Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath

Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (13)
Kim Kaare Hansen
Kim Kaare Hansen
2023.11.29
Proffesionelt og super dygtig, har brugt Guddi i over 10 år altid tilfreds, færre behandlinger nødvendigt end hos andre jeg har prøvet tidligere, kan varmt anbefales
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.11.30
Kære Kim, tak for dine pæne ord, det er altid en fornøjelse at have dig i klinikken.
Advertisement
Poul Foss Michelsen
Poul Foss Michelsen
2023.11.21
Jeg fik en onsdag morgen et smertefuldt "hold" i nedre rygs venstre side. Ringede straks til Guddi og fik tid samme formiddag. Jeg valgte Guddi, fordi jeg i en Google-søgning fandt en unik mulighed, nemlig en kombination af en behandler med kiropraktor-uddannelse og en læge-uddannelse samt praktisk erfaring som kiropraktor ved Falck Healthcare og som læge ved Ortopædkirurgisk afd. OUH. Følgende fredag og tirsdag var jeg til opfølgende behandling, og inden tirsdagens behandling var jeg smertefri takket være en god behandling - en dejlig oplevelse hurtigt at "blive sig selv igen"😊
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.11.30
Kære Poul, tak for din anmeldelse, det er altid rart at vide at folk har følt sig godt behandlet. dbh Guddi Steinfath
Marie Jensen
Marie Jensen
2023.09.29
Jeg har gået ved Guddi af flere omgange, da jeg har nogle medfødte skader i ryggen. Jeg kan bare sige én ting: Hun er fantastisk! Hun er dygtig, jordnær, professionel og så er hun meget anbefalelsesværdig til at hjælpe en med forebyggende behandling. Jeg kan til alle enhver anbefale Guddi og gør det også gerne. Har gået til mange kiropraktorer gennem tiden, men hun er i en helt anden liga :-) Tusinde tak for din altid gode og dygtige hjælp.
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.09.29
Kære Marie, hvilken anmeldelse at gå på weekend på, tak Marie. Jeg så glad for at kunne hjælpe dig med de skavanker du igennem tiden har henvendt dig med, og så smitter dit gode humør altid af. God weekend til dig. Dbh Guddi
C. Ellentoft
C. Ellentoft
2023.09.19
Guddi's ekspertise og pleje har været afgørende for mit helbred. Jeg led af kroniske rygsmerter i årevis, og efter at have besøgt flere forskellige kiropraktorer uden nogen større forbedring, blev jeg anbefalet til Guddi. Hun er utrolig dygtig og omhyggelig i sin tilgang. Hun tog sig tid til at forstå mine specifikke problemer og udviklede en skræddersyet behandlingsplan, der virkelig har gjort en forskel. Efter blot nogle få sessioner begyndte mine smerter at aftage, og jeg føler mig nu bedre end nogensinde før.
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.09.25
Kære C, rigtig mange tak for dine pæne ord, det er jeg oprigtigt glad for at høre. Du kommer bare igen, hvis du får brug for min hjælp. dbh Guddi
Alicia Ilskov
Alicia Ilskov
2023.07.03
Altid fantastisk behandling! Guddi forstår at lytte og give den rette behandling hver gang. Hun behandler både mig og min søn og det er klart den bedste kiropraktor jeg har gået hos. Altid i øjenhøjde med patienten, så man føler sig tryg og hendes behandlingsforløb virker hver gang. Mine varmeste anbefalinger🤗
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.07.03
Kære Alicia, tak for din anmeldelse, jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe både dig og Conrad. På gensyn. Mvh Guddi
Advertisement
Signe Søgaard
Signe Søgaard
2023.04.11
Jeg kan anmelde Guddi til alle og enhver!🥳 Jeg kom ind med en 7-årig kronisk skulderskade som alle læger, kiropraktorer og fysioterapeuter havde opgivet. Heldigvis, er det nu lykkedes mig at blive helt smertefri ved hjælp fra Guddi og træning. HURRA!! 😃
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.07.03
Kære Signe, Tak for din anmeldelse. Jeg er bare rigtig glad for at jeg kunne hjælpe dig. Vi ses når du har brug for min hjælp igen. Mvh Guddi
Sune Holmstedt
Sune Holmstedt
2023.03.30
Guddi har været min faste kiropraktor igennem mange år og jeg har altid været yderst tilfreds med behandlingerne, som altid har løst mine problemer. Ud over at Guddi er en virkelig kompetent kiropraktor, er hun samtidigt også et omsorgsfuldt og sympatisk menneske. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath. 5 stjerner herfra.
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.07.03
Tak for din anmeldelse. Altid en fornøjelse at have dig i klinikken.
johnny skouw
johnny skouw
2023.03.29
Rigtig god behandling, både menneskeligt og skaden. Et rart sted at komme. Trods alt.
Sebastian Ring
Sebastian Ring
2023.03.22
Guddi er den dygtigste kiropraktor, som jeg har været hos, med min slidte håndbold-krop.
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.09.25
Tak for de pæne ord Sebastian, altid en fornøjelse at have dig i klinikken. dbh Guddi
Advertisement
Selma C
Selma C
2022.11.21
Jeg har haft et yderst tilfredsstillende forløb hos Guddi. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis du har brug for en kiropraktor, der er lyttende, forstående og ønsker at løse sine patienters fysiske smerter og udfordringer. Jeg kom med en henvisning fra egen læge, og der var hun også rigtig god til at samarbejde med min læge med henblik på at finde den bedste løsning. Jeg følte mig bestemt i trygge og professionelle hænder hos Guddi. Så 5 stjerner og en varm anbefaling herfra😊
Reply from Kiropraktor & Læge - Guddi Steinfath 2023.12.19
Kære Selma, tak for dine pæne ord, det var en fornøjelse at møde dig og have dig i klinikken.. .rigtig glædelig jul til dig. Dbh Guddi
Eva Dalsbo
Eva Dalsbo
2021.09.30
Kan give Guddi mine bedste anbefalinger. Jeg har fået en rigtig god og professionel hjælp. Jeg kom med meget ondt i lænden og efter få gange var der stor fremgang. Jeg vil helt sikkert bruge Guddi igen .
Maria Mardfeldt
Maria Mardfeldt
2021.08.16
Dygtig/professionel kiropraktor. Guddi yder altid utrolig god service i forhold til det administrative arbejde med tidsbestillinger. Desuden er hun meget behagelig i behandlingen. Hun fortæller hvad hun gør og hun får mig altid til at føle mig tryg. Hun har for mig behandlet hekseskud, nakkehold og lændesmerter. Når jeg går fra Nørregade er det altid med en behagelig følelse i kroppen, og ved behandlinger er mine problemer altid blevet løst. Guddi kan varmt anbefales.
Morten Tryk
Morten Tryk
2021.01.28
Har virkelig hjulpet mig meget med mine knæ - kan klart anbefales
Advertisement