Kamratföreningen Länken Laholm Recensioner

Kamratföreningen Länken Laholm recensioner

4.9

Utmärkt - baserat på 26 recensioner

xn--lnken-gra.org
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (26)
Christopher Amott
Christopher Amott
2021-12-24
Verifierad
Julbord december 24 2021 12:00-15 24
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2022-01-08
Gott som fan naturligtvis.
Advertisement
Petra Torresan
Petra Torresan
2021-10-27
Verifierad
Min upplevelse av kamratföreningen länken Laholm gav mig verkligen en positiv känsla. Jag blev bjuden på en verkligt god lunch och medlemmarna välkomnade mig som en av de trots att jag bara var tillfällig gäst. Jag måste även berömma med alla stjärnor som finns att ge, den fantastiskt gjorda hemsidan. Det är en fröjd att läsa de olika sidorna som berör kamratföreningen länken Laholm. Bra gjort!
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2021-06-17
Det är en fröjd att läsa din Google recension om Kamratföreningen Länken Laholm. Jag minns mycket väl när jag bjöd dig på lunch i våra lokaler som du besökte på väg tillbaka till Malmö. Vår medlem Roland har vid flertalet tillfällen frågat mig om jag tror du kommer åter besöka oss medlemmar på Kamratföreningen Länken Laholm. Med det sagt välkommen tillbaka på ytterligare ett besök när du besöker Laholm nästa gång. Tack för din Google recension Petra.
Jan-Åke Göransson
Jan-Åke Göransson
2021-10-24
Verifierad
En lätt överskådlig, informativ och lätt manövrerad sida som Calle Göransson gjort. Jag är säker på att den kommer att bli välbesökt när man ska hålla sig uppdaterad om vad som händer på Länken. Dessutom ger den mycket bra information om vad Länken erbjuder medlemmarna. Fina bilder stärker intrycket av föreningen och är inbjudande till besök.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-06-03
Tack för recensionen som var träffsäker vad gäller exponeringen av Aktiviteter Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder oss medlemmar. Biljard, boule, whist, dart, 21 och tipspromenader är bara en del av våra aktiviteter. Frukost på morgonen, lunch tisdag och torsdag. Överbliven mat fryses in som enportionsrätter som kan ätas på plats. Lördagar dukas det upp frukost med frallor, marmelad, ost, mjölk och kaffe för de som är morgonpigga. Vad gäller övriga aktiviteter är dom många och framförallt gemenskapen som gör oss starkare på Kamratföreningen Länken Laholm. Tillsammans hjälper vi varandra att lättare brottas med vår relation till alkohol som skiljer sig från person till person. Men den gemensamma nämnaren som alkoholen är hanterar vi alla den bättre tillsammans i gemenskapen. Tack för den fina recensionen och välkommen att besöka Kamratföreningen Länken Laholm så bjuder vi på kaffe alla dagar i veckan som du är hjärtligt välkommen.
Christopher Amott
Christopher Amott
2021-10-23
Verifierad
Hälsade på en lördag förmiddag för några veckor sedan med min gode vän Karl Göransson för att se om Länken kunde vara något för mig. Kalle har verkligen gett mycket av sin tid och expertis till ett flertal aspekter i Länkens verksamhet. Väl innanför dörren möttes jag av ett lugn och en harmonisk atmosfär. Färska frallor och nybryggt kaffe stod och väntade. Väldigt bra verksamhet, bra för Laholm. Och biljardbordet är ju i tävlingsstandard, väldigt välinriktad donation från Laholms Sparbank. Och slutligen: Vilken en helt otroligt snygg, lättnavigerad, väldesignad och omfattande hemsida för en sån här typ av liten förening! Calle har gjort ett helt fantastiskt jobb. Världsklass och både funktionalitet och design. Utan tvekan den i särklass bästa lokala hemsidan i hela Laholm. När jag berömde Calle för sidan berättade han att den tog 7 månaders heltidsarbete att konstruera. Bloggen uppdateras regelbundet, så Kamratföreningen Länken Laholm är ett pågående arbete. Länken har tur att någon tog sig an detta enorma arbete helt ideellt.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2021-10-23
Tack så mycket till en av världens främsta metal gitarristen från Arh Enemy och en av mina bästa vänner i Laholm. Det glädjer mig att du berömmer det enorma arbetet som ligger bakom det färdiga resultat. Men jag har lagt det mesta av arbetet på att varje sida ska ranka överst i Google. Syns man inte finns man inte på Google som styr synligheten till hemsidor som förtjänar att synas enligt konstens alla regler. Thank you Christopher.
Kamratföreningen Länken Laholm
Kamratföreningen Länken Laholm
2021-07-14
Verifierad
Det är med stor tacksamhet till Laholms Sparbank Utvecklingsstiftelse som stödjer Kamratföreningen Länken Laholm i form av ett bidrag till ett nytt biljardbord . Denna vackra möbel är vår kronjuvel som placerats mitt i allrummet som vår mest populära aktivitet. Biljardbordet som går varmt med spel från att vi öppnar tills vi stänger 7 dagar i veckan. Som tack rekommenderar vi dig som bor i Laholm att välja vår fristående sparbank för alla dina banktjänster.
Advertisement
christoffer billberg
christoffer billberg
2021-06-26
Verifierad
Laholms Sparbank stödjer Kamratföreningen Länken Laholm med ett helt nytt biljardbord som lyriskt kallas Länkens nya kronjuvel. Mitt i allrummet pryder biljardbordet vackert deras lokaler med biljardspel som är deras överväldigande mest populära aktivitet. Calle som är en av de mest aktiva biljardspelarna pratar med lyrisk tacksamhet om vad Laholms Sparbank sponsrade biljardbord betyder för deras ideella förening. När vårt nya biljardbord väl var på plats lyfte Laholms Sparbank intresset för biljarden bland medlemmarna till en helt ny nivå. Som ett klockverk spelar plötsligt alla biljard på Länken idag. Vår lokala fristående Laholms Sparbank visar återigen hur de med fingertoppskänsla alltid har intresset att på bästa möjliga sätt värna om lokalbefolkningens intressen som deras ledstjärna i sitt alltid pågårnde ideella arbetet för en ideell förening som den mycket välskötta Kamratföreningen Länken Laholm.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2021-06-26
Tack för att du lämnade en Google recension Christoffer när du fick höra hur alla plötsligt började spela mer biljard när Laholms Sparbank valde att sponsra Kamratföreningen Länken Laholm med ett helt nytt biljardbord som håller tävlingsstandard. Det glädjer mig att vårt nya bord som vi klädde med en tävlingsduk engagerat så många att börja spela mer biljard sedan vi fick klartecken från Laholms Sparbank att deras stiftelse valde att finansiera kronjuvelen som nu ersatt vårt 30 år gamla biljardbord som vi har vårdat väl genom åren men det var väl på sin plats att det ersattes av detta genuina bord som håller oss spelande 30 år till. Att Laholms Sparbank väljer att stödja vår absolut populäraste aktivitet med ett biljardbord vi annars bara kunnat drömma om. När vår ordförande Rolf Hökerud fick klartecken att införskaffa vårt nya biljardbord började flera medlemmar som annars inte har spelat att intresserat börja delta i det dagliga spelet mitt vårt allrum. Det känns som att Laholms Sparbank förstår att vi ser vårt arbete som ett hedersuppdrag i Laholms kommun när vi på många olika sätt hjälper våra medlemmar som har mer och mindre problematik med alkohol. Att Laholms Sparbank väljer att stödja Kamratföreningen Länken Laholm bekräftar vad vi redan vet att vi fyller en viktig funktion för många av våra medlemmar här i lilla underbara stad Laholm.
Karl Göransson
Karl Göransson
2021-06-26
Verifierad
Kamratföreningen Länken Laholm är ett aktivitetscenter för alkoholister som har kommit till insikt att de lider av ett alkoholmissbruk. Även om Länkens statistik inte är så bra på att få medlemmar helt nyktra finns det flera av oss som varit nyktra under en längre period. Jag är stolt att jag varit nykter utan återfall i snart 10 år nu. Det går lättare och lättare med tiden. Men de första månaderna är jobbiga för alla men vi har flera bevis i form av medlemmar som är helnykterister.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-09-06
Tack för recensionen om Kamratföreningen Länken Laholm. Vårt mål är att som kamratförening önska alla välkomna in i gemenskapen och sammanhållningen som är det bästa vi har att erbjuda. Länken sjuder av aktiviteter som biljard, whist, boule, dart, bingo, tipspromenader och fiske för att nämna några av alla våra aktiviteter som gör att det sjuder av val som kortspel eller bara en kopp kaffe för 2kr med gratis vetebröd. Vi hälsar ALLA välkomna till Länken även om vår kärnverksamhet är alkoholproblem är man välkommen utan att dela problemet med alkohol. Vår gyllene regel är att du kommer nykter till Kamratföreningen Länken Laholm. I övrigt är det som vår ordförande säger högt i tak på Kamratföreningen Länken Laholm. Välkommen!
Dag Björnerud
Dag Björnerud
2021-06-01
Verifierad
Länkarna Laholm och dess medlemmar hjälper mig att hålla mg nykter. Ett underbart kamratgäng 👫👍👍👍
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2021-06-02
Tack så mycket för din Google recension och välkommen till Kamratföreningen Länken Laholm Dag. Du är redan från början ett positivt inslag med din egen speciella humor. Du kommer tillföra mycket glädje, empati och förståelse för många av våra medlemmar. Du gjorde min födelsedag speciell genom att låna ut din underbara MacBook Air på obestämd tid. Välkommen till Länken i Laholm. Jag med andra medlemmar ser fram emot att lära känna dig bättre. Min förhoppning är att vi tillför lika mycket i ditt liv som vi gör i ditt eget liv förhoppningsvis.
rolf hökerud
rolf hökerud
2021-01-16
Verifierad
Har du, har du haft, eller har du någon närstående som har problem med att hantera alkohol.! Kom och besök Länken Laholm eller kolla våran suveräna hemsida. Här kan du hitta allt möjligt som vi håller på med. Det är högt i tak och och toleransen är total. Har någon gjort bort sig eller tagit ett återfall så är det glömt när hen kommer tillbaka. Finns det förslag på andra sysselsättningar , kan vi diskutera det och försöka komma till en bra lösning. Jantelagen är i det närmaste obefintlig och det är lätt att göra bort sig. Kom och kolla själv. Välkommen
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-07-14
Tack Rolf som är ordförande på Kamratföreningen Länken Laholm. När han är närvarande tror jag många fler än jag känner ett lugn som infinner sig mentalt. Han är öppen för allt så var inte rädd att fråga honom om vad som helst. Rolf blickar hela tiden framåt och glömmer snabbt vad som sagts och gjorts bakåt i tiden. Det är i det närmaste inte det minsta relevant för honom. Med Rolf är det här, nu och framåt som har ett värde. Ingen väg är spikrak och vi gör alla våra misstag men han finns där för att stötta dig när du behöver det som allra bäst. Tack för din recension och jag tror jag talar för alla när jag med ett stort tack gläds att du är vår ordförande på Kamratföreningen Länken Laholm. Du verkar ta det med ro att så mycket vilar på dina axlar vilket är viktigt att vi som medlemmar uppskattar, ser och förstår. Eftersom jag har lärt känna dig väl på en kort tid vet jag hur lätt du har för att delegera ansvar. Medlemmar kommer uppskatta om du lättar på bördan genom delegering av uppgifter. Om alla hjälps åt med dina sysslor kan du fritt föra Länken Laholm 2020 med full fart framåt mot nya tider och värderingar i vår så viktiga förening för så många. Tack för att du finns!
Advertisement
kerstin hökerud
kerstin hökerud
2020-12-19
Verifierad
Som anhörig till en nykter alkoholist, besöker jag och min man länken nästan varje dag, det gör mig delaktig i hans tillfrisknande. Det är en fin gemenskap och ganska högt i tak, man säger vad man tänker. Dessutom håller jag på att lära mig spela biljard, som är sååå roligt!
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-12-21
Tack för recensionen Kerstin som betyder mycket därför att det är du som har lämnat den. Även om Kamratföreningen Länken Laholm har en mörk baksida med alkoholberoende eller alkoholism har vi flera medlemmar som kan kalla sig nykter alkoholist på Länken. Om du frågar dig själv är jag alkoholist är svaret nästan alltid ja. Då är det dags att ta tag i problemet och ett bra sätt är att bli medlem i Kamratföreningen Länken Laholm. Välkommen till likasinnade som har erkänt inför sig själva att de är maktlösa inför alkoholen. Välkommen att besöka Länken i Laholm och om du trivs bli del av gemenskapen.
Niels Henrik Falsberg
Niels Henrik Falsberg
2020-11-13
Verifierad
Tack vare länken laholm som har stöttat mej imångs år med kamratskap mellan medlemmarna på kamratföreningen länken laholm för under alla år som jag har varit med så har länken i laholm alltid ställt upp för mig i många dystra stunder som hemlös hjälpt mig att få duscha och tvätta mina kläder alltid välkommen till länken när jag har varit nykter mycket bra kamratforeningen ingen ser ner på den andre förstår och lyssnar på min situation i samhället och problemen jag hade då härliga människor som förstår mig ingen ser ner på mig har haft deras stöd alltid och hjälp har mycket att tacka länken för har varit nykter i många år sedan tur att ni finns nisse
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-05-29
Det är medlemmar som du Nisse som gör allt arbete värt varenda minut. Du har snart varit nykter i 15 år nu och vem trodde att du skulle kunna lyckas med det. Det fanns en person och det var du Nisse som tog beslutet att sluta dricka. Det är när man inser hur maktlös man är inför alkoholen som förståelsen och insikten kommer. Tyvärr lyckas inte så många på Kamratföreningen Länken Laholm. Varje dag du går in genom dörrarna tänker jag på din stolthet som du förtjänar att bära inom dig. Du om någon visar att alla kan sluta om dom verkligen vill innerst inne och gör allt dom kan samt tar hjälpen som finns på Länken och i AA: Jag är lika imponerad som dig över din prestation. Du är en förebild för många andra som visar att det går att sluta hur djupt inne man än är med missbruk av alkohol.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-10-10
Verifierad
Detta är en väldigt fin hemsida, vilken tur att vi har ett proffs som gör den! Människor som behöver hjälp, kommer att få uttömmande information, det är viktigt.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-10-15
Tack för den fina komplimangen om hemsidan för Kamratföreningen Länken Laholm. Med hjälp av fler recensioner som den du gav kommer vi få lättare att leverera ett värde till företagssponsorer som sponsrar oss för att i gengäld få betalt för våra tjänster som rankar företag överst i Google för alla de rätta sökordskombinationerna som deras presumtiva kunder använder vid sina Google sökningar. Men nu är det upp till oss att utveckla vår hemsida vidare genom att blogga på Länkens hemsida. Det kommer göra att vår hemsida blir mer och mer omfattande samtidigt som dess länkkraft ökar exponentiellt när vi är flera som bloggar på vår hemsida. Som alltid annars är jag tacksam för allt ditt engagemang och iver att snabbt bli en bättre biljardspelare. Tack för att du och Rolf finns i mitt liv herr och fru Hökerud.
Linda Johansson
Linda Johansson
2020-09-19
Verifierad
Verka vara ett toppen ställe , jag har även bott där en gång i tiden 😊 så man blir lite nostalgisk när man ser bilder från huset
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-09-18
Tack för din 5-stjärniga recension Linda. Kom och hälsa på oss på Länken så bjuder jag på en kopp kaffe och trevligt sällskap naturligtvis. Du känner säkert de flesta av oss och har en koppling till Kamratföreningen Länken Laholm. Det är fint av dig att uppmärksamma vår verksamhet som har öppet mellan 9:00-15:00 veckans alla dagar. Vi är med all säkerhet den mest aktiva Länken i Sverige men fristående som välkomnar alla som vill vara del av gemenskapen. Vår kärnverksamhet är alkoholproblem men det betyder inte att våra dörrar bara är öppna för alkoholister. Alla är välkomna på Länken Laholm så länge man följer vår gyllene regel och kommer nykter när man vistas i våra lokaler eller deltar i aktiviteter utanför Länken men organiserade av Länken. Ha en underbar dag Linda så hoppas jag vi syns snart.
Advertisement
Anne-Britt Wennström
Anne-Britt Wennström
2020-09-16
Verifierad
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-07-18
Lägg gärna till lite text som till exempel hur viktiga vi är för många personer Som har Länken som sin trygga punkt i livet. Vi hjälper många av de svagaste länkarna i Laholms kommun. Kamratföreningen Länken Laholm har som kärnverksamhet att hjälpa personer med alkoholproblem men du behöver inte vara alkoholist för att bli medlem och ta del av sammanhållningen och kamratskapen som välkomnar nya medlemmar med öppna armar. Tack för att du gav en recension för arbetet som vi gör för att förlänga livet på alkoholister.
Kerstin Hökerud
Kerstin Hökerud
2020-09-16
Verifierad
Kamratföreningen Länken är en plats där nyktra alkoholister och medberoende träffas och umgås. En härlig och omtänksam stämning!
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-05-15
Tack för recensionen Kerstin. Varje recension från oss medlemmar är viktiga för att öka synligheten i Googles sökmotor. Uppmuntra gärna fler att lämna recensioner som du och Nisse. Han skrev för ett tag sedan en recension om Kamratföreningen Länken Laholm som gjorde mig rörd när jag läste den. När man inser hur maktlös man är inför alkoholen är Det först då man är mottaglig för hjälp från andra. Men om du någonsin ska lyckas ta dig ur ditt alkoholmissbruk måste beslutet fattas djupt inombords dig själv. Om du tror att du kan eller inte kan då har du alltid rätt har stämt rätt bra i mitt liv och då menar jag inte bara missbruk av alkohol. Tack för att du finns i mitt liv Kerstin då jag blir så glad när jag ser den underbara relationen du och Rolf verkligen har. Omtanken och närheten lyser om er när man ser er båda tillsammans. Tack för recensionen och bilderna från Kamratföreningen Länken Laholm.
Stefan Erlandsson
Stefan Erlandsson
2020-09-15
Verifierad
Länken Laholm har fått en mycket duktig chef efter Ronny, Cecilia är både kompetent, skicklig med att ta folk, hjälper dom som har problem, trevlig lättsam, har förmågan att få oss le, gör alltid något extra för oss, man trivs med hennes charm, som är så viktig, har också förmågan att styra upp o har idéer.,en ny epok ny framtid, det känns så tryggt o bra att det blev så bra. Häls Se.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-06-27
Tack för din recension Stefan. Kamratföreningen Länken Laholm saknar din ständigt positiva inställning till livet i största allmänhet. Glöm inte besöka oss oftare så vi kommer ihåg att vi saknar din tidigare höga närvaro i Länkens olika aktiviteter. Fortsätt komma och hälsa på oss så vi kommer ihåg att sakna dig. Din fenomenala talang för biljard kunde åskådarna med spänning följa när du lyckades få i vitboll ibland 4-5 gånger i ett upplägg med bollar. Framgången att om och om igen förlöpa vitbollen såsom bara du är kapabel att lyckas med beror inte på att du slår till så hårt för kung och fosterlag så att vitboll flyger omkring på bordet innan den hittar ett lämpligt hål att trilla ner i. Nej det är enligt Stefan bara på grund av en ständig otur som har förföljt honom i flera år nu. En annan stark sida som Stefan besitter som biljardspelare är att han alltid vet bäst själv och aldrig tar emot ett enda tips eller råd från en bättre biljardspelare. Han går sin egen väg utan att ta till sig ett enda råd från någon. Det är få förunnade att vara så bra som Stefan så att man inte behöver eller vill ta emot råd som gör oss andra dödliga tacksamt lyssnare av råd från bättre spelare som enkelt lyfter ditt spel genom att påpeka dina brister i den biljard du spelar. Jag har tacksamt alltid tagit emot råd från bättre spelare och som en språngbräda ställer jag följdfrågor så länge den bättre spelaren är villig att diagnosticera mitt biljardspel. Förutom Stefans förträffliga biljardspel är han en god vän och en av alla länkare som utan förbehåll hjälper andra länkkare med vad som helst om han kan. Han kan vara den medlem som ställer upp mer än någon annan när de behöver honom som mest. Stefan är en god man som skvallrar lite för mycket men inte mer än gemene man i Laholm. Kamratföreningen Länken Laholm ska vara tacksamma att du med din alltid positiva anda är medlem i vår förening. Du och jag har känt varandra sedan vi var små och du har alltid ställt upp när jag har behövt min hjälp. Dessutom har du varit mån om min hälsa med alla ton mat jag hämtade varje månad för en väldigt liten peng. Tack för allt du gjort för mig under alla dessa år. Jag hoppas du känner likadant att min hjälp som alltid är och har varit gratis skapat balans på vårt skuldkonto oss emellan.
Dennis Widart
Dennis Widart
2020-09-06
Verifierad
Det är alltid lika härligt att besöka deras organisation. De välkomnar en med öppna armar, och du lämnar sedan stället med ett leende och varm känsla inombords. De är genuina eldsjälar, verkligen.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-09-06
Tack för en av de bästa recensioner Kamratföreningen Länken Laholm har fått hittills. Vår kärnverksamhet är att förlänga livet på medlemmar med alkoholproblem. Det är ett pågående arbete vi gör för Laholms Kommun sedan 40 år tillbaka. Vi lyckas rädda vissa och ibland för tidigt förlora andra på grund av deras relation till alkohol. Men vi ger inte upp med hjälp till samtliga medlemmar som vi erbjuder en rad olika aktiviteter i och utanför våra lokaler. Aktiviteter Laholm kan ta del av som biljard, boule, whist, dart, bingo, tipspromenader, sällskapsspel för att nämna några exempel. Lunch serveras klockan 12:00 tisdagar och torsdagar för 40kr inklusive dryck. I övrigt erbjuds läsk för 5kr, kaffe för 2kr och vetebröd bjuder vi på. Cecilia som är ansvarig gör utgående samtal och hembesök till medlemmar med alkoholproblem som avviker från sina rutiner. Som kamratförening behöver du inte ha problem med alkohol för att bli medlem för 200kr per år och delta i våra olika aktiviteter. I sommar var vi på älgsafari och nästa vecka ger vi oss ut och fiskar sill. Välkommen att besöka Kamratföreningen Länken Laholm som erbjuder en stressfri miljö utan ångestladdade situationer. Istället kommer vi välkomna dig att bli del av gemenskapen och kamratskapet som inkluderar samtliga medlemmar som alla är lika mycket värda. Välkommen till Kamratföreningen Länken Laholm!
Advertisement
Johan Heiner
Johan Heiner
2020-08-15
Verifierad
Tack för att jag nu när jag har haft semester haft privilegiet att den senaste veckan tagit biljardlektioner dagligen. Det har verkligen lyft mitt spel till en helt ny nivå. det är en helt klar nivåskillnad jag nu besitter för att fortsätta utveckla mitt biljardspel med alla personliga tips och råd som jag har fått av min coach. Vill du bli bättre i biljard rekommenderar jag privatlektioner av Karl Göransson på Kamratföreningen Länken Laholm. En härlig samling människor vilka besöker Länkens lokaler som är fulla av aktiviteter.
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-08-19
Det är ett nöje att hjälpa dig förbättra din biljard. Jag får fler och fler som hör av sig för att de vill ha tips och råd som höjer kvaliteten på deras biljard för att bli bättre biljardspelare. Mina tjänster handlar mestadels av att hjälpa biljardspelare läsa bordet bättre för att utveckla spelet så att spelares talang tillvaratas på bästa möjliga sätt. Vill du ha biljardlektioner och vill ha hjälp av mig att se över din biljard för att utvecklas som biljardspelare ger jag lektioner på Kamratföreningen Länken Laholm i Laholm. Det är kul att äntligen få träffa dig igen sedan du flyttade från Laholm för många år sedan. Du är fortfarande lika underbar människa som jag över lång tid har lärt känna på djupet. Min förhoppning är att du fortsätter arbetet med att hålla dig nykter och drogfri för det känns skönt att du slutligen har insett hur hjälplös du är inför alkohol och droger för att nu verkligen ta tag i ditt liv. Det är med glädje jag hoppas kunna vara del på något sätt som medmänniska tillföra mitt engagemang så det är en liten hjälp i rätt riktning. Välkommen tillbaka till Laholm Johan. Vi är många som har saknat din ödmjuka syn på livet som inte är en enkel ekvation. Tack för den trevliga recensionen.
gert-inge ridell
gert-inge ridell
2020-08-12
Verifierad
Komplimanger för en snygg hemsida och tusen tack för en utomordentligt trevlig lunch i gott sällskap på kamratföreningen Länken i Laholm
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-08-12
Dagens lunch på tisdagar och torsdagar klockan 12:00 njuter alla av med Cecilia som står för matlagningen. Hon får verkligen smak på rätterna med såser som sin specialitet. Kom gärna förbi snart igen och ät dagens lunch för att sedan spela biljard med mig efter maten den här gången. Blir du medlem kan du vara med i en rad olika aktiviteter som Kamratföreningen Länken Laholm erbjuder medlemmarna. En ny aktivitet är stående rankingtävlingar i biljard varje lördag klockan 13:00. Vi håller på att integrera det på vår hemsida med ranking och applikationer som visar resultaten i varje tävling som spelats tidigare. Vi har även boule, dart, whist, tipspromenader, dart, sällskapsspel som schack och backgammon. Det är bara några av våra aktiviteter men det är framför allt det trevliga sällskapet, kamratskapen och gemenskapen som står i centrum för alla upplevelser och positiva intryck som man får på Länken Laholm.
Carola Malmsjö
Carola Malmsjö
2020-08-11
Verifierad
Tack för god lunch o trevlig gemenskap!
Svara från Kamratföreningen Länken Laholm 2020-08-11
Tack för att jag fick bjuda dig på lunch så att du fick ta del av Kamratföreningen Länken Laholm. Som du ser i namnet och som jag berättade för dig så är vi en kamratförening som du inte behöver ha alkoholproblem för att vara medlem i föreningen och vara med på våra aktiviteter som biljard, boule, whist, dart, bingo, tipspromenader och en rad andra aktiviteter som utflykter med mera. Vad glad jag blir att du uppskattade Länken Laholm. Välkommen tillbaka och känner du någon som har alkoholproblem vill vi gärna att du föreslår eller följer med och presenterar vår förening som har mer än 40 års erfarenhet att hjälpa personer i Laholm vad gäller alkoholfrågor. Tack Carola!