WaardSupport Reviews

WaardSupport Reviews

5.0

Excellent - based on 5 reviews

www.waardsupport.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (5)
Wim Jansen
Wim Jansen
2024-02-03
Snelle reacties en goede adviezen. Luistert naar wat je wil en zet dit ook perfect om in het product. Komt afspraken ook na, geen loze beloftes maken. Kortom; ik ben heel tevreden
Reply from WaardSupport 2024-02-03
Bedankt voor je recommandatie Wim. Door het delen van je ervaring met WaardSupport, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling 👍🏻
Advertisement
Maarten Erdtsieck
Maarten Erdtsieck
2024-01-30
Thijs van WaardSupport heeft mijn verwachtingen overtroffen! Vind maar eens iemand die gewoon denkt als een eindgebruiker. Ik beveel zijn professionele service van harte aan en blijf zelf ook graag gebruikmaken van zijn diensten. Bedankt, Thijs, voor je uitstekende werk!
Reply from WaardSupport 2024-01-30
Bedankt voor je review Maarten! We zijn je graag van dienst 👍🏻
Francis de Nooijer
Francis de Nooijer
2024-01-22
Reply from WaardSupport 2024-01-22
Bedankt voor je review Francis. Veel plezier met je website!
Beloki Shirts
Beloki Shirts
2023-08-15
WaardSupport heeft ons geweldig geholpen met onze social media. We werden echt veel zichtbaarder. De posts waren goed samengesteld en kreeg er mooie reacties op. WaardSupport komt zijn afspraken goed na en houdt goed overzicht op de gemaakte afspraken. WaardSupport is een fijne gesprekspartner, die goed luistert naar wat de klant zoekt en nodig heeft. Komt met goede adviezen en staat open voor feedback. WaardSupport neemt je social media met goed vertrouwen in handen en gaat er deskundig mee om. Al met al een fijne, betrouwbare partner om mee samen te werken. Zeker een aanrader om eens mee rond de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.
Reply from WaardSupport 2023-08-25
Dank voor je review en koffie Myrandë! Door het delen van je ervaring met WaardSupport, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling. We zijn je graag weer van dienst 👍🏻
Erik Kidjo Studios
Erik Kidjo Studios
2023-07-17
Goed service, vriendelijk, gaat door tot het probleem is opgelost
Reply from WaardSupport 2023-08-07
Dank voor je review Erik! Door het delen van je ervaring met WaardSupport, ontvang je in een pb een kortingscoupon te gebruiken voor je volgende bestelling. We zijn je graag van dienst 👍🏻
Advertisement