Zanora Webshop

Zanora Webshop Reviews

Excellent rating
5.0
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Anita Roulaux
Anita Roulaux
2023.11.01
Eindelijk eens leuke kleding die ook past. Leuke dames die je goed adviseren. Altijd blij na mijn aankoop
Evelien Simons
Evelien Simons
2023.10.31
Super goede kwaliteit en service! Je wordt altijd snel en supergoed geholpen...en betaalbare leuke prijsjes :-)
Evelyne Jacobs
Evelyne Jacobs
2023.10.31
Goed service, fijn personeel, gelijk geholpen toen ik met mijn been in t gips zat, kon mijn man gelijk 3 broeken halen die wel over t gips konden. Top gewoon 👍
Claudia Verschuren
Claudia Verschuren
2023.10.30
samantha konst
samantha konst
2023.10.30
Super fijne kleren voor een maatje meer en ze zijn ook nog betaalbaar zal het jullie echt aanraden
Miriam Klinkers
Miriam Klinkers
2023.10.30
Fijne service en snelle levering😍 Zanora komt zelf met creatieve ideeën, Waardoor de opties alleen maar groter worden. Kleding is niet duur zit lekker, fijne aanvulling in mijn klerenkast sinds alle "corona" kilo's. Een aanrader voor elke portemonnee Ik ben tevree..💕
Anna Burgers
Anna Burgers
2023.10.30
goed advies, ruime keus in kleding, en vooral gezellige dames. Ik ben super tevreden
angelique de groote
angelique de groote
2023.10.30
Staan altijd voor je klaar goede service denken met de klant mee👍
Marian Ketelaars-Heines
Marian Ketelaars-Heines
2023.10.30
Super mooie en goed zittende kleren voor super prijzen. En dan zijn ze ook nog super vriendelijk en eerlijk. Ben en blijf zeker de vaste klant. 👍❤️
Erica Hen
Erica Hen
2023.10.30
Toppers!! Leuke kleding voor een goeie prijs. En super service!! Aanrader voor alle dames
Kyra Hulleman
Kyra Hulleman
2021.03.03
Jill Janse
Jill Janse
2021.02.28
Frensis Balendonck
Frensis Balendonck
2021.02.28
Nina Gouders
Nina Gouders
2021.02.28
Goede kwaliteit en super snelle levering! Ben er super blij mee en zou zo nog een keer bestellen bij Zanora
Tina Megens
Tina Megens
2021.02.19
Wederom iets bij zanora besteld, en weer zeer tevreden. Het zijn echt toppertjes👍🏻👍🏻
Agnes Hendriks
Agnes Hendriks
2021.02.03
Leuke diverse kleding en bedrukte producten, snelle levering.
Peter Behet
Peter Behet
2021.02.03
Super service, snelle levering!
Yelsosjz Yikdidhz
Yelsosjz Yikdidhz
2021.02.03
Super webshop ,zeker een aanrader