Waddenresidentie Ameland

www.waddenresidentie.nl

Waddenresidentie Ameland Recensies

Goede beoordeling
4.3
194 recensies Geverifieerd
Waddenresidentie Ameland
%title%

%offer%

Recensies ( 196 ) 4.3

Heike
Heike
2024.05.23
9.0 Geverifieerd
Fantastisch
Sabine
Sabine
2024.05.20
8.0 Geverifieerd
Sehr gechillt. ☺Sehr ruhiges Haus, keine Nachbargeräusche, Terrasse nicht einsehbar. Sehr zentral gelegen. ☹Beschattung der Terrasse, zb. Sonnenschirm fehlt. Zu wenig Geschirr.
Antwoord van Waddenresidentie Ameland
Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback zu Ihrem Aufenthalt in unserem Apartment Enjoy in der Waddenresidentie Ameland. Es freut uns zu hören, dass Sie die Ruhe, die zentrale Lage und die Privatsphäre auf der Terrasse geschätzt haben. Wir bedauern jedoch, dass es an einigen Dingen gefehlt hat, wie einem Sonnenschirm und ausreichend Geschirr. Ihre Anmerkungen sind für uns sehr wertvoll, und wir werden uns bemühen, diese Punkte zu verbessern, um den Komfort für unsere zukünftigen Gäste zu erhöhen. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und Ihnen ein noch angenehmeres Erlebnis bieten zu können.
Friederike
Friederike
2024.05.17
8.0 Geverifieerd
Erg goed
Helga Glück
Helga Glück
2024.05.13
Schönes Haus, wir haben es genossen, auf der Terrasse zu sitzen. Schlüsselübergabe hat gut funktioniert, nachdem man weiss, wo man suchen muss? Waschmaschine und Sauna waren auch top.
Reistype
Vakantie
Familie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.05.13
Es freut uns sehr zu hören, dass ihr euren Aufenthalt in unserem schönen Haus genossen habt und die Zeit auf der Terrasse schön war! Danke für das Feedback zur Schlüsselübergabe. Wir werden dafür sorgen, dass die Anweisungen für zukünftige Gäste klarer sind, sodass das Auffinden des Schlüssels einfacher wird. Schön, dass sowohl die Waschmaschine als auch die Sauna euren Erwartungen entsprochen haben. Wir freuen uns darauf, euch bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Ansgar
Ansgar
2024.05.12
7.0 Geverifieerd
Goed
Ria Veldhuis
Ria Veldhuis
2024.05.11
In mei hebben we 2 weken in appartement Smient vertoefd. Een ruim appartement van alle gemakken voorzien. Door het mooie weer vaak buiten op het balkon kunnen ontbijten. Compleet appartement en zeker voor herhaling vatbaar
Reistype
Familie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.02.26
bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf in appartement Smient. We zien u graag terug in de toekomst.
John Lion
John Lion
2024.05.08
Das Penthaus Sunside empfanden wir insgesamt als sehr geräumig, modern und recht sauber. Die große Fensterfront und der teilüberdachte Balkon nach Westen waren toll. Ein großes Manko war die schlechte Schlafqualität: Die Matratzen waren für uns viel zu weich und außerdem störten uns die Geräusche der ständig laufenden Lüftung sehr. Eine telefonische Frage zur Mülltrennung wurde gut und freundlich beantwortet. Praktisch wäre es, die Mülltonnen passend zu beschriften und auch genug Behältnisse im Apartment bereit zu stellen. In der Küche fehlten uns außerdem eine große Pfanne, eine Butterdose, Backpapier (das laut Aufkleber im Ofen benutzt werden soll), Topflappen, Klarspüler für die Spülmaschine. Die Infrarotsauna hat mich nicht wirklich zum Schwitzen gebracht, der Whirlpool ist im Wesentlichen laut. Die finnische Sauna haben wir nicht ausprobiert. Die Fahrradabstellmöglichkeiten könnten großzügiger sein.
Reistype
Vakantie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.05.10
zuerst einmal danke für die Komplimente zu unserem Apartment. Schade, dass die Betten nicht euren Erwartungen entsprochen haben, viele Gäste finden sie eigentlich sehr bequem. Die Lüftung lässt sich in der Küche auf eine niedrigere Stufe stellen. Die Tipps für die Küche finden wir sehr nützlich, obwohl wir selbst regelmäßig dort sind, hat jeder andere Bedürfnisse. Neben der Infrarotsauna im Badezimmer gibt es auch eine finnische Sauna im Erdgeschoss unseres Komplexes, in der Schwitzen sicher möglich ist. Der Fahrradabstellplatz wird dieses Jahr vergrößert, sodass mehr Platz für die Fahrräder vorhanden sein wird. Diese Abstellmöglichkeit war bis vor 4-5 Jahren ausreichend, aber durch größere (elektrische) Fahrräder und die Tatsache, dass mehr Menschen ein Fahrrad mitbringen, ist sie zu eng geworden.
John van den Beemt
John van den Beemt
2024.05.06
Ruim appartement met veel voorzieningen in rustig dorp, centraal gelegen op Ameland. Kleine onvolkomenheden werden snel opgelost. Aangenaam verblijf!
Reistype
Vakantie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.05.06
Beste John, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en onze snelle service. Graag tot een volgende keer!
John
John
2024.05.06
9.0 Geverifieerd
Goede uitvalsbasis om Ameland in alle richtingen te verkennen. ☺ Ruim appartement, rustig dorp.
Antwoord van Waddenresidentie Ameland
Dank voor de beoordeling van jullie verblijf in appartement Taling. We hopen jullie bij een volgend bezoek aan Ameland weer te mogen verwelkomen.
David Otten
David Otten
2024.04.28
Prachtig appartement en fantastische service! Met twee personen eind april een week in appartement "Enjoy" van "Waddenresidentie Ameland" verbleven. Het eerste dat opviel is het prachtig lichte en compleet ingerichte appartement. Met meer gemakken dan we door de AirBnB omschrijving veronderstelde. Wanneer de zon op het glas staat stijgt de temperatuur snel, maar dankzij de airco is het uitstekend vertoeven. Tevens beschikt het pand over een sauna om lekker te ontspannen. Vragen tijdens ons verblijf werden snel beantwoord en meerdere keren hebben wij de uitstekende service ervaren van deze locatie, niet enkel van de eigen verhuurder en beheerder, maar ook van andere verhuurders uit hetzelfde pand. Parkeergelegenheid direct aan het pand en ook een fietsstalling is beschikbaar. Op Ameland is ALLES binnen loop/fietsafstand, zo ook diverse supermarkten en eetgelegenheden. Een echte aanrader! Slechts een puntje van aandacht: een vriesvak ontbreekt, maar met een supermarkt op een paar honderd meter afstand hoeft dat geen probleem te zijn.
Reistype
Vakantie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.04.29
Beste David, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf in ons appartement 'Enjoy'. We stellen je feedback erg op prijs!
Stefan
Stefan
2024.04.27
9.0 Geverifieerd
Mooie plek in Ameland te ontdekken ! ☺ lekker rustig …
Antwoord van Waddenresidentie Ameland
Dank voor de beoordeling van jullie verblijf in appartement Casarca. Het appartement is aan de rustige zijde van het complex gelegen met een terras op het zuid-westen. Fijn te lezen dat jullie dit ook waarderen.
Eva
Eva
2024.04.07
10 Geverifieerd
Voortreffelijk
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.05.13
Bedankt voor je positieve feedback, Eva! We zijn blij dat je een goede ervaring had. We hopen je snel weer te zien.
Johannes
Johannes
2024.04.02
9.0 Geverifieerd
☺Sehr gut ausgestattet! Alles gut organisiert. Kommen gerne wieder!
Antwoord van Waddenresidentie Ameland
Vielen Dank für Ihr positives Feedback zu unserem Smient-Apartment in der Waddenresidentie Ameland! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Ausstattung zufrieden waren und alles gut organisiert war. Wir würden uns freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Mirjam
Mirjam
2024.03.24
9.0 Geverifieerd
Fantastisch
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.05.13
Bedankt voor je geweldige feedback, Mirjam! We zijn blij dat je tevreden bent. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Helena Grothe
Helena Grothe
2024.02.14
Wir verbrachten in der Wohnung ˋCasarca zu zweit 10 schöne Tage im Januar/Februar. Die Vereinbarungen für die Miete trafen wir mit Rick Moring in zügigem E-Mail Kontakt. Die Wohnung fanden wir sehr sauber vor und küchentechnisch prima ausgestattet (Töpfe, Pfannen, Messer, etc.). Zum Wohlfühlen gut geeignet auch mit den Himmelsrichtungen im Ausblick(Süd, West), wobei die Dachüberstände etwas Licht nehmen. Die Lichtschaltung im fensterlosen Flur ist nicht optimal aber keine echte Beeinträchtigung.Die Möglichkeit zum Saunen ist im Winter natürlich super! Also: wir empfehlen!!!
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.02.18
Vielen Dank für Ihre Bewertung der Wohnung Casarca. Danke auch für den Tipp zum Lichtschalter. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Geerke
Geerke
2024.01.08
8.0 Geverifieerd
Comfortabel verblijf ☺ Het appartement was ruim en de keuken was van alle gemakken voorzien. Mooie badkamer met goede afzuiging, ruime slaapkamers. Voldoende ruimte voor de bagage. Leuk dat er een sauna aanwezig is. Het was fijn toegankelijk en centraal gelegen. Erg vriendelijke mensen (schoonmaakster en eigenaar). Eigenaar reageert snel bij vragen en was zeer behulpzaam. Ik zal dit nog een keer kunnen boeken. ☹ Veel betaald voor drie nachten. Jammer dat sinds corona de prijzen zo enorm hoog blijven. Het is gehorig.m, dus neem oordoppen mee. Zo hoor je andere appartementen doorspoelen alsof het in je eigen appartement is. Ook als er in het halletje werd gepraat, leek dat bij ons binnen. Kleine tip van persoonlijke voorkeur: iets minder prullaria. Veel nepbloemen etc. Die hebben wij tijdelijk in de opbergkast gezet. Maar wellicht vinden andere mensen dat weer heel gezellig!
Carlinde Adriaanse
Carlinde Adriaanse
2024.01.05
Reistype
Vakantie
Familie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.01.05
Bedankt voor je beoordeling. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen begroeten in appartement Taling of een andere appartement in ons complex.
Roswitha Verduijn
Roswitha Verduijn
2024.01.03
Een hele fijne locatie. Dichtbij het 'centrum' van Buren. En op een 10 minuutjes van het strand vandaan. Heel netjes en schoon. En in de keuken was alles qua borden en bestek ruim aanwezig.
Reistype
Vakantie
Solo
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.01.05
Heel erg bedankt voor je beoordeling van je verblijf in ons appartement Smient. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Smient of een van de andere appartementen in ons complex.
Carlinde
Carlinde
2024.01.03
8.0 Geverifieerd
Heerlijk uitgerust in comfortabel appartement ☺ Voldoende rust en privacy. Fijn dat afwasmachine en sauna aanwezig waren ☹ De bedden waren te kort voor de mannen van ons gezelschap: beide zijn 1:90 m lang.
Antwoord van Waddenresidentie Ameland
Hartelijk bedankt voor je beoordeling. In ons gehele complex zijn bedden van 2 meter aanwezig. In een aantal appartementen zijn grotere bedden ook niet mogelijk, maar we gaan hier waar het wel kan bij vervanging rekening mee houden. Dank voor de tip en natuurlijk hopen we dat jullie een volgende keer weer bij ons verblijven in appartement Taling of een andere appartement binnen Waddenresidentie Ameland.
Tobias Praamstra
Tobias Praamstra
2024.01.01
Fijn appartement in rustige omgeving. Prima uitgerust. Voorzien van leesvoer en leuke spellen. Goeie uitvalsbasis voor strand en Nes. Supermarkt en fietsverhuur in de buurt. Enige opmerking: bank in zitkamer mag wel wat groter.
Reistype
Vakantie
Familie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Waddenresidentie Ameland 2024.01.05
Heel erg bedankt voor je beoordeling van het verblijf in appartement Casarca. De 2-zits bank in de kamer is niet groot, erg stond eerst een veel grotere bank, maar die hebben we gewisseld met een ander appartement waar de woonkamer iets groter van is. Bij het vervangen van de bank zal erg zeker een groter exemplaar komen. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Casarca of een andere appartement in Waddenresidentie Ameland.