Your Paper Story

Your Paper Story Reviews

Excellent rating
4.9
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (35)
Judit Habbe
Judit Habbe
2018.05.07
recommends
Advertisement
Emelie Fjällhage
Emelie Fjällhage
2018.05.03
recommends
Otroligt vackra produkter �
Hanna Pekár
Hanna Pekár
2018.05.03
recommends
Så fina produkter med fin design!�
Matilda Liljedahl
Matilda Liljedahl
2018.05.03
recommends
Så fina kort som passar till många olika tillfällen. Missa inte möjligheten att få dem anpassade efter dina önskemål!
Karin Kjernald
Karin Kjernald
2018.05.03
recommends
Advertisement
Alexandra S Havik
Alexandra S Havik
2018.05.03
recommends
Så fina motiv och världens bästa bemötande!
Mimmi Bjöersdorff
Mimmi Bjöersdorff
2018.05.03
recommends
Sara Eksmo
Sara Eksmo
2018.05.03
recommends
Jonas Melin
Jonas Melin
2018.05.03
recommends
Sandra och Ariella är så duktiga. Barnkorten vi beställde till dotterns ettårsdag var helt fantastiska. ����
Advertisement
Amanda Willman
Amanda Willman
2018.05.03
recommends
Rebecka Siwerz
Rebecka Siwerz
2018.05.03
recommends
Otroligt nöjda med våra bröllopsinbjudningar! Så otroligt fina ��
Tania Neuman
Tania Neuman
2018.05.02
recommends
Vi använde oss av The Paper Story till vårt bröllop och det är vi så glada för, allt var över förväntan! Proffsigt, tillmötesgående och vi hittade alternativ som verkligen kändes som oss!
Diana Guilletmot
Diana Guilletmot
2018.05.02
recommends
Vill bara säga tusen tack för all den hjälp och snabba service ni givit oss! Så glad att vi blev tipsade om era vackra inbjudningskort��
Advertisement
Nadja Segerdahl
Nadja Segerdahl
2018.05.02
recommends
Marieke Van Autreve
Marieke Van Autreve
2018.04.29
recommends
My invitations were just stunning. Pink marble turned out so dreamy and romantic and the service they gave me was very fast and professional. I recommend using a pearl finish when printing <3 Thanks again girls!
Omri Bitan
Omri Bitan
2018.04.29
recommends
Amazing service!!! kind and delightful people! we were exeteremly happy with the results!!
Rebecca Selin
Rebecca Selin
2018.03.06
recommends
The Paper Story är för mig det självklara valet när jag beställer trycksaker. Min första kontakt med tjejerna var när jag ville ha något som inte fanns på deras hemsida och efter någon vecka höll jag mina nya visitkort i handen. DET är service för mig! Med vackra designer väljer jag alltid trycksaker från TPS när jag ska fotografera stylade sessioner. Ni kommer inte bli besvikna! �
Advertisement
Ofer Aloni
Ofer Aloni
2018.03.01
recommends
Nina Ehrenstråhle
Nina Ehrenstråhle
2018.02.11
recommends
Fantastiskt professionella och kreativa! Jag kunde inte vara nöjdare!
Elior Barel
Elior Barel
2017.10.15
recommends