Wilga i Kruk - zaproszenia ślubne Reviews

Wilga i Kruk - zaproszenia ślubne Reviews

4.8

Excellent - based on 25 reviews

www.wilgaikruk.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Marta Myszka
Marta Myszka
2024-01-25
Zamowilam cudowne zaproszenia z bardzo szybką realizacją! Jestem mega zadowolona i serdecznie polecam!
Reply from Wilga i Kruk - zaproszenia ślubne 2024-01-26
Bardzo dziękuję ♥
Advertisement
Michal Mielczarek
Michal Mielczarek
2023-11-11
Chcieliśmy serdecznie podziękować za szybko zrealizowaną usługę zaproszeń na nasz ślub. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania, dzięki którym wszystko zostało zorganizowane w taki krótkim czasie. Jesteśmy zachwyceni efektem końcowym i nie moglibyśmy być bardziej zadowoleni z wyboru Waszej firmy.
Reply from Wilga i Kruk - zaproszenia ślubne 2023-11-12
Michale, bardzo dziękuję!
Klaudia Łyczak
Klaudia Łyczak
2023-11-08
Nie wiem, co z współpracy z jest lepsze: czy nasza ślubna papeteria, czy przewyższanie oczekiwań klienta... Iga daje z siebie 200%. Przepiękne projekty z duszą, uzgodniony każdy detal. Zamówiliśmy zaproszenia, a po zobaczeniu projektu od razu całą resztę: plan stołów, winietki, nazwy stołów, etykiety na świece. Jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni i polecamy - najpiękniejsze zaproszenia.
Anaelle Labonne
Anaelle Labonne
2023-10-26
Amazing service! Really fast response, always available to make changes according to what we want for our wedding invitation cards. I absolutely loved her work and it is also very very beautiful. I highly recommend!
Reply from Wilga i Kruk - zaproszenia ślubne 2023-10-26
Thank you, Anaelle, I appreciate your words!
Fabryka Kreatywna
Fabryka Kreatywna
2023-03-24
Co za fantazja i wyczucie! Wulkan kreatywności, pracowita i z milionem pomysłów na minutę. Nie raz widzieliśmy i fotografowaliśmy te piękne dzieła. Polecamy z całego serducha <3
Advertisement
Jaa yhym.
Jaa yhym.
2023-03-24
Maria Mendakiewicz
Maria Mendakiewicz
2023-03-23
Aleksandra Krzan
Aleksandra Krzan
2023-03-23
Najpiękniejsze zaproszenia jakie w życiu widzialam, robione z sercem i artystycznie dopracowane, polecam!💜
Sonia Perzak
Sonia Perzak
2023-03-23
W 2018 roku Iga sprawiła, że przygotowania do ślubu stały się łatwiejsze i przyjemniejsze. Wykonała dla nas przepiękny, indywidualny projekt zaproszeń. Ostatecznie zamówiliśmy całą oprawę weselna winietki, plan stołów a nawet kompozycje kwiatowe. Iga poświęciła swój czas aby pięknie udekorować nasze stoły i rozłożyć winietki, bardzo dziękujemy. Dobry kontakt, realizacja na czas. Gorąco polecam!
Advertisement
Karolina
Karolina
2023-03-23
Wilga i Kruk to niesamowicie profesjonalna firma z cudowną wrażliwością artystyczną. Projekty, które wychodzą z pracowni są unikatowe i jedyne w swoim rodzaju. Na bieżąco pokazywana jest praca w social mediach, więc można zauważyć ile serca i pasji włożone jest do każdej wykonanej ilustracji, która w finalnej wersji cieszy oko i jest małym dziełem sztuki. Bardzo polecam! 🌸🌸🌸
Justyna Myszor
Justyna Myszor
2023-03-23
Zamawialiśmy całą oprawę wesela, zaproszenia, winietki, plan stołów, tło pod zdjęcia i wiele wiele innych. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście podziwiali. Projekt wyjątkowy. Wykonanie przepiękne i doskonałej jakości. Kontakt z pracownią idealny. Kilkadziesiąt wymienionych maili, telefony, pomoc w każdym aspekcie. Wykonanie przed terminem. Niezwykły komfort w tak stresującym okresie. Gorąco polecamy!
Domowe Warsztaty
Domowe Warsztaty
2023-03-22
Anna Gibińska
Anna Gibińska
2023-03-22
Cudowne zawiadomienia. Rewelacyjna jakość. Bardzo dobry kontakt z klientem. Serdecznie polecam 💜
Advertisement
Anna Wieczorek
Anna Wieczorek
2023-03-22
Krystian Koc
Krystian Koc
2023-03-22
Iga, firma którą tworzy i dzieła, które wychodzą spod jej rąk są wspaniałe! Super podejście do klienta, maga cierpliwość i profesjonalizm! Polecam! :)
Monika Juroszek-Koc
Monika Juroszek-Koc
2023-03-22
Piękne zaproszenia, świetny kontakt, dbałość o szczegóły. ❤️ polecam serdecznie!
Adam Kwiatkowski
Adam Kwiatkowski
2023-03-22
Advertisement
Justyna Kwiatkowska
Justyna Kwiatkowska
2023-03-22
Marta Kudelska
Marta Kudelska
2023-03-22
Nie ma takich drugich projektów jak od "Wilgi i Kruka" ❤️. Przepięknie przygotowane i zaprojektowane i wykonane totalnie z sercem! Nowoczesne z klasą i przede wszystkim z wyczuciem drugiej osoby! A przygotowująca je Iga jest super kompetentną osobą i polecam ją z całego serca do współpracy!
Zuzanna Marczyńska-Maliszewska
Zuzanna Marczyńska-Maliszewska
2023-03-22
Najpiękniejsze zaproszenia w Polsce