Kamratföreningen Länken Laholm recensioner

4.9

Utmärkt - baserat på 27 recensioner

xn--lnken-gra.org
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (27)
Kamratföreningen Länken Laholm
Kamratföreningen Länken Laholm
2021-07-14
Verifierad
Det är med stor tacksamhet till Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse som stödjer Kamratföreningen Länken Laholm i form av ett bidrag till ett nytt biljardbord . Denna vackra möbel är vår kronjuvel som placerats mitt i allrummet som vår mest populära aktivitet. Biljardbordet som går varmt med spel från att vi öppnar tills vi stänger 7 dagar i veckan. Som tack rekommenderar vi dig som bor i Laholm att välja vår fristående sparbank för alla dina banktjänster.
christoffer billberg
christoffer billberg
2021-06-26
Verifierad
Laholms Sparbank stödjer Kamratföreningen Länken Laholm med ett helt nytt biljardbord som lyriskt kallas Länkens nya kronjuvel. Mitt i allrummet pryder biljardbordet vackert deras lokaler med biljardspel som är deras överväldigande mest populära aktivitet. Calle som är en av de mest aktiva biljardspelarna pratar med lyrisk tacksamhet om vad Laholms Sparbank sponsrade biljardbord betyder för deras ideella förening. När vårt nya biljardbord väl var på plats lyfte Laholms Sparbank intresset för biljarden bland medlemmarna till en helt ny nivå. Som ett klockverk spelar plötsligt alla biljard på Länken idag. Vår lokala fristående Laholms Sparbank visar återigen hur de med fingertoppskänsla alltid har intresset att på bästa möjliga sätt värna om lokalbefolkningens intressen som deras ledstjärna i sitt alltid pågårnde ideella arbetet för en ideell förening som den mycket välskötta Kamratföreningen Länken Laholm.
Karl Göransson
Karl Göransson
2021-06-26
Verifierad
Kamratföreningen Länken Laholm är ett aktivitetscenter för alkoholister som har kommit till insikt att de lider av ett alkoholmissbruk. Även om Länkens statistik inte är så bra på att få medlemmar helt nyktra finns det flera av oss som varit nyktra under en längre period. Jag är stolt att jag varit nykter utan återfall i snart 10 år nu. Det går lättare och lättare med tiden. Men de första månaderna är jobbiga för alla men vi har flera bevis i form av medlemmar som är helnykterister.
Petra Torresan
Petra Torresan
2021-06-11
Verifierad
Min upplevelse av kamratföreningen länken Laholm gav mig verkligen en positiv känsla. Jag blev bjuden på en verkligt god lunch och medlemmarna välkomnade mig som en av de trots att jag bara var tillfällig gäst. Jag måste även berömma med alla stjärnor som finns att ge, den fantastiskt gjorda hemsidan. Det är en fröjd att läsa de olika sidorna som berör kamratföreningen länken Laholm. Bra gjort!
Dag Björnerud
Dag Björnerud
2021-06-01
Verifierad
Länkarna Laholm och dess medlemmar hjälper mig att hålla mg nykter. Ett underbart kamratgäng 👫👍👍👍
rolf hökerud
rolf hökerud
2021-01-16
Verifierad
Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol.! Kom och besök Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen
kerstin hökerud
kerstin hökerud
2020-12-19
Verifierad
Som anhörig till en nykter alkoholist, besöker jag och min man länken nästan varje dag, det gör mig delaktig i hans tillfrisknande. Det är en fin gemenskap och ganska högt i tak, man säger vad man tänker. Dessutom håller jag på att lära mig spela biljard, som är sååå roligt!
kr ju
kr ju
2020-11-30
Verifierad
Länken i laholm gör ett bra arbete för alla oss missbrukare! Tack vare länken laholm började jag intressera mig för biljard istället för supa tack vare länken laholm har jag nu varigt nykter i 12månader Tack alla
Niels Henrik Falsberg
Niels Henrik Falsberg
2020-11-13
Verifierad
Tack vare länken laholm som har stöttat mej imångs år med kamratskap mellan medlemmarna på kamratföreningen länken laholm för under alla år som jag har varit med så har länken i laholm alltid ställt upp för mig i många dystra stunder som hemlös hjälpt mig att få duscha och tvätta mina kläder alltid välkommen till länken när jag har varit nykter mycket bra kamratforeningen ingen ser ner på den andre förstår och lyssnar på min situation i samhället och problemen jag hade då härliga människor som förstår mig ingen ser ner på mig har haft deras stöd alltid och hjälp har mycket att tacka länken för har varit nykter i många år sedan tur att ni finns nisse
Jan-Åke Göransson
Jan-Åke Göransson
2020-11-13
Verifierad
En lätt överskådlig, informativ och lätt manövrerad sida som Calle Göransson gjort. Jag är säker på att den kommer att bli välbesökt när man ska hålla sig uppdaterad om vad som händer på Länken. Dessutom ger den mycket bra information om vad Länken erbjuder medlemmarna. Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-10-10
Verifierad
Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.
Linda Johansson
Linda Johansson
2020-09-19
Verifierad
Verka vara ett toppen ställe , jag har även bott där en gång i tiden 😊 så man blir lite nostalgisk när man ser bilder från huset
Anne-Britt Wennström
Anne-Britt Wennström
2020-09-16
Verifierad
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-09-16
Verifierad
Kamratföreningen Länken är en plats där nyktra alkoholister och medberoende träffas och umgås. En härlig och omtänksam stämning!
Stefan Erlandsson
Stefan Erlandsson
2020-09-15
Verifierad
Länken Laholm har fått en mycket duktig chef efter Ronny, Cecilia är både kompetent, skicklig med att ta folk, hjälper dom som har problem, trevlig lättsam, har förmågan att få oss le, gör alltid något extra för oss, man trivs med hennes charm, som är så viktig, har också förmågan att styra upp o har idéer.,en ny epok ny framtid, det känns så tryggt o bra att det blev så bra. Häls Se.
Dennis Widart
Dennis Widart
2020-09-06
Verifierad
Det är alltid lika härligt att besöka deras organisation. De välkomnar en med öppna armar, och du lämnar sedan stället med ett leende och varm känsla inombords. De är genuina eldsjälar, verkligen.
Johan Heiner
Johan Heiner
2020-08-15
Verifierad
Tack för att jag nu när jag har haft semester haft privilegiet att den senaste veckan tagit biljardlektioner dagligen. Det har verkligen lyft mitt spel till en helt ny nivå. det är en helt klar nivåskillnad jag nu besitter för att fortsätta utveckla mitt biljardspel med alla personliga tips och råd som jag har fått av min coach. Vill du bli bättre i biljard rekommenderar jag privatlektioner av Karl Göransson på Kamratföreningen Länken Laholm. En härlig samling människor vilka besöker Länkens lokaler som är fulla av aktiviteter.
gert-inge ridell
gert-inge ridell
2020-08-12
Verifierad
Komplimanger för en snygg hemsida och tusen tack för en utomordentligt trevlig lunch i gott sällskap på kamratföreningen Länken i Laholm
Lisa Torresan
Lisa Torresan
2020-08-12
Verifierad
Verkligen snygg hemsida!Min fd svåger gör verkligen ett bra jobb som nu har hållt sig nykter i många år.Tack vare Kamratföreningen Länken i Laholm.Hatten av för de!
Carola Malmsjö
Carola Malmsjö
2020-08-11
Verifierad
Tack för god lunch o trevlig gemenskap!
Roger Gustafsson
Roger Gustafsson
2020-07-18
Verifierad
Länken är en viktig plats för oss som har problem med alkohol. Men det är inte ett måste att ha ett beroende. Många av medlemmarna är inte missbrukare utan använder Länken för en social fritid med en gemenskap, istället för att sitta hemma och titta på TV. Många aktiviteter som t.ex Boule, Biljard och Korvgrillning. Här ältas fotboll.trav mm fast även vardagliga saker.Alla är välkomna och oftast är trivselfaktorn väldigt hög. Jag rekommenderas Länken starkt.
Anders Kisswani
Anders Kisswani
2020-07-16
Verifierad
Länken, mycket bra initiativ. Ni räddar liv ska ni veta fortsätt alltid och var säkra på att ni gör gott i Laholm och hjälper dem som verkligen behöver det mest! Keep up the Good work, har menat titta in ett par ggr men fått förhinder men jag ska nog få till det så jag kan piska Calle i biljard framför er alla. Och en sak till, Nice work med hemsidan Calle-man ❤️
Tina Rudolvsson
Tina Rudolvsson
2020-07-16
Verifierad
Egzon Behramaj
Egzon Behramaj
2020-07-11
Verifierad
Kamratföreningen Länken Laholm var en ny positiv upplevelse tack vare Rolf och Calle som såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken Laholm. Genom umgänge med personer på Länken som har erkänt inför sig själva att de har problem med alkohol. Det fick mig att vilja komma igång och vilja komma vidare i livet. Tack Calle för att du såg till att jag fick göra min samhällstjänst på Länken. Varje dag lärde jag känna olika alkoholister. Det gav mig insikt och jag rannsakade mig själv under hela processen. Calle visste precis vad han gjorde när han fångade upp mig precis i rätt ögonblick. Calle och Rolf var avgörande för att jag bara umgicks med missbrukare. De såg till att ge mig precis den hjälpen jag behövde i ett livsavgörande ögonblick i mitt liv. Tack Calle för att du såg till att lyckas fånga upp mig när jag upplevde fritt fall i livet. Tack Rolf för att du genom handling skapade en miljö som i det närmaste var ett behandlingshem för mig personligen. Båda förändrade mina värderingar och min syn på livet.
bernt ericson
bernt ericson
2020-07-05
Verifierad
Har inte haft anledning o besöka stället än(tidsbrist). Vad jag hittills sett så har calle lyckats väldigt bra med hemsidan o det verkar även vara fritt från ´kedjebrev´Ses framöver Opticus.
Jonas Reimer
Jonas Reimer
2020-06-20
Verifierad
En vän till mig är alkoholist och han har flera gånger bjudit upp mig till Kamratföreningen Länken Laholm. Den första känslan man får när man går in på Länken är vilken stark gemenskap det är medlemmarna emellan. Jag har ätit lunch där och flera gånger kommit på besök och spelat biljard. Om du har alkoholproblem och vill träffa personer med samma problematik. Då är Länken Laholm det stället du borde besöka. Det sjuder av aktiviteter Länken Laholm erbjuder sina medlemmar. Funderar du på om du har alkoholproblem? Gå till Kamratföreningen Länken Laholm.
Karl Göransson
Karl Göransson
2020-05-29
Verifierad
Kamratföreningen Länken Laholm är ett aktivitetscenter för alkoholister som har kommit till insikt att de lider av ett alkoholmissbruk. Även om Länkens statistik inte är så bra på att få medlemmar helt nyktra finns det flera av oss som varit nyktra under en längre period. Jag är stolt att jag varit nykter utan återfall i snart 10 år nu. Det går lättare och lättare med tiden. Men de första månaderna är jobbiga för alla men vi har flera bevis i form av medlemmar som är helnykterister.