Yn't Paradyske

Yn't Paradyske Reviews

Excellent rating
4.8
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Max Mommers
Max Mommers
2022.09.28
Paradijselijke camperplaats met alles wat je wenst. Heel vriendelijke eigenaar!
Reply from Yn't Paradyske 2022.09.28
Max hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Wij hopen jullie volgende jaar weer te zien!
Advertisement
fred lodewijks
fred lodewijks
2022.08.22
Afgelopen week gebruik gemaakt van de B&B. Vriendelijke ontvangst en gedurende de week alle positieve aandacht en zorg die je van de eigenaren kunt verwachten. B&B beschikt over een nette en verzorgde en inrichting. Alles wat je tijdens het verblijf nodig hebt is aanwezig en wordt indien gewenst aangevuld. Prima bedden en schoon sanitair. Eigenaren doen er duidelijk alles aan om het de gebruikers naar hun zin te maken. In de omgeving ( zeker als je met de fiets bent ) veel leuke dorpjes en stadjes en een schitterende natuur. Voor herhaling vatbaar. En tot slot bedanken we de eigenaren voor hun gastvrij benadering.
Ivo De Swert
Ivo De Swert
2022.08.09
Reply from Yn't Paradyske 2022.08.10
Fijn dat jullie er waren en hartelijk dank voor de beoordeling Ivo.
Geert-Jan Venema
Geert-Jan Venema
2022.07.03
Inmiddels al een paar keer verbleven in de B&B. Altijd als wij richting Friesland gaan, is dit onze vaste verblijfplaats. Prachtige locatie, de rust, de ruimte. Eigen ingang, eigen terras. Ontbijt ruimschoots voldoende, altijd hartelijke ontvangst. Feitelijk compleet eigen woonruimte ter beschikking, huiskamer, keuken, slaapkamer met badkamer en toilet aangrenzend. En dat voor die prijs... beter tref je niet!!
Reply from Yn't Paradyske 2022.07.03
Hartelijk dank voor jullie mooie en uitgebreide review. Jullie zijn gezellige gasten en altijd welkom. Wij zeggen dan ook tot de volgende keer en oant sjen!
Auke Van Der Meer
Auke Van Der Meer
2022.06.28
Mooie camper plek
Reply from Yn't Paradyske 2022.06.28
Bedankt Auke voor je mooie review!.
Advertisement
Marco Martini
Marco Martini
2022.05.07
Zeer mooie en rustige camperplaats met heel vriendelijke eigenaren, zeker een plek om te onthouden!
Reply from Yn't Paradyske 2022.05.07
Hartelijk dank Marco voor de mooie waardering van onze camperplaats. Wij hopen dat je de plek niet alleen onthoudt maar ook nog een keer terugkomt. Altijd welkom.
Frits Stempher
Frits Stempher
2022.04.27
Prima camperplaats!
Reply from Yn't Paradyske 2022.04.28
Hartelijk dank Frits en Ellen voor jullie mooie waardering van ons Campererf yn’t Paradyske.
marie antoinette Baudry
marie antoinette Baudry
2022.04.25
Des propriétaires très accueillants. Site très calme. Merci à eux pour les découvertes sur pistes cyclables que nous avons pu faire grâce aux cartes qu'ils nous ont prêtés. La barrière de la langue ( nous sommes français)ne nous a pas empêché de se comprendre. Merci encore. Marie et Gilbert.
Reply from Yn't Paradyske 2022.04.25
Marie et Gilbert merci beaucoup pour la belle critique. Nous sommes heureux que vous ayez pu voir quelques-uns de nos magnifiques environs. Bonne vacances et peut-etre a la prochaine. Melle et Lutske.
Harm Dijkstra
Harm Dijkstra
2022.04.24
Deze cp is top. Wat je als camper eigenaar echt nodig hebt, is hier aanwezig. Wat een rust middenin een prachtige natuur. Fietsen? Waar naar toe? Gewoon opstappen en schitterende tochten maken met veel afwisseling. Deze cp met vriendelijke en gastvrije eigenaren verdienen de 5 sterren. Absoluut een aanrader. De Hymer
Reply from Yn't Paradyske 2022.04.22
Dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat jullie onze plek top vinden en de rust weten te waarderen. We hopen dat jullie nog een keer langskomen om mooie fietstochten te maken. Altijd welkom. Oant sjen.
Advertisement
Piet Sjaardema
Piet Sjaardema
2022.04.22
Mooie plek vriendelijke beheerder mooie omgeving en om te fietsen een aanrader voor de rustzoeker
Reply from Yn't Paradyske 2022.04.22
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat jullie ons campererf waarderen met 5 sterren. We hopen dat jullie nog eens langskomen. Altijd welkom.
Lutske Depenbrock
Lutske Depenbrock
2022.02.13
Fijne B&B in prachtige coulissen landschap! Kollum en Buitenpost op loopafstand. Weer genoten.
Reply from Yn't Paradyske 2022.02.13
Lutske Depenbrock bedankt voor je review en fijn dat je hebt genoten.
mirjam klaassens
mirjam klaassens
2022.02.13
Wat hebben we weer een heerlijk verblijf gehad in B&B 't Paradyske. Genoten van de houtkachel na een wandeling door het Friese coulissen landschap. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gastvrijheid!
Reply from Yn't Paradyske 2022.02.13
Mirjam Klaassens dank je wel voor de mooie review en mooi om te lezen dat jullie een heerlijk verblijf in onze B & B hebben gehad. Wij hopen dat jullie nog een keer langskomen. Altijd welkom.
Viola De Lange
Viola De Lange
2022.02.13
Fijn. Weer terug te zijn in t paradyske. Heerlijk vriendinnen weekendje gehad! Bedankt ouders van Lutske! Groetjes Viola
Reply from Yn't Paradyske 2022.02.13
Viola de Lange dank je wel voor de mooie review. Misschien zien we jou en je vriendinnen nog een keertje terug in onze B & B. Leuk dat jullie er waren.
Advertisement
De vutter
De vutter
2021.11.16
Hele mooie nette camperplaats, in de fryse wouden. Reserveer op tyd want er kunnem maar 5 staan.Succes verzekerd
Willem De Boer
Willem De Boer
2021.09.06
Een mooie rustige nette knusse camperplaats .
Ad Acki
Ad Acki
2021.08.16
Heel mooie grasplaats achter woning. Genoten van de ruimte en de rust. Treinstation op 1 km in Buitenpost.
Luc De hulsters
Luc De hulsters
2021.06.24
Een echt paradijsje. Mooie camperplaats, zeker om terug te komen
Advertisement
Maarten Uijttenboogaard
Maarten Uijttenboogaard
2021.06.12
Erg mooie en zeer rustige plek. Vriendelijk e behulpzame eigenaar.
Joke
Joke
2021.06.10
Sfeervolle b&b op rustige, landelijke plek. Heerlijk eigen terras. Vriendelijke eigenaren en super verzorgd ontbijt. Prachtige omgeving om te fietsen. Aanrader voor rustzoekers.
Sietske tigchelaar de vries
Sietske tigchelaar de vries
2021.05.31