YALOVA DENTAL PARK

www.yalovadentalpark.cm

YALOVA DENTAL PARK Reviews

Excellent rating
4.9
542 reviews Verified
YALOVA DENTAL PARK
%title%

%offer%

Reviews ( 542 ) 4.9

Şevval Yılmaz
Şevval Yılmaz
2024.05.14
Eksik diş şikayetiyle gitmiştim. Çoğu doktor dişlerimi yapmaya cesaret edemiyordu ama Ortaç Bey bu işi hakkıyla halletti. Zirkonyum tedavisi uygulandı. Kendi dişlerimi kaybetmeden halletti. Çok memnunum hayal ettiğimden de güzel iş çıkardı teşekkür ederim ona tekrardan. Hepsi güleryüzlüydü. Hiç korkmadan kendimi ona emanet ettim.Tekrardan güzel iş çıkardığı için hepsine teşekkür ederim.
Özgür BAYLAN
Özgür BAYLAN
2024.05.10
Kanal yenileme tedavisi endodonti uzmanı arayışım vardı.Yorumlara bakarak Şahin bey'de karar kıldım.Tedavimiz iyi bir şekilde tamamlandı.Tedavi esnasında yaptığı işlemler için devamlı olarak bilgi verdi.Asistanı Yasemin hanım güleryüzlü ve ilgiliydi.Kendilerine teşekkür ederim.Klinik temiz ve düzenli idi.Kullanılan ekipmanların iyi olduğunu düşünüyorum.Yaşadığım tek sıkıntı tedavi bitmeden ücretin tamamının resepsiyondaki görevli tarafından (Kübra Hanım) istenmiş olması.Tedavim iyi bir şekilde bittiği için genel olarak memnunum.Şahin bey'i tavsiye eder iş hayatında başarılar dilerim.Sağlıcakla
Arda Yüzer
Arda Yüzer
2024.05.09
Kızımın tedavileri için yalova dental parka başvurduk daha önce başvurduğumuz yerler çekim olacağnı kurtarılamicağını söylemişlerdi burda Endodonti uzmanı Şahin bey tarafından kızımın dişleri kanal tedavisiyle çekim olmadan kurtarıldı kendisine burdan ilgisinden ve yapılan tedavilerden dolayı bi kez daha teşekkür ediyorum
Kıymet Kızılkaya
Kıymet Kızılkaya
2024.05.01
Implant tedavim için ortaç beyle görüştüm kendisinden almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım yalova dental park ailesine ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum
Nabiha Layla
Nabiha Layla
2024.05.01
انا المريض نابيها أتيت من استراليا وقمت بزياره عياده يلوا دنتال بارك وكانت تجربه ممتازه انا ممتنه جدا للدكتور ortaç GOP وجميع الكادر وشكر خاص لست نازك كانت موافقتها طوال فتره العلاج انصح الجميع بهذه العياده
Ibrahim Alghamdi
Ibrahim Alghamdi
2024.04.30
I CAME FROM SAUDIA ARABIA TO DO TOOTH IMPLANT WITH DOCTOR AHMED ALI ONE OF THE BEST DOCTORS I MEET VERY GENTLE MAN AND PROFESSIONAL AND Ms. NAZIK WAS GREAT AND HELPFUL AND MADE MY APPOINTMENTS VERY EASY ,I AM LOOKING TO SEE THEM AGAIN THANKS A LOT DENTAL PARK.
OLAA AZEEZ
OLAA AZEEZ
2024.04.30
انى كلش منونه من dr.ortaç gop عملت أسناني في مركز دانتيل مركز نظيف جدا والمترجمه نازك اهتمت بالموضوع بالكامل لمده ثلاث اشهر كلش اشكرهم
Wafa Hallak
Wafa Hallak
2024.04.30
I must say from start to finish the process at DENTAL Park was Amazing. From receptionist to staff. My translator nazek always answered my calls and translated them to my doctor ortç gop. Ortç Gop was very gentle with me and understood my concerns. He made me feel very comfortable. All in all it was a pleasant experience I'd definitely recommend YALOVA DENTAL PARK to everyone.
Ghadeer Jassime
Ghadeer Jassime
2024.04.24
احب عيادتهم علاجهم فوق الممتاز والنظافه والتعقيم ومراعاة المريض والتركيب عندهم فوق الممتاز ويعرفون عدل للاسنان انا عالجت عن الدكتور احمد بولوچ واشكره على صبره وباله الوسيع معاي واشكر المساعدين الي معاه وايد حبوبين ويضحكون والمترجمه "" نازك "" اترجم عربي وتدخل معاكم مع الدكتور وترجم كل شي شكرا للدكتور والمساعدين والعياده ونازك
Husain Ali
Husain Ali
2024.04.24
كل الشكر للدكتور AHMET BÜLÜÇ كانت افضل خدمه و افضل علاج و افضل متابعه بعد العلاج وكل الشكر والطاقم المساعد للدكتور كان اكثر من رائع وأخص الأخت نازك المترجمه كانوا بمثابة عائليه
Metin Karadeniz
Metin Karadeniz
2024.04.22
Kanal ve dış dolgusu tedavisi için bana yardımcı olan dis hekimi sayın Merve hnm ve Şahin beye başarılı operasyon ve emekleri , ilgi ve alakaları , aydınlatıcı bilgilendirici tedavi yaklaşımları için çok teşekkür ediyorum.
Meral Kir
Meral Kir
2024.04.20
Şahin Beye yaptığı tedavilerden dolayı çok teşekkür ederim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.
inci altınkaya
inci altınkaya
2024.04.16
Alt çenemde kendi implantlarımın sallanması ve değiştirilmesi için tavsiye üzerine geldiğim Dental Park’ta hekimim Ortaç bey beni muayene ettikten sonrası oldukça güzel bir şekilde bilgilendirip tüm endişelerimi yok etti 4 adet implant ve zirkonyum tedavimi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. karşılamadaki personel arkadaşlar her geldiğimde oldukça güler yüzle Ve sıcak bir şekilde karşıladılar asistanı Beyza hanım ve hekimin Ortaç bey bütün tedavi sürecimde her zaman yanımda oldular ve her soruma ilgili bir şekilde yaklaştılar kendilerinden ve Yalova’da böyle güzel bir kliniği bizlere kazandırdıkları için tüm dental park ailesine teşekkür ederim.
Wlad Wran
Wlad Wran
2024.04.15
Selçuk Efe Akan
Selçuk Efe Akan
2024.04.15
Asistanlar,doktorlar ve çalışanlar a dan z ye kadar hepsi müthiş bir şekilde karşıladı güler yüz samimiyet eksik olmadı ve doktorlar gerçekten işlerinde çok başarılı hepsini tebrik ediyorum çok memnun kaldım
yaren Şenvarıcı
yaren Şenvarıcı
2024.04.15
Kanal,dolgu,diş temizliği işlemleri yaptırdım,çok memnun kaldım ağrısız bir şekilde tedavimi tamamlayan Şahin Bey ve asistanı Yasemin hanıma burdan da tekrar teşekkür ediyorum böyle hekimler iyi ki var💖💖
Ufuk Balcı
Ufuk Balcı
2024.04.08
Çok memnun kaldım.irem hanım ve Ahmet bey çok ilgili oldular.sayelerinde ana dislerime tekrar kavuştum.hatta daha fazlası yapıldı.her şey için teşekkür ederim.
Murat Çoban
Murat Çoban
2024.04.03
Yapılan tedaviler oldukça çok güzel sonuç verdi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
sedat çeçen
sedat çeçen
2024.04.01
Great experience with fair price the doctors are great Dear Ahmet BULUC and his Assistant Irem NUR are the best. Highly recommend. I would give more stars if...
Ali Özşeker
Ali Özşeker
2024.04.01
Yakınlarınızın tavsiyesi üzerine gelmiş olduğum dental parkta 2 adet implant yaptırdım ve mutlu bir tedavi süreci geçirdim gerçekten de tavsiye edildiği kadar var, doktorum Ortaç beye asistanı güler yüzlü Beyza kızıma çok teşekkür ediyorum herkese de tavsiye ederim