Este Belle Studio Urody i Terapii Manualnych Reviews

Este Belle Studio Urody i Terapii Manualnych Reviews

5.0

Excellent - based on 49 reviews

www.zmiloscidomlodosci.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (49)
M. Tatarsky
M. Tatarsky
2024-02-11
Advertisement
Agnieszka Serniak
Agnieszka Serniak
2023-09-20
Pełen profesjonalizm poparty wieloletnią praktyką i doświadczeniem, a co najważniejsze również kierunkowym wykształceniem. Wysokiej jakości kosmetyki i wspaniała atmosfera.
Wiktoria Śliwińska
Wiktoria Śliwińska
2023-02-28
Katarzyna Kot
Katarzyna Kot
2023-02-28
Cudowne szkolenie 😇 serdecznie polecam jeśli szukacie profesjonalizmu!
Swietlana Bryja
Swietlana Bryja
2023-02-22
Mega relaksujące doznania. Widać że właścicielce zależy na dopieszczeniu klientów, w sensie dosłownym. Muskał was ktoś piórkiem po twarzy w towarzystwie odprężającej muzyki i mgiełki różanej? Mnie już tak :) Duży plus za różne drobiazgi takie jak: idealna temperatura, pięknie i pomysłowo udekorowany sufit, miękki kocyk, zdrowotne gadżety które można na miejscu dokupić. Na pewno wrócę.
Advertisement
Mateusz Mroziński
Mateusz Mroziński
2023-02-09
Szkolenie FaceLifting multiterapia z Panią Moniką to był naprawdę dobrze wykorzystany czas. Przekazała nam cały zasób swojej wiedzy merytorycznej i praktycznej (z bezcennymi uwagami i wskazówkami). Atmosfera szkolenia była cudowna. Bezcenne szkolenie. Polecam każdemu współpracę z Panią Moniką.
Fizjoterapia UZ - Studenci
Fizjoterapia UZ - Studenci
2023-02-09
Świetna współpraca z Panią Moniką, pełen profesjonalizm, duży zasób wiedzy merytorycznej i bezcenna wiedza praktyczna.
Gocha Mrau
Gocha Mrau
2022-11-15
Wioletta Konstańczak
Wioletta Konstańczak
2022-09-26
Z całego serca polecam Panią Monikę ☺️ pełen profesjonalizm 😀
Advertisement
Paweł S.
Paweł S.
2022-09-13
Aleksandra Tworek
Aleksandra Tworek
2022-09-13
Do Pani Moniki mam przyjemność chodzić od paru miesięcy, to jakie efekty daje masaż wykonany przez Panią Monikę to totalny obłęd. Pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera panująca w salonie odpręży każdego po ciężkim dniu. Jestem w szoku, jak spektakularny efekt daje profesjonalnie wykonany masaż twarzy! Gorąco polecam!
Michał
Michał
2022-08-28
Szkolenie spełniło moje najśmielsze oczekiwania. Wszystko zostało profesjonalnie ukazane, a całokształt sprawił, iż wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Do zobaczenia w niedługim czasie.
Piotr Michał
Piotr Michał
2022-08-28
Ostatnia wizyta sprawiła, że znalazłem miejsce w którym mogę całkowicie się zrelaksować, odprężyć, a to wszystko w cudownej atmosferze. Szczerze mogę polecić to miejsce, w którym standardy są na najwyższym poziomie, a personnel podchodzi z pełnym profesjonalizmem.
Advertisement
adrianna xyz
adrianna xyz
2022-08-07
Z całego serca polecam Panią Monike. 💙Ogrom wiedzy, niezwykła energia oraz charyzma. W Este Belle odbyłam szkolenie masażu Kobido. Niezwykle przeżycie. 💙💆‍♀️ Monika posiada niesamowite umiejętności i chętnie dzieli się nimi na szkoleniach. Tworzy cudowną atmosferę i szkolenia odbywają się na bardzo wysokim poziomie. PEŁEN PROFESJONALIZM . 👌 Napewno skorzystam jeszcze z usług salonu. Pozdrawiam
Mateusz Wiśniewski
Mateusz Wiśniewski
2022-07-23
Szkolenie było czystą przyjemnością! Pani Monika posiada bardzo fachową wiedzę którą umiejętnie przekazuje. Polecam
Kamila
Kamila
2022-07-18
Bardzo polecam szkolenia u Moniki 😃 Profesjonalnie przekazana wiedza, cudowne miejsce, magiczna atmosfera 🥰 Na pewno się jeszcze spotkamy 😁
Kasia Ignac
Kasia Ignac
2022-04-28
Szkolenie facelift na najwyższym poziomie. Pani Monika tworzy cudowną atmosferę podczas szkolenia. Jestem bardzo zadowolona ze zdobytego doświadczenia. Pięć gwiazdek się należy!!! polecam gorąco wszystkim!!
Advertisement
sidi 111
sidi 111
2022-04-27
Salon kosmetyczny Este Belle to cudowne miejsce, do którego trafiłam z polecenia i teraz chce polecić go innym, dlatego zostawiam po sobie 5 gwiazdek.
Ana S
Ana S
2022-04-25
Super wykonany zabieg. Serdecznie polecam
wiktoria pietrakowska
wiktoria pietrakowska
2022-04-25
Z całego serca polecam szkolnie z masażu kobido! Piękny salon i profesjonalny Szkoleniowiec. Pani Moniki ręce czynią cuda!