Zontinu

Zontinu Reviews

Good rating
4.0
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Fam. Watzdorf
Fam. Watzdorf
2024.03.18
Fijne samenwerking! Reageert snel, duidelijke communicatie ook tijdens opdracht, denkt mee en goede prijs!
Advertisement
Dennis Bakker
Dennis Bakker
2024.03.17
Erwin is een harde werker en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Zeer goed bevallen! Kan zontinu aan iedereen aanraden.
Dominic Den iseger
Dominic Den iseger
2024.03.16
Mijn eerste contact met Zontinue was direct prettig. Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn en er wordt met je meegedacht. Toen ik de offerte kreeg was ik prettig verrast over de eerlijke prijs. Kort daarna lagen de zonnepanelen en kon het besparen beginnen! Bedankt voor de goede service en zeker een aanrader voor andere!
joël laanstra
joël laanstra
2024.03.14
Advertisement
Kevin Hansen
Kevin Hansen
2024.03.14
Erwin is niet netjes en kiest helaas alleen voor het grote geld nadat we een deal hadden gesloten trok hij hem plotseling met een slechte smoes
Reply from Zontinu 2024.03.16
Beste Kevin, Hartelijk dank voor je feedback. Echter, lijkt het erop dat er mogelijk een misverstand is ontstaan, aangezien wij elkaar persoonlijk niet kennen en er tot op heden geen direct contact tussen ons is geweest. Het zou kunnen dat er sprake is van een vergissing of verwarring met een andere dienst of persoon. Desondanks neem ik alle feedback serieus. Mocht er een specifieke kwestie zijn die je wilt bespreken of als je in de toekomst interesse hebt in mijn diensten, nodig ik je van harte uit om direct contact met mij op te nemen. Ik zou het ook zeer op prijs stellen als je deze review zou willen aanpassen of verwijderen. Ik ben altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden of informatie te verstrekken over mijn dienstverlening.
Dave Visser
Dave Visser
2024.03.13
Erwin komt vriendelijk over en lijkt te weten waar hij over praat. We hadden een goed gevoel en hadden de offerte geaccepteerd. Maar toen begon het. Eerst kwam de datum later dan voorgesteld en op het laatste moment gaf hij de offerte terug. Al onze voorbereiding en planning konden we overboord gooien. Echt een belachelijke manier van zaken doen en zeer onbetrouwbaar. Je kan niet op de gemaakte afspraken bouwen en het is duidelijk dat als hij ergens anders meer kan verdienen hij dan de aangenomen opdracht terug geeft.
Reply from Zontinu 2024.03.16
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me oprecht dat de situatie zo is gelopen en ik vind het echt vervelend dat ik jullie heb moeten teleurstellen. Vanwege onvoorziene persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt om meerdere opdrachten, waaronder die van jullie, af te zeggen. Ik wil benadrukken dat dit besluit niet voortkwam uit onbetrouwbaarheid of de wens ergens anders meer te verdienen. Integendeel, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn voor mij heel belangrijk. Ik streef ernaar mij te onderscheiden als een vakkundige leverancier die niet alleen meedenkt met de klant en netjes werkt, maar ook diensten aanbiedt tegen een concurrerende prijs. Ik hoop van harte dat ik je in de toekomst alsnog van dienst kan zijn.
Natasja Hagenaar
Natasja Hagenaar
2024.02.25
Erg blij met hoe alles is gegaan en gedaan. Ik heb zelden zo'n meedenkende vakman meegemaakt als Erwin! Ik kan en zal hem dan ook aan een ieder aanraden. Hij werkt snel, netjes en is oplossingsgericht in het voordeel van de klant! Mijn dank is dan ook erg groot!
Michel Verhoeven
Michel Verhoeven
2024.02.19
Zeer tevreden met de manier van werken van Erwin. Panelen werken prima. Snel en vakkundig gelegd.Werkzaamheden verliepen zoals beloofd.
Advertisement
Alain van der Horst
Alain van der Horst
2024.01.21
Hij reageerde snel. Kon ook vrij snel beginnen. Hij had een stijger neergezet en ook geen dakpannen kapot gemaakt. Alles gewoon volgens afspraak.
Gerard Buren
Gerard Buren
2023.10.13
Reageert direct. Snelle levering. Komt heel betrouwbaar over. Prijzen heel marktconform.
Michel
Michel
2023.08.24
Helemaal zoals het hoort. Een verademing. Geen roker, geen apper, harde werker. Kundig en behulpzaam. Aanrader
W. Brinkhof
W. Brinkhof
2023.07.27
Prima service, 10 zonnepanelen voor een keurige prijs en netjes gelegd 👌
Advertisement
Nixon Ratnam
Nixon Ratnam
2023.07.17
Echt een top vakman, beter kan het niet. Echt netjes alles afgemaakt en op tijd. houdt zich netjes afspraken en is eerlijk. Denk goed met je mee, en staat open voor alles. zeker een dikke 10+