Zemi

Zemi Reviews

Excellent rating
4.8
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
liesbeth Boelens
liesbeth Boelens
2022.04.18
De homeopaat Jeroen is een heel bekwaam persoon. Hij luistert nauwkeurig maakt aantekeningen en een aantal dagen later krijg je de middelen met een beschrijving opgestuurd. Hij denkt mee, is kritisch, nuchter en realistisch. Totaal geen zwever. Hij geeft zo nodig ook adviezen om naar een andere therapeut te gaan. Bij mij de Fysio en een coach fam. opstellingen. Voor een nuchtere en kundig homeopaat, Ga naar Jeroen Weegink.
Advertisement
Dennis Daniels
Dennis Daniels
2022.04.07
Het blijkt dat moeder minder verdrietig en down is. Mijn zus bracht haar voor een controle check bij de neuroloog. Het is goed gegaan. Neurologisch onderzoek liet verbetering zien. Mogelijk verbetering door andere medicijn (voorheen citalopram) van arts en homeopathie...
Jolanda Wigger
Jolanda Wigger
2022.03.16
Ik ben blij dat Ik Jeroen heb leren kennen, luisterend oor en je kunt hem altijd bereiken als er iets is. ik ben blij met de Klassieke Homeopathie , werkt Super!!!
Hans Koster
Hans Koster
2022.03.04
Nadat ik in het reguliere circuit in een ondoorzichtig bos terecht kwam zonder duidelijk pad naar genezing, heb ik, naast mijn eigen innerlijke pad, gelukkig ook Jeroen gevonden mij te helpen de ontsteking in mijn dikke darm te verhelpen. Een juiste diagnose met de juiste homeopathische middelen brachten snel verlichting en opluchting! Wat ik vooral ook fijn vind, is dat Jeroen niet "overbehandelt" maar precies doet wat gevraagd wordt in een proces dat om heling vraagt. Dat maakt dat ik mijn vertrouwen weer terug heb in de genezingskracht van mijn eigen lichaam en in mijn eigen gezondheid. Dat geeft rust.
Reply from Zemi 2022.03.05
Dankjewel!
Dust van Klooster
Dust van Klooster
2022.03.04
Jeroen is een prettig en integer persoon die met aandacht naar je luistert. Zijn werkwijze omschrijf ik als doortastend, praktisch en doeltreffend.
Reply from Zemi 2022.03.05
Dankjewel!
Advertisement
Wydineke Kuipers
Wydineke Kuipers
2022.02.28
Ik kan de homeopathische behandeling van Jeroen iedereen aanraden. Ik ben gestart na miskramen met het doel een zwangerschap te behouden. De behandeling had direct resultaat. Daarna heeft de behandeling van Jeroen en de voorgeschreven middelen mij ook veel ondersteuning gegeven tijdens de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Nu jaren later hebben we al voor veel andere klachten de behandeling ingezet. O.a. voor angsten en huidklachten van de kinderen, maar zelf ook voor allerlei fysieke klachten. Zeker de behandeling gericht op de hooikoorts is het enige middel wat mij helpt zonder vervelende bijwerkingen (die ik wel gewend was van medicatie). Ik vertrouw volledig op de kennis en ervaring van Jeroen. Hij brengt alles goed in kaart door veel uit te vragen tijdens de intake en ik voel me altijd serieus genomen. Iets wat ik vaak mis bij een huisarts. Als er een acuut probleem is dan zorgt Jeroen dat er snel een passend middel op de post wordt gedaan en het resultaat is altijd verbluffend. Ik heb al vele vrienden en familieleden verwezen naar Jeroen omdat ik ervan overtuigd ben dat zijn benadering voor bijna elk probleem helpend kan zijn.
Reply from Zemi 2022.03.05
Dankjewel!
Britt Rotman-Sanders
Britt Rotman-Sanders
2022.02.28
Wij kwamen (komen) met onze peuter bij Jeroen. Hij is zeer begrip vol, luistert goed en maakt samen met je een plan van aanpak. Wij merken echt verandering in gedrag en beter slapen bij onze zoon. Wij zouden Jeroen zeker aanraden. Hij maakt echt het verschil. Niet voor de korte termijn, maar voor een langer termijn!
Reply from Zemi 2022.03.05
Dankjewel!
Mandy Veldhuis
Mandy Veldhuis
2022.02.28
Jeroen Weegink is een integere homeopaat die luistert om te begrijpen. Door mij te horen en de juiste middelen toe te passen ben ik steeds meer in balans gekomen, zowel mentaal als lichamelijk. Ik raad Jeroen ook aan bij familie en vrienden.
Reply from Zemi 2022.02.28
Dankjewel!
WL van Dorst
WL van Dorst
2022.02.28
Ruim een jaar heb ik nu contact met Jeroen. Wat mij opvalt is de aandacht die hij voor zijn patiënt heeft en de serieuze manier waarop hij op zoek gaat naar de oorzaak van mijn klachten en de homeopatische middelen die de klachten kunnen verlichten
Reply from Zemi 2022.02.28
Dankjewel!
Advertisement
Wilma Dumoulin
Wilma Dumoulin
2022.02.27
Ik ben door een vriendin gewezen op de praktijk Zemi van Jeroen Weegink. Ik kon al snel een afspraak maken. Bij het intakegesprek luisterde Jeroen goed naar mijn klachten/verhaal. Daarna een voorstel gedaan voor een behandeling. In het begin werden mijn klachten erger. Jeroen heeft mij daarin goed begeleid en opnieuw advies gegeven. Dit lijkt beter te werken en heel langzaamaan is er een lichte verbetering. Ik ben erg tevreden en kan de Praktijk Zemi van Jeroen Weegink aanraden.
Reply from Zemi 2022.02.28
Dankjewel!
Pat pat
Pat pat
2022.02.27
Mijn ernstige PDS klachten zijn voor de meeste behandelaren in de gezondheidszorg erg lastig. Jeroen pakt het stap voor stap aan gericht op het hele verhaal incl. de specifieke en meest lastige klachten. Dit pakt goed uit en langzaam maar zeker gaan we steeds beter en vooruit. Naar mijn mening is Jeroen kundig en goed onderlegd in de klassieke Homeopathie en meer. Geen onzinnige beloften en snelle reacties bij extra vragen/consulten. Mijn persoonlijke ziektebeeld is aanzienlijk verbeterd inmiddels waar ik voorheen nergens terecht kon met deze klachten
Reply from Zemi 2022.02.28
Dankjewel!
Jaap Huisman
Jaap Huisman
2022.02.27
Eddy Bleijenberg
Eddy Bleijenberg
2022.02.27
Ik had aanvankelijk de nodige scepsis. De mooie verhalen die me werden verteld deden daar nog een schepje bovenop. Na een intakegesprek met Jeroen waar ik dat ook allemaal gedeeld heb, toch begonnen aan een traject. En met een lichte gêne moest ik vastellen dat het na een goeie drie weken merkbaar beter ging. Jeroen is een goed luisteraar en weet gericht vragend een goed beeld te creëren van zijn gesprekspartner. Hij heeft een schone en moderne praktijkruimte. Met open wachtruimte. Er is ruime parkeergelegenheid en als je niet in het bezit bent van eigen vervoer dan stopt lijn 66 op nog geen 50 meter van de praktijk. Twijfel je nog? Gewoon de uitdaging aangaan!
Reply from Zemi 2022.02.27
Dankjewel!
Advertisement
W.A.W
W.A.W
2022.02.25
Ik heb alle vertrouwen in Zemi (Jeroen Weegink) Ik heb destijds contact met hem opgenomen vanwege ernstige corona klachten en de eerste stappen naar herstel gemaakt met hulp van hem. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en ik heb menig ander doorverwezen naar Jeroen aangezien hij echt alles op alles zet om mensen te helpen. Stapje voor stapje kom ik in de goede richting omdat er naast corona nog meerdere onderliggende problematiek is. Een beetje geduld zal ik dan ook moeten hebben. Iets wat ik voor corona al jaren met me meedroeg kan logischerwijs niet in een dag opgelost worden. Alle begrip voor.
Reply from Zemi 2022.02.27
Dankjewel!
Kim
Kim
2022.02.25
Ik vond de behandeling bij Jeroen heel fijn: hij luisterde aandachtig en nam mijn zorgen zorgvuldig op. Hij kwam direct in actie toen ik hem mailde over mijn klacht en ik kreeg in de week erna, voor ons consult nog, al een pakket opgestuurd. Het pakket bestond uit korrels en buisjes met vloeistof. Ik merkte direct al dat de inname ervan me een stuk meer rust gaf in de dagen erna. Ik was minder zenuwachtig en ervoer meer rust in mijn hoofd. De erge spanningen die ik ervaarde, namen ook af. Al met al kan ik het iedereen aanraden: en dan met name de behandeling bij Jeroen die ook heel snel een gevoel van vertrouwen opwekt. Dat vertrouwen heeft hij ook in mij als cliënt, en dat vond ik prettig om te merken.
Reply from Zemi 2022.02.27
Dankjewel!
ArdhenduSekhar Chatterjee
ArdhenduSekhar Chatterjee
2021.09.23
recommends
Homoeopathy means some greater improvements of human generations Thanks for your greetings May God allowed dome more special scope to sarve the Nation with Homoeopathy Homage to Dr Samuel Hahnemann
Gaat fout Kill
Gaat fout Kill
2018.08.26
Advertisement
Mart Droogendijk
Mart Droogendijk
2016.01.24
recommends
Yanniek De Lat
Yanniek De Lat
2014.11.28
recommends
Miki Weegink
Miki Weegink
2014.02.23
recommends