veranderen van je omgeving de main focus is. Myrlon, Thomas en Ruud nemen de tijd voor je en je ziet dat ze deze leefstijl zelf ook ademen en heb ik ook met ze gelachen. Daar hou ik wel van. Bedankt en het is de investering echt meer dan waard. Riko van Middendorp
Chris Ruardi
Chris Ruardi
2023.10.14
zeer waardevol