Zo-Puur babyspa Reviews

Zo-Puur babyspa Reviews

5.0

Excellent - based on 39 reviews

www.zo-puurbabyspa.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (39)
Geoffrey Lansay
Geoffrey Lansay
2024-02-03
Super goeie service, heel vriendelijk onthaald. Een bijzondere ervaring voor onze Leon, we kochten direct een beurtenkaart!
Advertisement
Leen V
Leen V
2024-02-03
Een heel fijne ervaring, zowel voor Leon als voor ons!
Gaëlle Carlier
Gaëlle Carlier
2024-01-28
Een geweldige ervaring bij deze lieve jonge dame, onze dochter heeft hier zo hard van genoten en wij ook, we gaan zeker terug met haar ! Echt geweldig
Dorien Bogaert
Dorien Bogaert
2024-01-11
Dit was onze eerste keer dat we met ons zoontje van 4 maanden naar de babyspa gingen. Het was een super leuke ervaring! De babymassage vond hij leuk en werd goed uitgelegd! Het allerleukste was om te zien hoe leuk ons zoontje het vond om vrij te bewegen in het bad!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Bedankt voor deze fijne review!
Nathalie V
Nathalie V
2024-01-05
Super gastvrij en lief voor ons kindje. +punt dat we hem nadien ook mochten wassen en dit dan nog eens met de zalige producten van Naïf! Wij vonden het alvast super!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Leuk om dit te lezen! Fijn dat jullie het super vonden.
Advertisement
Karen De Coninck
Karen De Coninck
2023-12-31
Toevallig uitgekomen bij babyspa Zo-Puur. Zeer warme ontvangst. Aangenaam verrast door het concept van de groepspraktijk 'Zo-Even' waar de babyspa deel van uitmaakt. De babyspa is gezellig aangekleed en er wordt veel aandacht besteed aan een goede hygiëne. De babymassage wordt gegeven op basis van wat het kind aangeeft, als ouder krijg je een degelijke uitleg.
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Fijn om jullie mooie woorden te lezen. We kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!
Jana Coppens
Jana Coppens
2023-12-29
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Dankjewel!
Katrien Segers
Katrien Segers
2023-12-22
Alweer een top-ervaring voor ons klein mannetje!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Fijn dat jullie langskwamen en er van genoten hebben.
Kim Van Nechel
Kim Van Nechel
2023-12-08
Geweldige ervaring! We werden heel goed ontvangen, in een prachtige setting. Mijn zoontje heeft super genoten van de ontspannende massage en de hydrotherapie. Echt een aanrader!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Fijn om dit te lezen! Dankjewel voor deze lieve woorden.
Advertisement
Virginie Declercq
Virginie Declercq
2023-12-06
Echt top! 1ste keer babyspa voor ons kindje maar wij komen hier zeker terug. Sfeervol kader, alles voorzien, zeer vriendelijke dame.
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Bedankt voor deze fijne woorden!
Dorien Luchtens
Dorien Luchtens
2023-12-01
Genieten, 150%, zowel voor baby als mama! Stephanie gaf enorm handige tips tijdens de babymassage! Ik nam direct een beurten kaart om nog vaker te gaan genieten samen!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Bedankt voor deze review. We kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!
Inge .Vanassche
Inge .Vanassche
2023-11-26
Onze baby genoot dus wij genoten mee! Heel fijn om haar te zien lachen en trappelen in het water. De massage was minder haar ding dan de hydrotherapie. Alles mooi verzorgd in een mooie setting.
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Dankjewel voor deze mooie woorden! We kijken er naar uit om jullie nog terug te zien.
C
C
2023-11-25
Het was de allereerste keer dat we dit deden, en het was super! Zowel Noud als mama & papa hebben hiervan genoten! We werden heel goed en warm ontvangen door Stephanie en ook het ontbijt was tiptop in orde. We deden eerst de massage, die bij Noud echt een succes was! Ook in het water vond hij het leuk. Ons meneertje is sinds thuiskomst heel erg rustig. Het was een hele leuke ervaring, we komen zeker terug!
Reply from Zo-Puur babyspa 2024-01-11
Zo-Fijn om dit te lezen. En vooral ook dat jullie ook nog zo hebben nagenoten van de sessie!
Advertisement
GCV Thuisverpleging Elke Van Schelvergem
GCV Thuisverpleging Elke Van Schelvergem
2023-11-13
Dit als cadeau gekregen en ik moet zeggen het was een super cadeau! Het was voor ons beide zo genieten!
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Fijn om te lezen! We kijken er alvast naar uit om jullie terug Zo-Welkom te heten.
Alison P.S
Alison P.S
2023-11-11
De spa is heel mooi ingericht. Onze kleine is er al 3keer naar toe en het is altijd een top relax momentje. Zeker aan te raden!
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Bedankt voor deze fijne review!
Olivier de geyter
Olivier de geyter
2023-11-06
Geweldige plek om met je baby te genieten! Wij gingen langs met onze zoontje van 6 maanden voor de hydrotherapie en wat heeft hij genoten! Supermooie plek en ongelooflijk vriendelijk! Een echte aanrader!
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Leuk om dit te lezen! Dankjewel.
Joris Vanderheyden
Joris Vanderheyden
2023-11-05
Dag Stephanie & Kevin, Jullie hebben daar echt een super leuk project, wow zeg! En dan zeker het combinatie aspect met dat mooie herenhuis .. instant verliefd! We hebben er ontzettend van genoten, net zoals onze kleine pruts (die we trouwens de rest van de dag en nacht niet meer gehoord hebben 😂). Wij komen zeker terug! Maar ja, dat was al duidelijk bij aankoop van de meerbeurten-kaart denk ik 😉. Tot binnenkort!
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Fijn om deze mooie woorden te lezen. En nog fijner dat jullie kleine pruts zo goed sliep achteraf. We kijken er alvast naar uit jullie opnieuw Zo-Welkom te heten.
Advertisement
Jill Rayée
Jill Rayée
2023-10-26
Zalig ons popje heeft hier enorm van genoten! Een echte aanrader!
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Bedankt voor deze lieve review. We kijken er naar uit om je kleine meid opnieuw te verwelkomen in de babyspa.
Fia Staes
Fia Staes
2023-10-13
Zeer goed en deskundig ontvangen door Stephanie. Zowel de babymassage als de hydrotherapie zijn aan te raden.
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-11-14
Zo-Bedankt voor deze lieve woorden. We kijken alvast uit naar de volgende sessie van jullie kleine man.
Jolien Muylaert
Jolien Muylaert
2023-10-06
Heel aangenaam bubbelen op een mooie locatie. De persoonlijke begeleiding maakt het verwen-momentje helemaal af
Reply from Zo-Puur babyspa 2023-10-12
Zo-Bedankt voor deze fijne review 🙏