wayfab ApS

wayfab ApS Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Joke Habben
Joke Habben
2022.05.17
Kind and personal service, on time and a good price
Advertisement
z jonsson
z jonsson
2022.03.22
“wayfab = way the best 🌟” Talentfulde ladies, med “lårt på styret”. Her tænkes der sq ud af boxen! wayfabs grafiske udtryk er skarpt og kreativt, hvormed mit træningsbudskab understøttes og forstærkes, i både farver og linjer – lækkert og overskueligt! Tak for fedt design, fotos og opbygning af min hjemmeside” – Zeenta Krogh Jonsson / b:fit by Zeenta
Bregne ApS
Bregne ApS
2022.03.16
Hos Bregne ApS har vi benyttet Wayfab til udviklingen af vores hjemmeside, logo samt visitkort. Wayfab er et meget menneskeligt og i den grad dygtigt team. De har skabt et både smukt, nemt og professionelt univers, som Bregne ApS fremover med stolthed kan byde kunder velkommen til. Wayfab har helt klar vores varmeste anbefaling!
Reply from wayfab ApS 2022.03.22
1.000 tak for anmeldelse Bregne ApS. Det betyder meget for os med tilfredse kunder. Vi takker også for et rigtig godt samarbejde. Team wayfab
Nikolaj Schmidt
Nikolaj Schmidt
2021.07.31
Positive
Quality
Responsiveness
Value
Kan varmt anbefale wayfab! - Selvstændighed - Talent - Kreativitet - Lydhør Tag en snak med dem. Jeg er sikker på, at de vil gøre et godt indtryk.
Reply from wayfab ApS 2021.08.10
Hej Nikolaj. Tusind tak for din gode anbefaling :) - Team wayfab
Simon Mårup Jensen
Simon Mårup Jensen
2021.07.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Stor ros til hele WayFab-teamet, der har hjulpet os med at skabe en stilfuld, professionel og brugervenlig hjemmeside, som vi er rigtig glade for og stolte af at vise frem. Kan på det varmeste anbefales!😊 Dbh. Simon/MuteDesign.dk
Reply from wayfab ApS 2021.07.27
Kæmpe tak for de flotte ord. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jer. Mvh. Team wayfab
Advertisement
charlotte lykke gregersen
charlotte lykke gregersen
2021.07.13
Ved wayfab får man bare den bedste behandling og altid imødekommende medarbejdere. Utrolig gode til at vælge lige netop det som passer til ens domæne.
Reply from wayfab ApS 2021.07.13
1000 tak for den flotte anmeldelse Charlotte. Det har været en fornøjelse at lave en ny hjemmeside til dig/Jer. Mvh. Team wayfab
Nordjysk Terapi
Nordjysk Terapi
2021.07.13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jeg har nu gennem flere år benyttet mig af wayfab. Jeg er en lille virksomhed som havde og har brug for hjælp til hjemmeside, vedligeholdelse, nyhedsbrev, logo, webshop, design, you name it. Jeg har før fået hjælp til dette, men Wayfab ramte hovedet på mit søm. Jeg er meget tilfreds med deres imødekommenhed, deres forståelse af mit udtryk, mine ønsker samt de behov jeg som virksomhed har. Jeg kan kun på det varmeste opfordre og anbefale andre virksomheder, som leder efter et seriøst og prof team, til at benytte wayfab. Kh Louise O'Carroll Nordjysk hypnose Nordjylland
Reply from wayfab ApS 2021.07.13
Tak for de flotte ord og anmeldelse Louise. Det betyder rigtig meget for os. Mvh. Team wayfab