VTS EHBO-training Reviews

VTS EHBO-training Reviews

5.0

Excellent - based on 76 reviews

www.vts-ehbo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (76)
Lisa Nijenhuis
Lisa Nijenhuis
2024-02-24
Super fijne en leerzame cursus waarbij alles goed is verzorgd!
Advertisement
Stephan van der Heijden
Stephan van der Heijden
2024-02-01
Mooie trainingsruimte, deskundig en vakbekwaam docent, fijne lunch. Veel geleerd, bedankt. Ik kom weer eens terug voor de herhaling.
Tom de Ouden
Tom de Ouden
2024-01-27
Praktijkgerichte cursus. Zeer kundige EHBO instructeur en goed gefaciliteerd!
Madelin
Madelin
2024-01-16
Supergoede, leerzame en goed verzorgde cursus. Hele fijne mensen en lekkere catering met alles erop en eraan. Top!
Lysanne Niesing
Lysanne Niesing
2023-11-02
Fijne en duidelijke cursus, Bij Janneke de cursus EHBO voor kinderen en babys gevolgd. Mooie locatie, goed bereikbaar en lekkere koffie! Fruit tijdens de pauze was heerlijk verfrissend. Mooie nette ruimtes, oefenpoppen en AEDs. Ruimtes voor vragen en eigen ervaringen. Voor herhaling over 2 jaar kom ik zeker graag terug! Bedankt voor de kennis en gezelligheid
Advertisement
Saskia Zieltjens
Saskia Zieltjens
2023-10-21
Voor mijn NGS Sportmassage zocht ik een passende cursus voor reanimatie en EHBSO. De locatie is makkelijk bereikbaar, de prijs is goed en zo ook de kwaliteit van de cursus. Alle belangrijke aspecten worden al heel duidelijk uitgelegd tijdens de online lessen, zodat je goed voorbereid bent op de praktijkles. De praktijkles is goed verzorgd met duidelijke voorbeelden. Kortom de moeite waard!
Samichan136136
Samichan136136
2023-10-19
EDIT: Weer een jaar verder en bij de herhaling nog steeds een top bedrijf! Tot de volgende keer! Goed verzorgde cursus! Fijne locatie met eigen parkeerplaatsen. Schoone ruimte dus fijn om de cursus in te volgen (en goed lekker eten voor de lunch) Erg blij met de instructeur die zijn vak goed verstaat! Duidelijk en vriendelijk. Al bij al het geld zeker waard en ik kom ook zeker terug!
Andreas de Jong
Andreas de Jong
2023-10-06
Ferdinand is vakkundig en met een goede dosis humor. Veel dank voor de cursusdag!
Hannie
Hannie
2023-10-05
Praktijkdeel van de cursus was plezierig met duidelijke uitleg en praktijkoefeningen. Feedback werd op een prettige, positieve manier gegeven. E-learning uitgebreid met een kleine onduidelijkheid, die tijdens de praktijkochtend werd uitgelegd. Kortom: nuttige cursus met een goede docent.
Advertisement
Marije Wiegerinck
Marije Wiegerinck
2023-09-13
Deskundige en vriendelijke instructeur. Volop de kans om te oefenen en vragen te stellen.
Stijn Helmer
Stijn Helmer
2023-09-13
Uitstekende cursus en erg vriendelijke cursist. Faciliteiten zien er erg goed uit. Catering was ook perfect. Valt erg aan te raden.
Denise Beekvelt
Denise Beekvelt
2023-09-10
Duidelijke uitleg en een leerzame cursus. Fijn om te weten wat te doen in nood situaties. Ik raad het iedereen aan om hier een cursus te volgen! Vooral nu wij een klein kindje hebben is het fijn om meer kennis te hebben. Ook al hopen wij het nooit te hoeven gebruiken.
Chiara
Chiara
2023-08-20
Erg fijne, moderne en schone locatie om een EHBO-les te mogen volgen! Instructeurs zijn zeer vriendelijk en geven op een fijne manier les.
Advertisement
Kimberly de Romijn
Kimberly de Romijn
2023-07-19
Ik ben zo blij dat ik de Uitgebreide EHBO cursus heb gevolgd! Samen met mijn partner heb ik deze cursus gevolgd en we zijn allebei zeer tevreden over de kwaliteit van de cursus. De E-learning was bijzonder leerzaam en de lessen op locatie waren fantastisch. De leraren waren super leuk en hebben ons veel bijgebracht. Ook het eten was heerlijk en een leuke bonus.
Storm
Storm
2023-07-04
Een leuke cursus dat geweldige uitgelegd werd door ferdinand. Een leuke leerzame maar ook grappige manier van lesgeven. Niet alleen de “text book” uitleg, maar ook tips voor in de praktijk. De tijd ging heel snel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Corinne Buschhueter
Corinne Buschhueter
2023-07-04
Top cursus!!!! Geweldige les gehad met heel inspirerende instructeurs! Daarnaast nog lekker eten en mooie locatie van binnen. Ga er zeker weer terug :)
Es Kers
Es Kers
2023-06-22
Vorig jaar de ehbo curcus kinderen en baby's gevolgd bij Janneke en ik vond haar manier van communiceren zo fijn dat ik dacht dit jaar doe ik de uitgebreide Ehbo curcus. de curcus van 22/6 werd gegeven door ferdinand en ook hij heeft een hele fijne manier van communiceren. De tijd ging heel snel en het was een hele leerzame dag.
Advertisement
Denise Perik
Denise Perik
2023-06-14
Samen met mijn moeder de kinder en baby EHBO cursus gevolgd. Ondanks dat de online cursus erg veel stof betrof (wel 6 uur zoet), hebben wij de cursus als extreem prettig, waardevol en leerzaam ervaren. Het praktijk gedeelte voelde als een prive les, aangezien we maar met zn drieeen waren. Professioneel, heldere uitleg en alle ruimte tot het stellen van vragen en oefenen. Ook nog eens heerlijk lekkers bij de koffie en thee. Een grote aanrader!
Dionne Hempenius
Dionne Hempenius
2023-06-10
Na de curcus bij instructrice Janneke te hebben gevolgd, stapte ik een stuk zelfverzekerder de deur uit. Een fijne informatieve curcus met duidelijke uitleg en een fijn tempo. Zeker een aanrader!
Travelxl Mathe de Groot de Groot
Travelxl Mathe de Groot de Groot
2023-05-25
Goede ervaring! Mooie nette locatie, heldere duidelijke uitleg en verdieping bij de onderwerpen door Janneke en Ferry. Uitstekende catering met heerlijke koffie en (Vegan) lunch en versnapering. Genoeg materiaal om mee te oefenen met moderne reanimatiepoppen waarbij je online gelijk je resultaten kunt zien en bespreken. Dit bedrijf is aanrader voor volgen van EHBO opleidingen.