Haagse Taxi Lijn

Haagse Taxi Lijn Reviews

Excellent rating
5.0
346 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (346)
Abdellah Dami
Abdellah Dami
2023.12.26
Mijn recente taxirit was ronduit uitstekend! De chauffeur kwam precies op tijd, begroette me met een glimlach en leidde een intelligent gesprek gedurende de hele rit. Niet alleen was de service uiterst vriendelijk, maar de auto zelf was onberispelijk schoon en comfortabel. Wat me vooral opviel, was de aandacht voor veiligheid. De chauffeur reed zeer verantwoordelijk en gaf me het gevoel dat ik in goede handen was. Kortom, deze taxidienst biedt niet alleen vlekkeloze service, maar legt ook de nadruk op comfort, veiligheid en klanttevredenheid. Een absolute aanrader!
Advertisement
Dema Sleman
Dema Sleman
2023.12.24
Best taxi ever ❤️❤️❤️
Tahir Sheikkariem
Tahir Sheikkariem
2023.12.24
Op de meter en goeie routes ! Voel me echt veilig met de chauffeur, toppers bij HTL hoor.
Aram Delawi
Aram Delawi
2023.12.24
Top service, bedankt!
Anne & Jo
Anne & Jo
2023.12.24
Uber liet ons in de steek terwijl de rit al vooraf was betaald met Ideal. Geen Ubertaxi dus te zien terwijl wij op de straat al stonden te wachten!! In de app van Uber stond even later dat wij de rit hadden geannuleerd!? Niet waar dus! Terug naar huis en HTL gebeld en zij stonden zowel heen als terug binnen een kwartiertje voor de deur. Werd ook gebeld naar ons door de chauffeur dat hij was gearriveerd. Zeer vriendelijke attente chauffeurs en dit voelde echt top! Dikke pluim!
Advertisement
C. L. M.
C. L. M.
2023.12.09
Ceren Karaca
Ceren Karaca
2023.12.03
andrei afloarei
andrei afloarei
2023.10.29
het beste
amin b
amin b
2023.10.23
Top betrouwbare service!
Advertisement
Jasmine Lau
Jasmine Lau
2023.09.08
Jelle Schellekens
Jelle Schellekens
2023.08.17
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Jelle, Bedankt voor je positieve woorden. Wij hopen je snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Dilan Abdullah
Dilan Abdullah
2023.08.16
Snelle taxi bedrijf, staan altijd klaar.
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Dilan, Bedankt voor je review. Wij hopen je snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
naba maliki
naba maliki
2023.08.16
Fantastisch!! En snel!
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Naba, Bedankt voor je review. Wij hopen je snel weer te zien in onze taxi's. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Advertisement
zahra maliki
zahra maliki
2023.08.16
Snelle service, chauffeur is zeer vriendelijk en ervaren.
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Zahra, Bedankt voor je mooie woorden. Wij hopen je snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
mohamed tahboun
mohamed tahboun
2023.08.15
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Mohamed, Bedankt voor je review en tot snel. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Susanne Rijsdijk
Susanne Rijsdijk
2023.08.15
Alles naar wens verlopen. Keurig op tijd opgehaald en op de juiste plaats afgezet op Schiphol airport. Wij zijn tevreden.
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Susanne, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Timo Scheepmaker
Timo Scheepmaker
2023.08.10
Very pleasant experience!
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Timo, Bedankt voor je review en de prettige reiservaring met ons. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Advertisement
Ahmad Taleb
Ahmad Taleb
2023.08.09
👍👍👍👍👍
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Ahmad, Bedankt voor je review. Tot snel! Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
steig Strasse
steig Strasse
2023.08.08
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Steig, Bedankt voor de positieve reactie. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag
Ineke Pronk
Ineke Pronk
2023.08.08
Fijn taxibedrijf! Goeie communicatie en zeer vriendelijk personeel Zijn altijd keurig op tijd We gaan binnenkort weer gebruik maken van hun service, vertrouwd inmiddels!
Reply from Haagse Taxi Lijn 2023.08.18
Beste Ineke, Bedankt voor de positieve terugkoppeling. Wij hopen u snel weer te zien in een van onze taxi's. Met vriendelijke groet, HTL Taxi Den Haag