ZPcompany

ZPcompany 评论

非常好 評分
4.9
19评论 已验证
%title%

%offer%

评论 (19)
Martin Koči
Martin Koči
2022.01.19
积极的
专业
Thank you for for quick help and for fixing my page!
广告
Kateřina Reehová
Kateřina Reehová
2021.10.22
积极的
专业
Využila jsem konzultace zdarma v rámci jednoho z pořádaných webinářů. Z rámci revize webu jsme prošli jednotlivé stránky a jejich nedostatky. Během konzultace jsem měla prostor na kladení otázek o problémech, se kterými si lamu hlavu. Profesionální a lidský přístup mi pomohl urovnat si nejasnosti a ukázal mi další cesty ke zlepšení. V rámci konzultace jsme se věnovali i fb reklamě, jejímu nastavení i psychologii. Velmi děkuji za velmi přínosnou hodinu a půl a doporučuji služby dalším zákazníkům.
来自 ZPcompany 的回复 2021.10.22
Dobrý den, mockrát vám děkuji za vaši recenzi, a přeji at se daří ZPcompany
Katarína Balcova
Katarína Balcova
2021.09.27
Konzultace s Petrem Zahradníkem byla pro mně velmi přínosná a můžu jenom doporučit. Proti ostatným konzultacím, které jsem v minulosti absolvovala, byl tento feedback ohledně eshopu velmi nápomocný, věcný a komplexný a to včetně zhodnocení aktivit na FB a IG. Místo obecných velmi konkrétní doporučení + navíc několik typů, jak e-shop dále rozvíjet.
来自 ZPcompany 的回复 2021.09.28
Moc vám děkuji, Kataríno za vaši recenzi. A přeji co nejvíce úspěchů s vaším e-shopem.
Václav Matoušek
Václav Matoušek
2021.09.27
积极的
专业
质量
Vřelé díky Petrovi za jeho konzultaci ohledně webu. Jsem rád za objektivní pohled na eshop a odnáším si několik dobrých a praktických rad. Díky. VM
来自 ZPcompany 的回复 2021.09.27
Václave, děkuji vám mockrát. A přeji co nejvíce objednávek a úspěchů.
Emir Al Saleh
Emir Al Saleh
2021.09.27
积极的
专业
质量
价值
广告
Kreativní dílnička J&V Kučerovi
Kreativní dílnička J&V Kučerovi
2021.09.27
积极的
响应能力
来自 ZPcompany 的回复 2021.09.27
Děkuji vám za vaši recenzi. budu případně rád za zpětnou vazbu proč to není na 5 hvězd. děkuji vám. S pozdravem Petr Zahradník
Jana Posslová
Jana Posslová
2021.09.02
积极的
专业
Děkuji za konzultaci s mnoha informacemi k managementu na FB i k vylepšení webových stránek :-)
来自 ZPcompany 的回复 2021.09.11
Dobrý den, Jano Mockrát vám děkuji za vaši recenzi a přeji ať váš e-shop jen vzkvétá. s pozdravem Petr Zahradník
Šárka Ficková
Šárka Ficková
2021.08.20
积极的
专业
质量
响应能力
价值
měla jsem to štěstí hodinové konzultace ohledně mého začínajícího eshopu a rozhodně to nebyl promarněný čas, dostala jsem spoustu jednoduchých tipů, celkovou analýzu a další dobré rady. Firma má i nabídky pro malé a začínající podnikatele a jejich služeb jistě využiju.
来自 ZPcompany 的回复 2021.08.25
Děkuji vám Šárko, vaší recenze si moc vážím. A budu se případně těšit na naší další spolupráci.
Antonie ulmova
Antonie ulmova
2021.08.17
积极的
专业
质量
响应能力
价值
Skvělý přístup, pan Zahradník nám pomohl ve správě reklam a nastavení Facebook Business site.
来自 ZPcompany 的回复 2021.08.25
Děkuji vám Antonie, za vaše hodnocení. Přeji spoustu objednávek a úspěchů vašemu e-shopu
广告
Josef Hojdar
Josef Hojdar
2021.06.28
积极的
专业
质量
响应能力
来自 ZPcompany 的回复 2021.06.29
Děkuji vám za vaši recenzi.
Steanly Angel & EnjoyTeam
Steanly Angel & EnjoyTeam
2021.06.23
来自 ZPcompany 的回复 2021.06.23
Děkuji vám za vaši recenzi.
Nela Šuláková
Nela Šuláková
2021.06.23
积极的
专业
价值
Pan Zahradník vše skvěle vysvětlí a poradí. Po dlouhé době jsem konečně narazila na někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Doporučuji.
来自 ZPcompany 的回复 2021.06.23
Dobrý den, Nelo děkuji vám za vaši kladnou recenzi. Ať se daří
Peter Gombarcek
Peter Gombarcek
2021.06.22
积极的
专业
来自 ZPcompany 的回复 2021.06.23
Děkuji vám za vaši recenzi.
广告
Lucie Frýdová
Lucie Frýdová
2021.04.13
推荐
Pana Petr Zahradník a jeho společnost doporučuji, je velmi ochotný a nápomocný. Dokonce našel řešení pro naši společnou práci formou videí, za které jsem vděčná. Za mě se na pána dá velmi spolehnout a jistojistě vám pomůže jak v začátcích, tak když už jste zkušení. Musím říct, že takovou ochotu ke spolupráci jsem opravdu nečekala a jsem velmi mile překvapena.
Josef Hojdy Hojdar
Josef Hojdy Hojdar
2021.04.13
推荐
ZPcompany velmi doporučuji. Spolehlivost, komunikace a odvedená práce na výbornou.
Linda Svátková
Linda Svátková
2021.01.29
推荐
Jsme velice spokojeni se službami ZPcompany. Komunikace i reakce a celkový přístup je velmi aktivní a spolehlivý. Naší firmě Continual Connection práce ZPcompany velice pomáhá a vyhovuje.
Iva Tilečková
Iva Tilečková
2021.01.28
推荐
Doporučuji! Pán nám opravil chyby na eshopu a nyní nám řeší reklamu na sociálních sítích!
广告
Oksana Kadeřnice
Oksana Kadeřnice
2021.01.25
推荐
Veliká spokojenost. Mohu jen doporučit ??‍♀️
Jindr Kol
Jindr Kol
2018.01.23
推荐