XBODY POPRAD Reviews

Excellent rating
5.0
57 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (57)
Ingu Ška
Ingu Ška
2020.02.29
recommends
je to super cvičenie v roku 2018 som bola 8 krát a schudla som 6kg ...bolo vidieť aj na postave že je to pekná zmena..teraz som si kúpila 12 cvičení tak sa teším na zmenu kombinujem to s mojím osobným trénerom ???
Advertisement
Dana Kondorová
Dana Kondorová
2020.02.25
recommends
vrelo odporucam. zacala som chodit pred vyse rokom no s velkymi prestavkami, teraz chodim par mesiacov pravidelne 2x do tyzdna, citim sa lepsie, chudnem, celulitida mizne, viac vladzem, bolesti chrbta su prec... prostredie a trenerky ? je to relax a zavislost ???
Eva Oroszova Širillová
Eva Oroszova Širillová
2019.12.20
recommends
Jednoznačne ANO - vrelo odporúčam ?
Martina Tinka Kramarikova
Martina Tinka Kramarikova
2019.07.26
recommends
Super prístup,čisté prostredie,výborná trénerka...makačka poriadna.. odporúčam každému
Jana Kimáková Kudrecová
Jana Kimáková Kudrecová
2019.03.21
recommends
Skvelé cvičenie, úžasné trénerky, osobný prístup, príjemné prostredie, súkromie pri cvičení... maximálna spokojnosť...a predovšetkým maximálna efektivita 20 minútového cvičenia. Cvičenie je naróčné a 20minút naozaj stačí...Pri pravidelnom cvičení, kontrole jedálničku sa výsledky určite dostavia. Odporúčam všetkými desiatimi...
Advertisement
Tatiana Zajacová
Tatiana Zajacová
2019.01.17
recommends
Vôbec som nemala predstavy, čo môžem od tréningu očakávať, avšak predčilo to všetko. Za 20 minút som bola tak zničená, ako nikdy po žiadnom športe. Už teraz sa teším na ďalšie a ďalšie cvičenia :)
Lenka Tiger Čekanová
Lenka Tiger Čekanová
2018.10.25
recommends
Stále skvelé super cvičenie. S Miškou sa teším na každý tréning, výsledky sú viditeľné, kondícia z nuly stúpla a skvelá nálada je stále od začiatku dokonca tréningu. Zo začiatku je to náročné, keď človek nemá kondičku, ale postupom času sa to vďaka super trénerke zmení na fakt zábavné cvičenie. A to píšem z vlastnej skúsenosti... Na XBODY a Mišku nedám dopustiť! ???
Nikki Cervenka
Nikki Cervenka
2018.08.09
recommends
pekné, útulne prostredie, príjemná trénerka ... len 20 min, ale za to neslýchaná svalovka, ktorú ste ešte nezažili ;) kto nevyskúša nepochopí ... určite stojí xbody za to!
Terezia Abranyi
Terezia Abranyi
2018.06.14
recommends
Skvele�
Advertisement
Andrea Granzotto
Andrea Granzotto
2018.06.12
recommends
Simona Skovierova
Simona Skovierova
2018.05.10
recommends
Nikoleta Pállová
Nikoleta Pállová
2018.04.23
recommends
Simča Pirošková
Simča Pirošková
2018.04.21
recommends
Nie som človek, ktorý vydrží hodiny v posilke a preto som sa odhodlala skúsiť xbody, pretože je to rýchle. Nevedela som do čoho idem, ale zapáčilo sa mi to. Tréning je síce rýchly, ale veľmi nárocný. Miška aj Filip sú profesionály, ktorí vedia čo robia a cvičí sa s nimi skvelo. Po každom tréningu som bola spokojná a nadšená. Odporúčam skúsiť každému.
Advertisement
Michaela Tomková
Michaela Tomková
2018.04.18
recommends
Najprv som nevedela čo od toho očakávať a ako to celé prebieha ale som veľmi rada že som sa odhodlala a vyskúšala to � je to zaujímava skúsenosť, niečo nové, prostredie vynikajúce a tréning perfektný � určite odporúčam �
Viktória Danková
Viktória Danková
2018.03.28
recommends
Gabika Šteczová
Gabika Šteczová
2018.03.20
recommends
Alexandra Sašen Roškova
Alexandra Sašen Roškova
2018.03.19
recommends
Advertisement
Zuzana Janočková
Zuzana Janočková
2018.03.13
recommends
Veľmi som rada že som sa odhodlala a šla do XBODY� Profesionálny prístup naozaj nádherne zariadené � a o tréningu ani nehovorím dá to zabrať � ale teším sa na ďalšie stretnutia ��
Kaja Friedmannova
Kaja Friedmannova
2018.03.09
recommends
Skvelá skúsenosť! Tréning je zábavný a rýchly ale zároveň aj naozaj náročný. Nádherné prostredie, všetko je úplne novučičké a krásne zariadené. Určite prídem znovu! :) Xbody by som odporučila vyskúšať každému, kto má záujem na sebe makať a hlavne všetkým tým, ktorí si myslia, že na cvičenie nemajú dostatok času.
Michal Ťahanovčan
Michal Ťahanovčan
2018.03.02
recommends
Musím povedať,že som bol zo začiatku dosť skeptický,až kým som to neskúsil. Je to niečo úplne iné ako cvičenie vo fitku. Naozaj stačí 20 minút a človek je poriadne zničený,ale zároveň plný energie a spokojnosti.Po treningu som bol pozitívne naladený. Prostredie je naozaj pekné, také domáce a cítil som som sa tam naozaj dobre.Svalovka po tomto cvičení príde na 100%.Určite sa objednám aj na ďalší tréning. �