Website remake Recensies

Website remake Recensies

4.8

Uitstekend - gebaseerd op 30 beoordelingen

www.websiteremake.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (30)
Joery
Joery
2024-01-03
Zeer professioneel en behulpzaam. snel antwoord op al mijn vragen.
Advertisement
Zumpolle BV
Zumpolle BV
2023-12-12
Snelle, heldere, effectieve communicatie en handelswijze en dus resultaat. Zeer aan te bevelen!
Antwoord van Website remake 2023-12-14
Dank je wel voor deze prachtige 5-sterren recensie! :)
Bonna Benelux BV
Bonna Benelux BV
2023-12-08
Antwoord van Website remake 2023-12-14
Hartelijk bedankt voor jouw geweldige 5-sterren beoordeling! :)
Melanie Altena
Melanie Altena
2023-12-05
Titel: Tijdbesparende Social Media Templates Review: Ik ben ontzettend blij met de social media templates die ik gebruik. Ze hebben mijn leven als ondernemer vereenvoudigd en mijn social media agenda is nu snel en efficiënt gevuld. De veelzijdigheid van de templates past perfect bij verschillende content en thema's, en het strakke ontwerp zorgt ervoor dat mijn posts opvallen. Het plannen en publiceren van content is nu een fluitje van een cent, waardoor ik kostbare tijd bespaar. Kortom, deze templates hebben mijn social media game naar een hoger niveau getild en zijn een waardevolle aanwinst voor elke ondernemer. Een absolute aanrader!
Antwoord van Website remake 2023-12-14
Bedankt voor de schitterende 5 sterren waardering! :)
Go Teambuilding
Go Teambuilding
2023-08-24
Ilja heeft voor GO-Teambuilding een vernieuwde site opgeleverd. Erg tevreden met het resultaat, mooi design en snelle communicatie. Aanrader!
Antwoord van Website remake 2023-08-29
Bedankt voor deze mooie review.
Advertisement
Remco
Remco
2023-02-22
Geweldig en snel werk geleverd door Websiteremake. Ilja had snel de vinger op wat wij nodig hadden en leverde boven verwachting!
Antwoord van Website remake 2023-02-22
Thanks voor deze mooie review Remco!
Jochem Hogenboom
Jochem Hogenboom
2023-01-17
Fijn contact, en reageert snel op vragen. Staat altijd voor je klaar als er iets moet gebeuren of aan de hand is.
Marjolijn Horsselenberg
Marjolijn Horsselenberg
2023-01-17
Het is fijn werken met Ilja. Ze had meteen de goede passende sfeer te pakken in haar ontwerp. Ze reageert snel en professioneel.
Ron van Dijk
Ron van Dijk
2023-01-17
Op de dag dat ik bedacht had om mijn website te vernieuwen kwam ik via LinkedIn in contact met Ilja van Website remake. Na een goed gesprek en een uitgebreide intake is zij voor mij aan de slag gegaan. Tijdens het proces regelmatig contact gehad en uiteindelijk heb ik de website gekregen waar ik blij van word! Ik kan Website remake van harte aanbevelen.
Advertisement
Robert
Robert
2023-01-17
Zeer prettige samenwerking, waarbij kennis van zaken en meedenken hand in hand gaan met kwaliteit.
Wanda Idelovici
Wanda Idelovici
2022-08-29
Wow, wat een treffer, Ilja als Virtual Assitstant. Ze denkt super snel, en lijkt met erg veel plezier, kunde en grote snelheid al de kleine (en grote) dingen op te lossen die mij als 'zelfbouwer' niet lukken. Ze heeft een krachtig team achter zich voor het geval haar eigen kennis, of tijd niet dekkend is. Communicatie met Ilja is altijd super fijn, gezellig, betrokken en duidelijk.
Antwoord van Website remake 2022-08-30
Beste Wanda, Bedankt voor je review dat vinden wij erg fijn :). Bedankt voor de mooie complimenten. Tot snel! Met vriendelijke groet, Ilja Wensink
Jolien Visser
Jolien Visser
2022-08-28
In tegenstelling tot andere bedrijven heb je hier echt persoonlijk contact. Er wordt hier goed geluisterd naar jouw wensen. Dit vond ik een verfrissende ervaring!
Antwoord van Website remake 2022-08-29
Hoi Jolien, Bedankt voor je review dat vinden wij erg fijn :). Bedankt voor de mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Ilja Wensink
Ellen Schenk
Ellen Schenk
2022-04-20
Ilja heeft mijn ideeën voor de website vertaald naar een mooi en creatief ontwerp dat goed bij mij past. De tutorials en tips op haar website zijn bijzonder handig en behulpzaam bij het uitdenken en aanleveren van de content. Ook bij de oplevering van de website denkt Ilva aan training en instructies om de website zelf te kunnen updaten en bijhouden. Als ik in de toekomst mijn website zou willen uitbreiden, dan kom ik zeker bij Ilja terug.
Antwoord van Website remake 2022-04-20
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je nieuwe website. Een fijne en mooie dag gewenst.
Advertisement
Bryan Slangen
Bryan Slangen
2022-03-22
Ilja heeft ons heel goed geholpen! Het contact ging lekker vlot. De site is ook heel mooi geworden en voldoet aan alle wensen. Super service dat je er een gratis webdesign cursus bij krijgt!
Antwoord van Website remake 2022-03-22
Hoi Bryan, bedankt voor deze toffe review. En natuurlijk heel veel plezier met de website 👍. We houden contact 😊
Thobien
Thobien
2022-01-31
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Ilja heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat voor website je graag wilt. Haar stappenplan is helder en helpt je bij het aanleveren van de teksten en afbeeldingen die zij nodig heeft. Tijdens het bouwen van de website kon ik meekijken en feedback geven. Ze reageert snel als je vragen hebt. In een online leeromgeving leer je zelf kleine aanpassingen op je website maken. Heel handig!
Antwoord van Website remake 2022-01-31
Hallo Thobien, Bedankt voor je mooie review. Ik heb veel plezier beleefd aan het maken van www.thobien.nl. Heel veel plezier met de nieuwe website!
John Robberts
John Robberts
2021-11-30
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Waarde
Ik had gelijk een goede klik met Ilja. Na over en weer contact te hebben gehad, heeft Ilja mij prettig en professioneel geholpen bij het realiseren van mijn Social media platform o.a. Instagram. Haar deskundigheid,geduld en enthousiasme heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan Website remake iedereen aanraden die voor een goede prijs/kwaliteit verhouding op zoek is naar online business tools voor ondernemers.
Antwoord van Website remake 2021-11-30
Beste John, bedankt voor je mooie review :).
Caroline Golkonda
Caroline Golkonda
2021-11-17
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Heel tevreden met alle hulp en advies omtrent sociale media, website enz... Het waren inspirerende dagen waar ik weer een hele tijd verder mee kan. Ilja werkt heel ondersteunend, is professioneel, denkt mee na en zorgt voor bliksemsnelle oplossingen. Top!
Antwoord van Website remake 2021-11-17
Hoi Caroline, bedankt voor deze mooie review.
Advertisement
Luc van Esch
Luc van Esch
2021-11-15
Boven verwachting. Super snel, mooi, goed en mooie prijs. Wat wil je nog meer?! Reageert ook heel snel op de aanpassingen die gewenst zijn.
Antwoord van Website remake 2021-11-15
Hallo Luc, bedankt voor deze mooie review!
MOUT Music
MOUT Music
2021-10-28
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Communicatie is heel prettig bij Website Remake. Het werk is netjes en snel. Een aanrader!
Antwoord van Website remake 2021-11-05
Hoi Tjeerd! Bedankt voor de mooie review.
Chayenne Kleuver
Chayenne Kleuver
2021-10-11
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Aangezien ik mijn eigen bedrijf wilde starten was ik opzoek naar iemand die voor mij een website kon maken. Via instagram kwam ik bij: website remake. Ze luisterde goed naar mijn wensen en waar ik tegen aan liep. Daar hield ze rekening mee en kijkt naar een oplossing. Ze had al heel snel een opzet voor mijn website gemaakt. Ze geeft mij tips waar ik veel aan heb. Aangezien Ilja bij mij in de buurt woont maakte we een afspraak, zodat ik ook zelf aan mijn website kan werken. Daarbij heeft ze een fijne training gemaakt waardoor ik ook kan kijken hoe dingen moeten. Ik ben heel erg tevreden met de service van Ilja en zou iedereen website remake aanraden!
Antwoord van Website remake 2021-10-12
Beste Chayenne, wat een mooie review. Dank je :).