Willemsen de Koning Personen vervoer

Willemsen de Koning Personen vervoer Reviews

Average rating
3.2
549 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (549)
Misbruikt Veel geld te goed van deze dwaas! Van een op ander dag mij na 10 Schipholsevice mij over laten nemen door boeven ! 120 duizend km reed ik voor deze man! Bolderman! Wacht nog steeds na 10 jaar op overuren, 136! En vakantie geld over een jaar!
Advertisement
Asociaal rijgedrag Chauffeuse uit lopik werkzaam bij wdk kent de verkeersregels niet . Verkeer van links gaat voor. Rijd je bijna van je fiets en geeft nog gas bij ook. Leg je de klacht neer bij de klantendienst. Een excuus kan er niet vanaf . Zo organisatie zo personeel
Adnane Moussaoui
Adnane Moussaoui
2024.02.25
Deze beste man is een gevaar op de weg!! Inhalen van rechts, middelvinger en over de stoep heen racen!! Hou deze man van de weg af!!
Donate hofs
Donate hofs
2024.02.24
Dirk Kooy
Dirk Kooy
2024.02.19
Advertisement
Martin Peters
Martin Peters
2024.02.09
Leerling 2x laten zitten en niemand op komen dagen na 2,5 uur
Usaid Rub
Usaid Rub
2024.02.07
Bouchra Sakifi
Bouchra Sakifi
2024.02.02
Telefonisch goed bereikbaar, en behulpzaam. Tot nu toe goeie ervaring.
Aa
Aa
2024.01.31
Advertisement
Roumy Riyy
Roumy Riyy
2024.01.27
Heel erg tevreden , mijn zoontje word door Carlos opgehaald en gebracht in Den Haag een geweldige lieve en goede chauffeur m’n zoontje is gek op hem en wij ook👌🏼
max fietsenrek
max fietsenrek
2024.01.25
Vandaag voor de zoveelste keer de onkunde van deze "beroepschauffeurs" mogen aanschouwen op de weg. Wat een treurnis.
nicky van tol
nicky van tol
2024.01.23
Een ster zijn ze nog niet waard. Chauffeur van mijn zoontje komt meerdere malen niet opdagen omdat ze misselijk is ( zwanger ) Maar Willemse de koning laat zelf niks horen, pas wanneer ik zelf bel, krijg ik te horen dat de bus laat rijd. Gisteren 2 uur nadat school al uit was , kwam er een bus.
naomi dijk
naomi dijk
2024.01.23
Slechte communicatie, chauffeur telkens ziek en een kind die soms 2 uur op school moet wachten tot er vervoer geregeld is. Als de chauffeur niet aanwezig is horen we dat telkens op het laatste moment. Kinderen missen nu school door het standaard te laat komen.
Advertisement
Shu traveller Europa
Shu traveller Europa
2024.01.21
Ze Komen de kinderen het hele schooljaar al elke dag optijd ophalen en super leuk.en vriendelijke personeel. Bij te laat of andere bestuur word altijd goed gecommuniceerd, over algemeen mensen in Nederland zijn snel geneigd om te zeuren, nee hoor best leuk bedrijf we zijn heel blij met jullie diensten.
Mathieu Lam
Mathieu Lam
2024.01.21
Als ex medewerker worden privégegevens gewoon door personeelszaken doorgespeeld naar derden. Wat doen ze aan NIETS !!!
Vito Trans
Vito Trans
2024.01.20
Colinda Boelee
Colinda Boelee
2024.01.17
Advertisement
Jan Kralt
Jan Kralt
2024.01.16
Django Epskamp
Django Epskamp
2024.01.15
Zeer slecht, telefonisch contact omdat de chauffeur die mijn zoontje ophaald ziek is. Dan bel je met de vraag of het mogelijk is om mijn zoontje een straat verder op halen zodat het hele gezin optijd op werk/school is, blijkt niet mogelijk en moet er eerst een adres toegevoegd worden door de gemeente. Waardeloos en totaal niet mee gaand in een situatie die voor iedereen schikt.
Dion Hermans
Dion Hermans
2024.01.13
mensen mijn aan raden ga nooit met dit bedrijf in konklaag als ze je ontslaag ben je een stuk strond voor hun want ik had een ongeluk gehad en ze hebben bloed af genomen bij me was negatief en toch onslaan ze mij.. en ik weet dat ik zelf niks genomen heb kwa die stoffen.. en ik had een fiets van hun die hebben ze vanmorgen in alle vroegten van mij grond mee genomen terwel ik nog de batterij heb en het sleuteltje ... dus mensen ga nooit bij willems de koning werken