Wulkanizacja Romek

www.wulkanizacja-lublin.com.pl

Wulkanizacja Romek Reviews

Excellent rating
4.7
219 reviews Verified
Wulkanizacja Romek
%title%

%offer%

Reviews ( 219 ) 4.7

d s
d s
2024.04.09
Super gość ma wiedzę i pojęcie Bardzo polecam
Dawid Jagiełło
Dawid Jagiełło
2024.03.06
Solidna i fachowa firma w ich wykonaniu . Polecam 100%
marzkaaa
marzkaaa
2024.03.03
Profesjonalnie, konkurencyjna cena, mocno skrzywiona felgę udało się wyprostować druga nieco mniej skrzywiona też została naprawiona, termin oczekiwania na usługę nieco długi, ale Pan wykonujący usługę opisał cały proces i wykonał ja bardzo profesjonalnie. Jeśli kiedykolwiek zajdzie potrzeba napewno skorzystam ponownie.
Erik Vigert
Erik Vigert
2024.01.30
Bardzo profesjonalny serwis. Naprawiają felgi bardzo szybko. Polecam
Qubens222 (Qubens222)
Qubens222 (Qubens222)
2023.12.08
zakład czynny do 17 o 15 nie ma żywej duszy
Reply from Wulkanizacja Romek 2023.12.09
Ze względu na niespodziewane wypadki rodzinne w tym dniu nasz serwis był w tym dniu nie czynny.
Michał Nowak
Michał Nowak
2023.11.22
Bardzo profesjonalny serwis. Naprawiają również felgi mega dobrze.
Robert Nikanowicz
Robert Nikanowicz
2023.11.18
Troszkę km mam do firmy lecz nawet 3x tyle warto przejechać. Z kwadratowych pomalowanych ręcznie paskud zrobione jak na zdjęciu. Polecam że ojjj... Albo nie nie polecam to krutsze kolejki będą. 👏👏👏👏👏👍
Pedro Kiliano
Pedro Kiliano
2023.11.14
Miło i fachowo
Paweł Kaczor
Paweł Kaczor
2023.11.07
Polecam zdecydowanie, pełna uprzejmość połączona z profesjonalizmem i jakością. Felgi wyglądają jak nowe.
Jan Pradziuch
Jan Pradziuch
2023.10.27
Termin umówiony, termin dotrzymany. Fachowo, sprawnie, szybko. I tak już od kilku lat. Polecam, klima także.
Kamil Jałoszewski
Kamil Jałoszewski
2023.08.18
Bardzo dobry warsztat. Właściciel fachowy, doradzi, nie naciąga na niepotrzebne koszta. Polecam!
Karol Koli
Karol Koli
2023.06.10
Pełen profesjonalizm felgi pięknie zregenerowanie i ten kolor 💪👍Polecam felgi z drugiego auta też zmienia kolor
Darek Remis
Darek Remis
2023.06.09
Pełna profeska. Pan(prawdopodobnie właściciel) bardzo uprzejmy i cierpliwy. Pomógł dobrać kolor dokładnie taki jak chciałem. Felgi wyprostowane i pomalowane wyglądają jak nowe. Nie było również problemu z założeniem opon o niskim profilu z lekkim naciągiem. Jeśli macie felgi do renowacji to Chłodna 19 w Lublinie, to jedyny słuszny kierunek.
Olga K
Olga K
2023.05.06
Alicja Łucjan
Alicja Łucjan
2023.05.05
Felga bez problemów wyprostowana. Przy okazji załatana dziura po gwoździu. Wszystko szybko i sprawnie. Ceny ok. Pan bardzo miły i sympatyczny widać że zna się na tym co robi. Widziałam rewelacyjne efekty malowania felg, wrócę pomalować swoje. Polecam!!!
Łukasz Pietrzyk
Łukasz Pietrzyk
2023.04.21
Tutaj pracują prawdziwi profesjonaliści, na dodatek sympatyczni. Szybko, dobrze, wszystko da się dogadać. Trzeba szanować, coraz mniej takich fachowców.
Zamordowany
Zamordowany
2023.04.20
Trzeba troszkę zaczekać bo niestety ale jak ktoś robi dobrze to jest chętnych. U mnie felunek wyszedł miodzio. 5 gwiazdek bo tylko tyle można dać :)
kacper strzelczyk
kacper strzelczyk
2023.03.28
Firma godna polecenia😀
Piotr Kudelski
Piotr Kudelski
2023.03.19
Renowcja 20 letnich felg do Subaru pierwsza klasa!
Adrian W.
Adrian W.
2023.02.13
Polecam! Nie jest tanio ale efekt końcowy świadczy o cenie 😁 w moim przypadku fela była bardzo pogięta i pęknięta na rancie, pan to tak ogarną że teraz śladu nie ma że co kolwiek bylo rozj*bane 😆 i co najważniejsze SZYBKO OGARNIĘTE! Polecam jak ktoś liczy na fachowość a nie tanie partactwo 😁